Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 20

• 68 849
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
To махането на конци е вече отживелица.Сега са такива,че сами изпадат или тялото ги абсорбира.
При мен никога не е имало махане на конци и го свързвам с ужас,все едно да ти ровят в раната.
Преди консултацията с лекаря седмица след операцията буквално сън не спах да ги мисля тези конци,а като отидох там само ме прегледа дали има възпаление и си тръгнах. Конците били саморазграждащи се... Rolling Eyes

Сега като каза за лака се сетих,че това ми беше обяснено на първото секцио,но толкова години минаха и кой ти го помни..

Честит празник 🐤

# 121
To махането на конци е вече отживелица.Сега са такива,че сами изпадат или тялото ги абсорбира.
При мен никога не е имало махане на конци и го свързвам с ужас,все едно да ти ровят в раната.
Преди консултацията с лекаря седмица след операцията буквално сън не спах да ги мисля тези конци,а като отидох там само ме прегледа дали има възпаление и си тръгнах. Конците били саморазграждащи се... Rolling Eyes

Сега като каза за лака се сетих,че това ми беше обяснено на първото секцио,но толкова години минаха и кой ти го помни..

Честит празник 🐤

Христос Воскресе!🙏🏻🌸 живи и здрави и красиви!👌🏻😂

# 122
В клиниката на д-р Стоянов изрично казват да няма лак. Не вярвам да не им е модерна апаратурата…
Следи се нокътната плочка за промени, за това трябва да е чиста.

# 123
В клиниката на д-р Стоянов изрично казват да няма лак. Не вярвам да не им е модерна апаратурата…
Да, и на мен ми направи впечатление, че изрично ми го подчертаха в информационния лист с указания. Явно ще трябва да ги махам…за голямо мое съжаление - хващат ме лудите, когато съм без гел лак. Може да попитам дали е възможно с безцветен лак…

# 124
Да, и на мен ми направи впечатление, че изрично ми го подчертаха в информационния лист с указания. Явно ще трябва да ги махам…за голямо мое съжаление - хващат ме лудите, когато съм без гел лак. Може да попитам дали е възможно с безцветен лак…
Да, аз бях с безцветен лик при Стоянов и нямаше никакъв проблем.

# 125
Момичета, здравейте! Минаха 6м от операцията ми сега следва посещение при мамолог или при д-р Стоянов? И моля, ако някоя от вас знае добър мамолог, който преглежда жени с импланти да ми препоръча, благодаря ви!

# 126
  • София
В София д-р Евгений Василев

# 127
И аз търся добър лекар за профилактичен годишен преглед. Може ли малко повече информация за д-р Василев или други препоръки ?

# 128
  • Русе
Умната с Василев, че последно време хич не си върши качествено работата.

При Романски можеше с гел лак, но да няма пайетки и разни други такива украси. Аз бях с френски, като сложих прозрачна основа за всеки случай.

# 129
  • Germany
Момичета, някоя от вас на консултация или после повдигала ли е въпроса за BII  пред някой доктор ? Какво е тяхното мнение по въпроса ? Нещо има доста брутални клипчета в ТикТок . Хич не искам да им обръщам внимание , но нещо ме притесняват леко. Аз съм с Хашимото. Уж нямало проблем да се сложат импланти. Знам ли...

# 130
Не вярват повечето лекари на Вll, аз също. Но, ако сте с по-лабилна и податлива психика, обмислете добре, дали да се оперирате.

# 131
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За Breast Implant Illness чета в интернета неща и всичките ми звучат като възможни.Обаче какъв е шанса това да се случи? 1 на 100 000, 1 на 200 000?
Накратко казано, тялото отхвърля чуждото тяло(имплантите), проблем автоимунен характер.
Може да се отключи след операцията,може години след това.

Аз лично ако съм си решила да слагам импланти,нищо няма да ме спре. Хипотези много из интернет.

# 132
  • София
Който го е страх от мечки - да не ходи в гората. Или иначе казано или го правите, или въобще не се захващайте. Разбира се, информирайте се за рисковете, направете информиран избор, никой не казва да го направите със завързани очи, но аз поне съм така. Реша ли нещо - чета умерено и го правя.

# 133
Да, аз бях с безцветен лик при Стоянов и нямаше никакъв проблем.

Обикновен прозрачен лак или гел лак?🙏🏻

# 134
Ако сте хипохондрички, податливи сте на чуждо влияние, четете постове на жени, които не познавате и т.н…. Най-вероятно няма да се оперирате. Но да го направите, след което да ги четете и да си търсите симптоми и болежки е пълна лудост.
В 21-ви век властващата болест е депресията, от там много неща се случват в главата.
Ако сте чели по-отдавна и що годе регулярно постовете на агитиращите и заклеймяващи, ще разберете, че имат проблеми от преди операциите си.
Да не говорим за това, че нишата с “каквото и да било”, само и само да се добие популярност в социалните мрежи е огромна ! После нещата се задълбочават.
Вярвам, че ще ме разберете.

Общи условия

Активация на акаунт