Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 20

• 69 216
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
  • Germany
Момичета, има ли някое момиче с Хашимото вече оперирана ? Моля ако има да ми пише , имам няколко въпроса. Много благодаря предварително!

# 646
Момичета, някоя правила ли си е масажи сама или с участието на половинката?

Вчера Стоянов препоръча, но пък след това четох в нета, че капковидните импланти не е нужно и дори не е препоръчително да се масажират.

Наистина колкото и мнения да чуе човек, все различни ще са…😅🤯

# 647
Moll Flanders, масажите трябва да се правят от професионалист. Особено ако става въпрос за капковидни, защото ако не се правят по правилният начин има риск да се обърнат.

Последна редакция: пт, 07 юли 2023, 08:06 от Mili2018

# 648
Здравейте ! Минаха 16 дни от моята операция и днес малко се отпуснах с работата вкъщи и вечерта забелязах леко зацапване на сутиена ,не е кръв ,но има леко все едно изтъняване на кожата и раничка ! Някаква идея с какво да го третирам ,за да не ходя всеки ден и ако не мине до понеделник тогава ще отида?

# 649
Йодасепт.

# 650
Ехооо,има ли някооооййй 😂
Кажете нещо бе мацкии, голяма скука настана тук.Качете някоя снимка от плажа,така ли пък само аз ходя на плаж майка му стара 😅😂
Ей тука съм аз,пека цицорите и д-то😂

# 651
  • Germany
Супер си Стоянова , просто топ ! И аз чакам някой да се включи , ама май всичко е на плажа и няма кой да чете във форума 🤣

# 652
  • София
Аз няма какво да кажа или с какво да се похваля. И аз чакам ли, чакам. Поне като се отказах да ви се радвам, хаха.

# 653
Супер си Стоянова , просто топ ! И аз чакам някой да се включи , ама май всичко е на плажа и няма кой да чете във форума 🤣
Хахаха, наистина от 3 дена никой,нищо не пише и си викам,да не би да закриха форума🤷😂
Благодаря ти,скоро ще навършат 6 месеца моите бебчета😊❤️
Petence,ти поне пусни някой гръб или дупенце,или пресичка,да ти се порадваме.Мноого си яка да знаеш ❤️😘

# 654
Моите не са много за снимка още. Според мен са огромни топки😆

Последна редакция: вт, 11 юли 2023, 23:05 от Чи лу

# 655
При кой лекар си направихте операцията?
Бързо възстановяване

# 656
При д-р Гигов. Сменях стари импланти и други ремонти😆
Благодаря!

# 657
  • Пловдив
Момичета, мина и моята консултация при д-р Христов. Избра за мен 480cc Politech висок профил. Висока съм 172см и тежа 57кг. Под гръдната ми е 80см. Сега се чудя това няма ли да е голямо и да съм тип фолк дива. Определихме дата 25.09 и обратното броене започва.

# 658
Етоо ме. Бях на почивка и ме нямаше тези дни.То каква почивка де,с 3 деца.. Rolling Eyes Satisfied

Чу ли,много са хубави даже. Те и с времето ще слегнат и ще се донаместят. Изглеждат точно като моите сега.

Делси, аз съм 170 и 61 кг. Сложиха ми 350сс,но мен ако ме питаш 400-425 щеше да ми е идеално. Сега ако можех да върна времето назад,бих сложила по-големият размер,защото виждам,че има място за повече без да приличам на дойна крава или чалгарка.
480 на 57 кг ми звучи солиден размер,но нямам представа от формата на тялото ти и старта. Той защо такива големи бомби ти препоръча,обясни ли се..?!

# 659
Може да е цицоман, като моя доктор. Аз днес му казвам: ох, дано да ми спаднат отгоре поне, че са като балони. И той вика: дано да не спадат, супер са😂😂
По принцип, висок профил слагат на увиснали, за да оберат кожата.

Общи условия

Активация на акаунт