Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 20

• 68 624
  • 728
  •   2
Отговори
# 90
  • Димитровград
kanesta как е приятелката ти? Възстанови ли се напълно?

В момента е добре. Имам снимки след операцията, разрешила ми е да ги споделя, но не са за хора със слаби нерви и затова се въздържам.
Изписана е с некроза и каза, че се е чувствала като куче.
Не знам как е издържала психически.
Ще води дело, разбира се. И журналисти се интересуват от случая и. Аз съм потресена и ужасена какво са я направили.
Не пиша, за да си чеша клавиатурата, а да изостря вниманието на други бъдещи жертви. Тя също не е намерила нито едно лошо мнение за доктор Хатър преди операцията.

# 91
Сложете снимките в скрит текст, всеки ще прецени, дали да ги види. Аз нямам проблем, често гледам такива, може би и по-страшни.
Къде е била операцията, в Панагюрище ли? Какво се случи след като присадката не се хвана и за какво ще се води дело?
Нещо много мистериозна тази Хатър, никъде не пише къде е завършила медицина и къде е специализирала пластична. Описани са разни чужбински курсове, но те са по няколко дни или месец. 5те год специализация не пише, къде е изкарала.
И съвсем скоро е станала председател на асоциацията на пластичните хирурзи, което значи, че трудно ще се намери обективен неин колега в момента.

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 01:27 от Чи лу

# 92
  • София
Добро утро, Прекрасници Simple Smile
Аз съм 4 месеца след операция. Сериозно увисване. Повдигане и имплант 370 сс. Качвам снимки за мнение от Вас.
Хубав ден от мен Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 10:07 от bubanka

# 93
Аз не,че вярвам на рекламата,но защо за Бога за сериозните неща българинът все гледа да спести,за да спестиш пари да ходиш при разни безизвестни имена за да спестиш 1000/2000 лв и после да те окепазят,ами да ви кажа за това първо се проучва.Аз не бих рискувала с някой измислен герой,не че имаш застраховка,че и при най-добрия няма нещо да се обърка,но…😟
А момичета имам въпрос (малко тъп)😂 задължително ли е да си без лак за нокти на операцията…при други операции не са ми споменавали подобно нещо😵

Gerber , страхотна си,много естествено изглеждаш!👌🏻😻🤩

# 94
  • София
Благодаря,  Foxy Simple Smile

# 95
Gerber, На мен също ми харесва резултата, но ми излеждат тежички, не ви ли тежат ,нямаше ли вариант да не слагате импланти, а само да се обере кожа и да се повдигнат и да се получи пак добър и задоволяващ резултат .

# 96
  • София
Gerber, На мен също ми харесва резултата, но ми излеждат тежички, не ви ли тежат ,нямаше ли вариант да не слагате импланти, а само да се обере кожа и да се повдигнат и да се получи пак добър и задоволяващ резултат .

Не можеше само с повдигане,  защото бяха много увиснали. Изглеждат тежки, но изобщо не ми тежат. Може би, защото аз и преди бях с голям бюст. Трябваше да избирам между 330 и 370, но от това което бях прочела, повечето момичета,  препоръчваха по-големия имплант.

# 97
Фокси, понеже знам, кой имаш предвид- Стоянов е добър в уголемяването на бюст, но присаждането на кожа е специфична операция, не всеки я прави. Т.е. всеки пластичен би трябвало да може, но е добре да е тясно специализиран в това.
 Рекламата има значение, защото там изпъкват тези, които правят големи цици. Иначе има много добри специалисти, които правят чудеса при хора с аномалии, изгаряния и т.н., но те не са на билборд на магистралата и никой не знае за тях.
Аз имах приятелка с отрязана гърда, доц. Романски и присади кожа от гърба и стана перфектна. Впоследствие и моделира зърно с кожа от слабините, но организмът и два пъти го отхвърли. Тя плати малка сума, защото касата поема по-голямата част, така че, може би не става въпрос и за пари.

На моята операция беше задължително да съм без лак, но на другата сутрин в шес'бездесет вече се бях лакирала😆

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 10:59 от Чи лу

# 98
  • София
Далече съм от мисълта да защитавам докторката, но тя е началник на отделение по пластично-възстановителна хирургия. Когато бях в болницата, правеха доста тежка и продължителна операция за възстановяване на лице след изгаряния, не е някакво случайно име.
Съжалявам за това, което се е случило с момичето, надявам се да се възстанови. Ако има лекарска грешка, следва да се поеме отговорност.

# 99
Фокси, понеже знам, кой имаш предвид- Стоянов е добър в уголемяването на бюст, но присаждането на кожа е специфична операция, не всеки я прави. Т.е. всеки пластичен би трябвало да може, но е добре да е тясно специализиран в това.
 Рекламата има значение, защото там изпъкват тези, които правят големи цици. Иначе има много добри специалисти, които правят чудеса при хора с аномалии, изгаряния и т.н., но те не са на билборд на магистралата и никой не знае за тях.
Аз имах приятелка с отрязана гърда, доц. Романски и присади кожа от гърба и стана перфектна. Впоследствие и моделира зърно с кожа от слабините, но организмът и два пъти го отхвърли. Тя плати малка сума, защото касата поема по-голямата част, така че, може би не става въпрос и за пари.

На моята операция беше задължително да съм без лак, но на другата сутрин в шес'бездесет вече се бях лакирала😆

Аз явно не съм разбрала за случая…помислих,че нещо от увеличаване са объркали жената…да,за по специфичните неща със сигурност са лекари за които не сме чували.
Ама моя лак е гел,значи ще ходя с голи нокти , хем да починат😂👌🏻

# 100
Момичета, въпрос малко в страни от темата. Бихте ли споделили колко от вас са имали косопад след операцията, колко време е продължила, след колко време почна и за колко време го овладяхте? Много се надявам, повече дами да кажат, че не са имали Simple Smile Това ми е едно от големите притеснения, отностно интервенцията - последващия косопад. Всякакъв споделен опит, какво е помогнало при вас, ще ми е от полза. Благодаря  и бъдете здрави и красиви с новите си придобивки!

# 101
Аз имах косопад  преди операцията, след операцията се засили сякаш.. беше ужас.. Взех си от германия приорин и го пих три месец , да чукам на дърво съм окей вече след приема..

# 102
Операцията по никакъв начин не повлия на косата ми...не ми е падала след операцията.

# 103
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Gerber, и на мен ми изглеждат тежки,но щом се чувстваш добре с тях, носи си ги с кеф.

Не съм имала косопад след операцията.Два пъти в живота си съм имала косопад и това се е случвало след прекарване на Ковид.

Лак не трябваше да нося по време на двете ми операции секцио.За тази на гърдите си бях с лак и никой нищо не е казал.

Последна редакция: сб, 15 апр 2023, 06:25 от Adoralova

# 104
За сега нямам косопад. За лак за нокти никой нищо не е казвал, но за всеки случай бях без.

Общи условия

Активация на акаунт