Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 20

• 69 366
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте ! Прочетох всички коментари и едва събрах смелост да пиша и Аз !
 Днес е ден 8 след операцията ми  Др Спартак Милев-Скин Системс и определено с две ръце мога да кажа ,че не съжалявам за перфектния избор ,който направих ! Доктора е повече от перфектен -обяснява ,дава мнение ,предразполага те добре и е многооо готин ! Болницата и екипа отново на ниво ,отношението беше също перфектно ! 

Имам два въпроса първия е към майките с малки деца -От кой ден почнахте да ги вдигате активно и да се грижите за тях пълноценно ,аааа и забравих от кой ден започнахте да изпълнявате домакинските си задължения (прахосмукачка ,парцалче ,прах и т.н ) защото Аз не издържам да седя само безцелно -луда работа
 И др.въпрос е понеже ни предстой моренце ще се падне месец след операцията дали ще мога да нося бански ,на какви модели сте се спрели ако може в началото ,за да не прецакам нещата !

Много благодаря предварително ! ❤

# 571
Здравейте прекрасни! Утре е моят голям ден. Първия път, когато имах час за операция, избягах от стаята 😁 Сега това е втория ми опит. Платих предварително за да няма мърдане. Страха ми идва най-вече от това, че страдам от паник атаки и периодична депресия, която се изразява в апатичност. И двете състояния вече ги контролирам добре, не съм хипохондричка, но все пак имам известни притеснения. При вас така ли беше? Знам, че страха е нормална реакция на организма, страх от непознатото, знам, че реално няма кой знае от какво да ме е страх, раждала съм секцио и имам ринопластика. И двете ги преживях без проблем и драми. Май просто имам нужда от малко кураж ❤

# 572
Здравейте прекрасни! Утре е моят голям ден. Първия път, когато имах час за операция, избягах от стаята 😁 Сега това е втория ми опит. Платих предварително за да няма мърдане. Страха ми идва най-вече от това, че страдам от паник атаки и периодична депресия, която се изразява в апатичност. И двете състояния вече ги контролирам добре, не съм хипохондричка, но все пак имам известни притеснения. При вас така ли беше? Знам, че страха е нормална реакция на организма, страх от непознатото, знам, че реално няма кой знае от какво да ме е страх, раждала съм секцио и имам ринопластика. И двете ги преживях без проблем и драми. Май просто имам нужда от малко кураж ❤

Успех!🙌🏻🫶🏻
Настрой се,че е за хубаво и ще си много хубава и доволна!
Не го мисли,опитай се да си повтаряш позитивни мантри и всичко ще е 6!👌🏻☺🫶🏻💕

# 573
Смело напред! Щом отиваш втори път, значи наистина много го искаш! Няма да съжаляваш! При мен всичко беше като на филм, в момента не мога да повярвам, че наистина ми се е случило.

Димитрова, аз с домакинските неща смятам по-полека поне до 15-тия ден. А за бански - ще заложа на по-стегнато горнище, тип следоперативния сутиен. И на мен ще ми се падне точно месец след операцията.

# 574
Preciously,
абсолютно всички сме го минали този момент на страх от непознатото и евентуалната болка.Не си единствена,нито това,какво изпитваш ми е чуждо.
Сега като се замисля,ми става смешно,защото при мен(както и при голяма част от момичетата) всичко минава без проблем и особени притеснения и болки,но хубавите гърди си остават за цял живот или поне до подмяната на имплантите:)
Единственото нещо,за което наистина съжалявам свързано с гърдите е,че не ги направих по рано. Що красиви рокли пропуснах заради скапаните ми гърди - па да не си личи колко са малки, па деколтето не е като за мен..цял живот комплекси..които щях да избегна просто с една дребна операция.

Успех и утре ще те мисля.

Kamber, страхотни гърди,толкова много да ти отиват на телосложението. Приличат ми на моите по форма и големина:) Може би моите са една идея по-малки.

# 575
Preciously, успех ! Подкрепям мнението, че щом отиваш за втори път, означава, че го искаш. Всичко минава като на сън. На мен ми беше много вълнуващо да мина по този път. Бях по-развълнувана от очакването на добрия резултат, от това, че правя нещо за себе си, отколкото се вълнувам сега вече с готов “улегнал” бюст.
Още веднъж успех, мисли си за след операцията !
Относно малките деца, чистенето вкъщи и морето след операцията, писала съм го няколко пъти назад в темите, но пак ще кажа Wink децата не ги вдигах 3 седмици, после започнах леко и внимателно, като гледах тежестта да е в мускулите на ръцете, шофирах след втората седмица, не домакинствах, освен пране, простиране и леко с прахосмукачката, позабърсване тук-там.
На плажа носех стегнати бански тип бюстие, покриваха и белезите, придържаха гърдите добре.

# 576
Preciously, не си единствената Hug Аз се отказах една седмица преди операцията. Трябва и аз да взема да платя предварително, че да няма отказване Simple Smile

# 577
Момичета операцията ми мина преди 4 часа. Е и по-добре съм била, ама ако наистина първите 24 часа са най-гадни, то бих казала че ще ги издържа, не че имам друг избор 😁 Станах преди малко, бях да чишкам, сега лежа. Малко не ме свърта, ама какво да се прави. Анестезиолога ми позволи да си взема четвърт успокоително довечера за да ми е спокойно вечерта. Отворена съм за въпроси, ако не заспя 🫡😘

# 578
Момичета операцията ми мина преди 4 часа. Е и по-добре съм била, ама ако наистина първите 24 часа са най-гадни, то бих казала че ще ги издържа, не че имам друг избор 😁 Станах преди малко, бях да чишкам, сега лежа. Малко не ме свърта, ама какво да се прави. Анестезиолога ми позволи да си взема четвърт успокоително довечера за да ми е спокойно вечерта. Отворена съм за въпроси, ако не заспя 🫡😘
Честито! Бързо възстановяване и прекрасен резултат ти желая!Вземи си туристическа възглавничка за врата,иначе ще те боли гърба от лежане по гръб.

# 579

Preciously, радвам се че се чувстваш сравнително добре Simple Smile Бързо възстановяване и да им се радваш Wink
Ще припомниш ли при кой доктор и какви слага?

# 580

Preciously, радвам се че се чувстваш сравнително добре Simple Smile Бързо възстановяване и да им се радваш Wink
Ще припомниш ли при кой доктор и какви слага?
Доктор Асенов, клиника Торакс Пловдив. 440 Мотива Корсе 😘

# 581
И аз съм готова🙃
Основният ремонт мина добре. Ще прекарам втора нощ в болницата за всеки случай, че е било голямо бърникане.
Не съм ги видяла още, защото съм увита яко, но 430сс висок профил ми звучат огромни.😆 Докторът така е преценил и се надявам да изглеждат добре.

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 23:20 от Чи лу

# 582
Чи лу, бързо възстановяване! Simple Smile

# 583
Благодаря🥰
По-горе мернах, че някой пита, кога да вдига дечица, торби и т.н.
Питайте доктора си, то не е въпрос, че можете, има си период в който не бива да се вдига тежко и ръцете високо. Някои са се разминали, но знам няколко, които завършиха пак в операционната.
И на мен ми е зор, аз съм бърза, рязка, все нещо правя и сега едва ме свърта, но ще се пазя, колкото каже док.

# 584
Да, аз много се притеснявах. Докторът каза поне три седмици нищо тежко. По-добре дори повече време пазене, отколкото проблеми с операцията.

Общи условия

Активация на акаунт