Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 20

• 68 620
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Големият бюст дава илюзията за пълнота и тромавост особено в горната част на тялото.
И на мен това ми беше едно от притесненията,но сега като се гледам в огледалото,няма такова нещо.
Имплантите ми са 350сс,може би ако бях сложила 450-500 тогава щеше да се получи този неприятен ефект.

Violettt Пожелавам ти всичко да се получи така,както си го запланувала. Аз ти видях натуралните гърди и също бих сложила импланти. Без да се замислям.
Удовлетворението и самочувствието след това не могат да се опишат.

emilli Благодаря,че сподели. Започнах да си мисля,че ще си остана така цял живот.
Нищо не ме боли,отдавна се възстанових,но тази чувствителност в зърната и допира с дрехи още я има и въобще не е отслабнала с времето.

# 76
  • Димитровград
Пиша тук, за да предупредя възможно повече жени, да не се доверяват на доктор Хатър за реконструкция на гърда. Моята приятелка се оперира при нея в Панагюрище и щеше да остане на операционната маса. Скоро ще покажем и снимки каква специалистка е. Жива е само благодарение на семейството, което в линейка я закара в Турция в Истанбулската университетска болница. Радваме се, че е жива, толкова зле беше месеци наред. Сега търсим други пострадали жени, за да се даде по-голяма гласност на подобни случаи. Бъдете здрави!

# 77
  • Germany
Пиша тук, за да предупредя възможно повече жени, да не се доверяват на доктор Хатър за реконструкция на гърда. Моята приятелка се оперира при нея в Панагюрище и щеше да остане на операционната маса. Скоро ще покажем и снимки каква специалистка е. Жива е само благодарение на семейството, което в линейка я закара в Турция в Истанбулската университетска болница. Радваме се, че е жива, толкова зле беше месеци наред. Сега търсим други пострадали жени, за да се даде по-голяма гласност на подобни случаи. Бъдете здрави!

Може ли да разкажете повече за случая ? Какво се е случило ?

# 78
  • Димитровград
Преразказвам най-лаишки.
Влиза за реконструкция на гърдата, която е премахната преди няколко години, заради онкозаболяване. Вземат кожа от корема, претърпява операция 14 часа. Получава некроза на корема, новата гърда е черна и цялостно състоянието се влошава. Никой не иска да се занимава повече с нея. От там в Турция за нови операции и "поправка".
Накратко е това.

# 79
Laughing
Tyк комплименти за натурални гърди рядко се пишат,защото (почти) всички сме жив зян.Радвай се ако получиш такъв.
Формата е много хубава,само пълнеж ти липсва и това ще стане с импланти.
Стоянова нещо подобно май беше (с повече обем),сложи 400 и сега е още по-голяма мацка.
Голяма реклама ми направи Адоралова😅😂
Благодаря 😘
Моите бяха малко по-големи и поувиснали, сложих 400сс и наистина това според мен са перфектните кубици за мен.
Адоралова,зърната и мен ми бяха чувствителни до края на първият месец,след това болката постепенно изчезна,не се притеснявай и при теб ще изчезне.

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 18:19 от Госпожа Стоянова

# 80
  • София
Момичета споделете при кого мамолог ренгенолог , за ехография на гърдите ,за контролен преглед  да отида ?

# 81
Момичета да ви питам,след слагане на импланти болят ли ви гърдите по време на овулация или цикъл(хормонално)?
На мен ми се подуват и стават чуствителни🤯😵💫😟 и си мислих като ги напомпя как ли ще е…

# 82
Момичета да ви питам,след слагане на импланти болят ли ви гърдите по време на овулация или цикъл(хормонално)?
На мен ми се подуват и стават чуствителни🤯😵💫😟 и си мислих като ги напомпя как ли ще е…
Мен преди доста ме боляха и се подуваха. Откакто имам импланти не са ме боляли нито веднъж.

# 83
Мен преди доста ме боляха и се подуваха. Откакто имам импланти не са ме боляли нито веднъж.

При мен е периодично,ама викам ако и тогава болят на големи ще е тегаво…😂

# 84
И мен ме боляха преди имплантите. Сега ми дойде първият цикъл след операцията и очаквах много да ме боли, но нищо ми няма.

Чувствителност в зърната имах до скоро, но нищо нетърпимо. Сега вече забравих, че имам импланти. Чувствам ги, като свои.

# 85
Преразказвам най-лаишки.
Влиза за реконструкция на гърдата, която е премахната преди няколко години, заради онкозаболяване. Вземат кожа от корема, претърпява операция 14 часа. Получава некроза на корема, новата гърда е черна и цялостно състоянието се влошава. Никой не иска да се занимава повече с нея. От там в Турция за нови операции и "поправка".
Накратко е това.
А наясно ли сте, че невинаги присадките се хващат? Никой не може да ви гарантира 100% успех на такава операция, даже и най-топ специалист професор, академик и т.н. Огромно значение има организмът на пациента и имунната му система.
За конкретния случай, ако има лекарска грешка или немарливост, търсете си правата. Така както сте го написали, не звучи сериозно и достоверно. Не си представям, че е възможно тъканите на пациентката да некротизират и никой да не иска да се занимава с нея.... освен братята турци срещу солидна сума най-вероятно.

Фокси, моите болят и се подуват преди и по време на цикъл. Особено едната, тя и преди операцията беше така и май затова беше по-увиснала.

# 86
Преразказвам най-лаишки.
Накратко е това.
А наясно ли сте, че невинаги присадките се хващат? Никой не може да ви гарантира 100% успех на такава операция, даже и най-топ специалист професор, академик и т.н. Огромно значение има организмът на пациента и имунната му система.
За конкретния случай, ако има лекарска грешка или немарливост, търсете си правата. Така както сте го написали, не звучи сериозно и достоверно. Не си представям, че е възможно тъканите на пациентката да некротизират и никой да не иска да се занимава с нея.... освен братята турци срещу солидна сума най-вероятно.

Фокси, моите болят и се подуват преди и по време на цикъл. Особено едната, тя и преди операцията беше така и май затова беше по-увиснала.

И сега ли те болят?😟значи и мен сигурно ще ме болят,но това като по-млада го нямах,сега на старини се прояви…😂

# 87
Болят ме, особено като спортувам. Понякога ги държа, като скачам или тичам😆

# 88
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
kanesta как е приятелката ти? Възстанови ли се напълно?

# 89
Болят ме, особено като спортувам. Понякога ги държа, като скачам или тичам😆

Важното е да ги има пък…всичко ще се изтърпи😂👌🏻

Общи условия

Активация на акаунт