Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 20

• 69 351
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Честито на всички момичета, пожелавам ви прекрасни резултати!

Adoralova благодаря за хубавите думи Simple Smile

Аз също все още се пазя, макар че минаха 40 дни, почти не шофирам, глезя се и ме возят…докога ще ми мине номера незнам Joy
Гледам да не вдигам тежко и да не спя изцяло настрани, почти всичко друго си правя както преди.

Това което забелязвам е, че моите гърди се отпуснаха доста и поомекнаха, което е супер Simple Smile

Чи лу твоите постове са ми любими, разкажи повече по-натам Simple Smile помня че беше писала, че не искаш предварително да споделяш .

# 586
Ох, много искам да го похваля тоя моя доктор. Засега съм възхитена от него, от персонала, от всичко. Ще изчакам да ми махнат конци, превръзки, да видя резултат и ще пиша🙂
Два дни съм тук, оперира няколко жени, всичките с проблеми. Това е доктор според мен, иначе всеки се навива да мушне едни импланти, но не всеки оправя батаци, като мен😆

# 587
Благодаря🥰
По-горе мернах, че някой пита, кога да вдига дечица, торби и т.н.
Питайте доктора си, то не е въпрос, че можете, има си период в който не бива да се вдига тежко и ръцете високо. Някои са се разминали, но знам няколко, които завършиха пак в операционната.
И на мен ми е зор, аз съм бърза, рязка, все нещо правя и сега едва ме свърта, но ще се пазя, колкото каже док.
Грам не ме свърта и мен, цяла вечер обикалям другите стои на мамитата с бебета да си говорим 😁 хем ми се спи, хем не мога да се отпусна и да заспя. Лежа 10-20-30 мин и ставам на кратка обиколка. Как върви при теб? Вчера ли ти беше операцията? Разкажи малко повече 😘

# 588
Kаmber, страхотно естествен и хармоничен бюст ! Направо ми останаха очите ! Идеален !

# 589
Още един въпрос имам. Спахте ли първата вечер? Аз от напрежение и дискомфорт почти не мигнах. Не от болка, а по скоро не ме свърташе на едно място. Днес ще ми е втора вечер, надявам се да поспя Sad

# 590
Как върви при теб? Вчера ли ти беше операцията? Разкажи малко повече 😘
Ами, ще разкажа и може би, повечето от вас ще си кажете: "мен това не ме засяга, аз съм лесен случай" и за момента ще сте прави. Но... както вече обсъждахме, имплантите не са до живот и с годините идват проблемите. Пожелавам на всички да сте безпроблемни Flowers Four Leaf Clover , но най-малкото- смяната след време, вече си е по-сериозна (и по-скъпа) операция. Затова ви съветвам да четете и да си синтезирате информация, която ще ви е от полза, когато се наложи.
Аз лично, след като се оперирах преди 12г. спрях да се интересувам и заживях щастливо с мисълта, че съм с най-скъпите и най-хвалени импланти, сложени при най-търсената тогава докторка.😆
И преди 2-3 г, когато започнах отново да чета, направо бях в шок. 🫨
Първо се изненадах, че най-якитегигамегатопултра импланти са изтеглени и второ, че когато се сменят, независимо от марката е добре да се извадят с целите капсули и да се вземе хистология. Което драстично ограничи избора на хирург за мен.
Отидох на ехография при лекарка, която се занимава най-вече с гърди и импланти. Междувременно разбрах, че не съществува специалност мамолог за което бях заблудена цели 46г😆 Докторката ме прегледа и каза, че с имплантите всичко е наред, но вижда фиброаденом. Това е доброкачествено образувание, няма общо с имплантите, тя препоръчва да се махне или да се наблюдава на всеки 6 месеца.
Тук ще вметна за по-притеснителните и страхливи(тя си знае, коя е❤️), че имам тамАн две дружки, които махаха такова топче, без да имат импланти, така че, споко, не е от тях. Живи и здрави са, едната после си сложи ц*ц*.
И така, след денонощно ровене и четене по групите във фб, отидох при д-р Гигов. Първо бях при друг, Гигов беше втори, щях да ходя и на още консултации, но без аз да питам, той каза всичко, което искам да чуя.
Като един уважаващ себе си скептик, не обръщам много внимание на хвалбите и прехласванията по доктори, но пък негативните коментари добре ги попивам и помня като слон😆 За него не намерих нито един такъв, нито един. И реших, че ще е той.
Та, разбрахме се да махне старите импланти заедно с капсулите и да сложи нови. По-висналата гърда да я повдигне и да извади фиброаденома, който впоследствие се оказа много по-голям от това, което се напипва.
И той го направи!❤️
После ми помрънка за тоя аденом, какво копане и дране е било, но го е махнал. Показа ми имплантите, изглеждаха прилични, нищо общо с лепкавите каши, които виждам във фб. На едната гърда е имало две капсули, което и идея нямам какво е и защо е. Гледах и клип от който нищо не зацепих, но цъках и кимах разбиращо да нсЪ изложа😂😂
Сега се чувствам добре, видях ги за бързо, докато ми сменят превръзките и гледката ми хареса🙂
Малко ми е напрегнато, защото чакам хистологиите.
Ами, благодаря, че ме изчетохте!Стремях се да съм кратка, даже трих, смятайте какъв роман щеше да е, ако се бях отпуснала😂

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 11:37 от Чи лу

# 591
Чи лу, благодаря за обстойния разказ. Особено за препоръката за доктора - добре е да знаем, че когато има проблем, има на кого да разчитаме, не само на известните имена.
Preciously, изписаха ли те? Намен ми дадоха приспивателно нощта на операцията. Пожелавам ти да спиш спокойно Simple Smile
Аз си взех възглавница за бременни и мисля, че добра работа върши засега.

# 592
То точно на известните имена  е трудно да се разчита за сложни случаи. Известността предполага, че вече са на възраст, извоювали са име, натрупали са опит и пари. Професията хирург е доста стресираща, в някой момент, явно вече се натрупва умора. Ако могат да изкарват пари с по-леки операции, от какъв зор да оперират по 4-6-8 часа?Разбирам ги и аз също така бих действала.
Друг е въпросът, че има некадърници, които и като млади и като по-зрели, все са такива😆
Д-р Гигов е около 40г, той ври и кипи. В един ден направи още две сложни операции освен моята. За мен, той е следващият "известен", но не изключвам в някой момент след време също да започне да се поуморява и да си подбира случаите. Имаше нещо от рода: "Първо ти работиш за името, после то работи за теб"

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 17:46 от Чи лу

# 593
Здравейте!
Вчера беше моята операция, при доктор Динев клиника Европа - София
405 Ментор висок профил
Доста ме боли, може ли някой да сподели кога мога да очаквам облекчение?
Повече ме боли гърба, което спъва всички опити за по дълъг сън и намиране на удобна позиция.. Раждала съм два пъти секцио и по нищо не мога да сравнявам болката, която изпитвам сега…

# 594
Kaкво се случва тук? Три дами с операции за последните 3-4 дни.
Много сме,силни сме! Laughing

Чу ли - искам да ти кажа,че не само нямаш право да триеш,ами дълги и информативни мнения са повече от желани:) Нали затова сме тук - всяка да помага с каквото може.
Ето,от теб името Гигов ще ми влезе в ума и след 10г живот и здраве,може  и при него да се консултирам.
Бързо възстановяване. Много ремонт е имало,но ето - човека се е справил,ти си с нови придобивки и си още по-хубава от преди.Годините нямат никакво значение,въпроса е в нагласата и мирогледа ни.

Preciously, и на теб честито. Всичко ще се нагласи следващите дни.Много се радвам,че този път не си оставила на негативните мисли да те надвият.
Първата вечер спах 10-11 часа без събуждане,но взех едно отпускащо мускулите ли беше..не помня, от предписаните ми в пакета и те така приспиват,че на следващия ден бях полуадекватна и замаяна.Повече от тях не взех и ги изхвърлих.

Ewelle, добре дошла при нас. Тук сме все виртуални приятелки с общи интереси и се радвам,когато нови момичета се включват.
Болката е много относителна и лична.
Аз също имам 2 пъти секцио и особено втория път,един месец ми отне да си стъпя на краката.За гърдите обаче всичко мина и замина за 3-4 дни и болки имах да речем 4/5-10,ако трябва да оценявам.
Облекчение ще започнеш да усещаш на 3-4 ти ден,ръцето поне седмица 10 дни няма да можеш да си вдигаш.
Мен шевовете ми опъваха около месец,но не беше някаква драма.
Около 3м ще трябват докато гърдите се наместят и придобият окончателна форма. Моите загубиха 1/3 обем в сравнение с гърдите,които имах първия месец.
Бързо възстановяване.

Гръб мен не ме е болял,но честно момичетата се оплакват от това.

# 595
Ewelle, болката при всеки е различна, но минава и се забравя.
Сложи си възглавница под краката, прави доста по-удобно спането по гръб. Пробвай по-висока, по-ниска.
Аз още преди операцията си подготвих едно нагънато одеало в болницата и два дни ми беше добре. Сега вкъщи също имам, кръгла и тясна, тя ми е много удобна.

# 596
Ewelle, болката при всеки е различна, но минава и се забравя.
Сложи си възглавница под краката, прави доста по-удобно спането по гръб. Пробвай по-висока, по-ниска.
Аз още преди операцията си подготвих едно нагънато одеало в болницата и два дни ми беше добре. Сега вкъщи също имам, кръгла и тясна, тя ми е много удобна.

Ще пробвам, много благодаря!

# 597
Момичета аз изпаднах в лека депресия 😁 не мога да спя, не мога да ям, искам да махна тия топки от тялото си и да живея нормално като преди. За протокола: нямам болка, лек дискомфорт, напълно подвижна съм и си правя всичко сама. Просто идеята за чуждо тяло в мен ме побърква. За щастие се свързах с две момичета със сходни проблеми, първата седмица след операцията са планували да ги махнах при друг доктор от срам, обаче точно след седмица всички си е дошло на мястото, вече се харесвах и не съжаляват. Та и аз разчитам на това 😁 Вашия психически елемент как беше? Имаше ли спадове от сорта на “защо го направих” “боже колко съжалявам” и след седмица разбира се “урааа, това е най-доброто ми решение” 😁 надявам се не съм луда само аз

# 598
Момичета аз изпаднах в лека депресия 😁 не мога да спя, не мога да ям, искам да махна тия топки от тялото си и да живея нормално като преди. За протокола: нямам болка, лек дискомфорт, напълно подвижна съм и си правя всичко сама. Просто идеята за чуждо тяло в мен ме побърква. За щастие се свързах с две момичета със сходни проблеми, първата седмица след операцията са планували да ги махнах при друг доктор от срам, обаче точно след седмица всички си е дошло на мястото, вече се харесвах и не съжаляват. Та и аз разчитам на това 😁 Вашия психически елемент как беше? Имаше ли спадове от сорта на “защо го направих” “боже колко съжалявам” и след седмица разбира се “урааа, това е най-доброто ми решение” 😁 надявам се не съм луда само аз

Аз бях може би месец в депресия. Първите 10 дена заради ужасните неспиращи болки. Плаках си, просто защото не можех сама да се обслужвам изобщо, да ставам, беше адски смазващо. Отделно гърдите ми бяха МНОГО грозни - триъгълни и започващи от ключицата. Имах хиперчувствително до болка зърно, както и участък с нулева чувствителност. Вече съм на 7ми месец и гърдите от 2-3 месеца насам са перфектни, всичко се оправи и си е на мястото си.
Ще отнине периодът ти, спокойно, имай малко търпение Hug много ще им се радваш и ще търсиш най-хубавите бански(аз нямах търпение за това Grinning )

# 599
  • София
Ехо Simple Smile Едно от хубавите неща на това да имаш консултация една година напред е това, че имаш предостатъчно време да се информираш много подробно какви са плюсовете, минусите, рисковете на подобна интервенция и тн. В последните месеци четох доста, следя всяка една от вас с огромен интерес.

Записах си час за консултация доста импулсивно, водена главно от комплекс и бях сигурна, че визията ми с импланти би била завършена. Няма да се обяснявам излишно, да кажем, че за себе си прецених, че не ми се поемат рисковете, които крият една подобна интервенция, незнанието ми дали след 10-12 или Х години ще имам отново възможност за евентуална подмяна и т.н и т.н

Не зная как му вървят часовете в момента, но имам час за консултация с доктор Стоянов за 6-ти ноември в 9ч сутринта. Ако някой го иска, нека ми пише. Аз ще продължавам да си ви чета де, че ми е много интересно, ама се почувствах длъжна да обявя решението си Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт