Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 20

• 69 323
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Петенце, браво! Поздравявам те, умно момиче си!❤️
С това не казвам, че тези, които сме сложили сме тъпи, но се радвам, че някой ще си спести тревогите занапред.
Аз съм силиконка, която е против силикона😂и се мъча да откажа всяка моя приятелка/позната, която има нормален, дори и малък бюст.
Днес даже изнесох лекция на жената на брат ми, която напоследък взе да го обмисля. Отказах я и съм много щастлива!
Сега някой ще си каже: тая е луда, оня ден си ги направи пак😆
Направих ги с нежелание, по принуда и щото вече съм се хванала на хорото. И най-вече от ужас, че не искам да бъда пак недъгава.
Аз не съжалявам де, при мен положението беше наистина трагично и сигурно, щях да се гътна от депресия.

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 20:51 от Чи лу

# 601
Момичета аз изпаднах в лека депресия 😁 не мога да спя, не мога да ям, искам да махна тия топки от тялото си и да живея нормално като преди. За протокола: нямам болка, лек дискомфорт, напълно подвижна съм и си правя всичко сама. Просто идеята за чуждо тяло в мен ме побърква. За щастие се свързах с две момичета със сходни проблеми, първата седмица след операцията са планували да ги махнах при друг доктор от срам, обаче точно след седмица всички си е дошло на мястото, вече се харесвах и не съжаляват. Та и аз разчитам на това 😁 Вашия психически елемент как беше? Имаше ли спадове от сорта на “защо го направих” “боже колко съжалявам” и след седмица разбира се “урааа, това е най-доброто ми решение” 😁 надявам се не съм луда само аз

Аз бях може би месец в депресия. Първите 10 дена заради ужасните неспиращи болки. Плаках си, просто защото не можех сама да се обслужвам изобщо, да ставам, беше адски смазващо. Отделно гърдите ми бяха МНОГО грозни - триъгълни и започващи от ключицата. Имах хиперчувствително до болка зърно, както и участък с нулева чувствителност. Вече съм на 7ми месец и гърдите от 2-3 месеца насам са перфектни, всичко се оправи и си е на мястото си.
Ще отнине периодът ти, спокойно, имай малко търпение Hug много ще им се радваш и ще търсиш най-хубавите бански(аз нямах търпение за това Grinning )

Кити благодаря ти от сърце! Колкото и гадно да звучи, всъщност ми стана спокойно че и друг е бил като мен и се е оказало само един гаден период, който минава и се забравя! Имаш един бански от мен 😁😘❤

# 602
Aз като жена цял живот с комплекси заради малки гърди,никога не бих отказвала някой.Дори бих ги насърчила..Никой не си слага силикон от скука..за да се стигне до там,значи има причина и то сериозна.

Както казах,единственото ми съжаление е,че не го направих по-рано. Толкова срам и грозотия щях да си спестя в живота.
Петенце,ако помня, си под 30г и те първа имаш време да го обмисляш.Според мен ще съжаляваш след време за пропуснатата възможност при това операция при топ хирург,който до няколко години сигурно вече няма да практикува. Разбира се,аз го коментирам от моята гледна точка.

Preciously, явно това е очаквана реакция и не бива да й се даваш.Всичко е моментно и като човек като теб,който явно има опит с депресии и паник атаки,би следвало да знаеш как да ги контролираш/неглижираш.
Аз пък вярвам,че новите цицонки не само ще ти харесат,но и ще ти подобрят настроението в дългосрочен план.

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 16:07 от Adoralova

# 603
Адоралова, не, не е нормално да те е срам да се съблечеш и аз бях така и затова го направих. В такива случаи все ще има нещо да те преследва- или комплексите или мисълта, че се хващаш на хорото. Така, че е оправдано.
Подкрепям Петенцето, защото е претеглила и е преценила, че може да си живее добре и така, както изглежда сега. Пък в крайна сметка, никога не е късно, тя е млада.
Стоянов вече мина върха на планината, сега бавно върви надолЕ. Това се случва при всеки, неизбежно е. Дори и Роналдо вече не е в Реал Мадрид.
Мъча се да откажа жени, които точно от скука искат. Те са ми приятелки, аз им знам гърдите и изглеждат добре. Не са мрънкали, не са имали комплекс, просто е така за разкош😆 Не искам да пускам тук лични снимки, ама едната се е снимала оня ден на плажа- ми тя топмодел с хубави естествени цици. Точно нея май няма да мога, тя не ми е много близка.

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 21:40 от Чи лу

# 604
  • София
Аз си нямам нищо, отделно спортувам доста сериозно и това съвсем изяде и малкото, което имах. Плюсът е, че са малки и стегнати..засега Laughing Ще компенсирам с тяло!

Адоралова, след всичко, което изчетох и изслушах, това със срама ми се вижда нищожно като причина. Няма да се задълбавам повече в четенето си, не искам да бъда крайна, към този момент нито съм за, нито против. Не подкрепям, нито осъждам. Времето ще покаже.

# 605
Аз си нямам нищо, отделно спортувам доста сериозно и това съвсем изяде и малкото, което имах. Плюсът е, че са малки и стегнати..засега Laughing Ще компенсирам с тяло!

Адоралова, след всичко, което изчетох и изслушах, това със срама ми се вижда нищожно като причина. Няма да се задълбавам повече в четенето си, не искам да бъда крайна, към този момент нито съм за, нито против. Не подкрепям, нито осъждам. Времето ще покаже.
Подкрепям всичко казано до момента за и против.
 Истината е че преди една жена да вземе решението минава през всички състояния - много го иска гледа, разглежда малко преди операцията я хваща страх после след операцията има момент на депресия особено първите дни когато най - силно боли.
Но накрая ако всичко е минало наред и жената е доволна от резултата, бързо забравя болката и се радва на новият си външен вид.
Аз искрено ти се радвам, че си даваш време да помислиш наистина ли го искаш или не, аз бях твърде импулсивна, взех решението бързо и първите 48ч след операцията бяха най - дългите часове в моят живот. Сега малко по малко започвам да чувствам облекчение и се радвам за решението си, но все още има доза съжаление, че не се бях подготвила повече по темата преди операцията.

# 606
Петенце, поздравявам те за решението! Не затова че си се отказала, а че си се информирала претеглила си плюсовете и минусите за себе си и си го премислила. Още повече и ако не си раждала, гърдите много се променят след това така че имаш време да го мислиш след това пак.

# 607
Депресията след операцията я има почти при всички. не бих казала, че съм съжалявала, но си се чудех на себе си защо си го причиних. Заради всички ограничения, заради изгубената чувствителност, най-вече заради това, че непрекъснато усещах “чуждото”. Мислех, че винаги ще е така, но минава време и всичко си става както преди. Нормално е да има странни и неприятни усещания, наречи го изкарване от зоната ни на комфорт.
Изобщо не мисли за махане на имплантите, дори според мен и не разговаряй с други в такова състояние, защото неволно можеш да прихванеш негативните им мисли. Не мисли за махане защото и без това е твърде рано за втора операция и упойка. Изчакай, дай време на процеса по възстановяване, опитай се да си представиш живота си с тази промяна.
Така и така вече си го направила, дай си време, знай, че винаги можеш да ги махнеш, но дай шанс, все пак си имала желание и си го направила.
Пожелавам ти спокойствие и търпение, просто не го мисли, знай си, че просто трябва време Simple Smile

# 608
Моите с годините и ражданията станаха още по-зле.
И кожата се отпуска и стават съвсем сухарски.
Не знам колко надолу върви Стоянов, най-спряганото име в интернет пространството и като резултати може би едни от най-красивите.
Той човека си е милионер вече и ако наистина отива на едни години,нормално е скоро да се пенсионира и да си харчи парите по плажовете из Италия и Южна Франция.
Това не бих го категоризирала надолу,а като очаквана развръзка в една дългогодишна кариера.

Аз съм го казвала - поставянето на импланти е ангажимент (за мен лично) за цял един живот.Наистина трябва да се обмисли.
Операциите са минимум 2 - един път за поставяне и един път за махането им,а ако има подмяна,то стават поне три процедури.

Не съм била депресирана,дори за първи път чета в темата,че някой е бил депресиран заради операцията.Не ги приемам за чуждо тяло,толкова им свикнах,че си ги чувствам моите си гърди,все едно цял живот съм била с тях.

# 609
Не знам колко надолу върви Стоянов, най-спряганото име в интернет пространството и като резултати може би едни от най-красивите.
В кое пространство е най-спряганото име?
Само преди няколко дни имаше анкета с реални потребители, гласували с името си. Там е на 4то място. Това не значи, че не е добър, а че има по-търсени от него. В търсачките по групите всеки може да открие мненията за Стоянов, вкл и негативните.
Вече не прави операции две в едно, а преди правеше. И все по-често оперира "в екип".
Мен доц. Тепавичарова ме оперира, когато беше на 65 и едва се вредих, голямо чакане беше. В операцията бяха тя, доц. Романски и д-р Комитски специализант. Тогава си мислех, че сигурно съм много важна, щом трима лекари ще ме оперират😆 Сега съм по-наясно и си  обяснявам, колко специална съм била и защо ме оперира екип, хванала съм последния влак с помощник-машинисти😆
Не му оспорвам кариерата и успешното име, макар че не съм му фенка. Ама няма да свърши света, ако Петенцето се откаже сега и реши, че иска ц*ци след няколко години, а Стоянов вече не оперира.
Тогава ще има друг на върха на планината.

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 12:21 от Чи лу

# 610
  • София
Стоянов прави много красиви гърди, така е, но са почти винаги анатомични. При тях постигането на красива и естествена форма е много по-лесно. Освен това така и не разбирам защо продължава да слага с разрез под гърдата, че да остават белези.
Иначе за мен няма шанс да чакам 9-10 месеца само за консултация, чак толкова специален в моите очи не е.

# 611
Аз имам две приятелки оперирани при него и двете са с кръгли.
Еднато го възхвалява, другата не ще и да чуе. И на двете са хубави, но при втората стана някаква инфекция, той се кри, нещо такова беше, но много дълго и неприятно.

# 612
Пете и аз само чета. Преди бях чашка Б, сега А празна и гравитацията си каза думата. Определено и тренировките помогнаха да се смалят. Едно раждане имам.
Едни гърди ще ми довършат визията и поне за мен тялото ми ще е перфектно, но пусти страх не смея.
Нося сутиени чашка Б с двоен пуш, барем ги докарам прилични.
На изразените ми мускули в горната част, просто тези гърди не кореспондират. Сигурно и аз от няколко години чета тук, но даже и до консултация не стигам.

А на момичета с имплатни, завиждам благородно Simple Smile

# 613
  • София
Единственото нещо, за което съжалявам е, че не го направих по-рано. Най-доброто нещо, което съм правила за себе си.

# 614
Aз като жена цял живот с комплекси заради малки гърди,никога не бих отказвала някой.Дори бих ги насърчила..Никой не си слага силикон от скука..за да се стигне до там,значи има причина и то сериозна.

Както казах,единственото ми съжаление е,че не го направих по-рано. Толкова срам и грозотия щях да си спестя в живота.Дори пред собствения ми съпруг ми е било неудобно да се събличам. Е,това нормално ли е,според вас?
И не съм единствена,много сме такива. Дори в темата,едни 90% са били в идентично положение.

Петенце,ако помня, си под 30г и те първа имаш време да го обмисляш.Според мен ще съжаляваш след време за пропуснатата възможност при това операция при топ хирург,който до няколко години сигурно вече няма да практикува. Разбира се,аз го коментирам от моята гледна точка.

Preciously, явно това е очаквана реакция и не бива да й се даваш.Всичко е моментно и като човек като теб,който явно има опит с депресии и паник атаки,би следвало да знаеш как да ги контролираш/неглижираш.
Аз пък вярвам,че новите цицонки не само ще ти харесат,но и ще ти подобрят настроението в дългосрочен план.

Adoralova , напълно те подкрепям и се припознавам в думите ти…направо все едно говориш през мен😂🙌🏻
Само ще добавя,че няма лошо да се информира човек,но в днешно време колкото повече четеш и то статии,толкова по-зле!
Най важното е да намериш наистина добър професионалист,който няма да те окепази и ще си свърши добре работата,а за след 10години да мислим малко ми се струва ненужно…кой знае тогава вече какви иновации ще има.
Аз подкрепям всяка жена решила да се подложи на операция,защото в крайна сметка го правим за себе си ,самочуствието и увереността! Така,че не се чудете и не слушайте баби и майки,както и насосващи статии в нет мрежите.😂🫶🏻👙🌸

Общи условия

Активация на акаунт