Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 20

• 69 255
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Момичета сега вдигнат температура 37,4. Обадих се на док, каза да си взема антибиотик за три дни плюс парацетамол. Реално докато бях в болницата (3 дни) антибиотик ми се вливаше всеки ден но на изписването прецени да не ми дава, защото преди операцията бях пила друг антибиотик защото бях болна.  Чета че температурата е нормална реакция, но все пак хипохондричката в мен иска да се допита до вас 😁

# 631
Adoralova, на първата снимка съм преди намесата на д-р Стоянов. Там съм още с първите ми импланти, които са поставени над мускула. Изглеждат така криви, защото имах капсулна контрактура. Докторът я определи като 3-та степен. Гърдите ми се бяха втвърдили като камъни и така ме боляха, че не можех да легна на една страна. В продължение на месеци спях все по гръб.

Preciously, не се шашкай. Това е резорбтивна температура. Нормално е.

# 632
Сега гърдите ти изглеждат феноменално. Честито!

# 633
Сега гърдите ти изглеждат феноменално. Честито!

Благодаря ти! И аз си ги харесвам.  Твоите също са топ. ❤️

# 634
Мили, много са хубави сега. Кога те оперира? Може да е било преди да започне да отказва.

Адоралова, хирург, анестезиолог, операционна сестра и анестезиологична сестра е задължителният минимум.

Preciously, не се шашкай, ще спадне като вземеш парацетамола. На мен направо си ми дадоха антибиотик за 7 дни на изписването.

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 19:13 от Чи лу

# 635

Mili2018, получил се е много хубав резултат! Как се е съгласил Стоянов да ги оправя? Тук се коментираше, че правил реоперация само на гърди правени от него.

# 636
Чудесни гърди, Mili2018. Перфектна работа на Стоянов. Наистина от коя година е операцията?. Как ми се иска да можеха и моите цицонки да станат такива, макар и по-малки…

А на ревизия ще се подложа само ако положението стане ужасно гроно (пази боже) или ако минат 10-те години. Не искам сто операции просто. Дано се закрепи на съвсем лек дабъл бабъл, какъвто е засега, ще го преглътна. Но ако се  влоши, не знам кой ще ме оправя 🫣 Стоянов откровено вече е в края на кариерата си.

Четох някъде че липофилинга не е най-доброто решение. Може би ако е лек случай. Стискайте ми палци, момичетааа 😩

# 637
Благодаря, момичета! Операцията ми беше по време на Ковид пандемията, две години минаха. Преди това 2 пъти беше отлагана - веднъж се разболях, а вторият път точно обявиха пандемията и  затвориха всички болници и клиники за 2 месеца. Знам, че съм една от последните му ревизионни операции.

Moll Flanders, при тубуларните гърди винаги се прави липофилинг заради фиброзния пръстен, който имат в основата и пречи на жлезата да се разстеле образувайки едно кухо пространство. Другият вариант е имплантите да се съчетаят с повдигане по метода mini vertcal scar,но това се прави при тежки случаи на тубулозност. Помня, че ти беше писала, че докторът те е предупредил още на консултацията, че при теб ще се наложи евентуално липофилинг на втори етап. Не всички гърди могат да се получат добре само с едни голи импланти. Анатомията играе първостепенна роля.

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 20:59 от Mili2018

# 638
Какви точно кръвни изследвания се правят преди операция?

# 639
Май при всеки доктор различни.
Първия път бяха, като за космонавт, 10листа + рентген, а сега само ПКК и INR.

# 640
Никакви кръвни изследвания не са ми правени.
Става въпрос за Щатите.
Попълвах едни въпросници и едни чудеса за всякакви медикаменти,болести,предишни операции и алергии.

Моя доктор  каза,че липофилинг той слага само ако трябва да доближи гърдите.За видимо повече обем - само импланти.

# 641
Здравейте, момичета!
Върнах назад да търся и видях няколко мнения за следоперативна лента.
Колко от Вас я носят и колко време им е казано да бъдат с нея?

# 642
Тя не е задължителна. Хирургът решава според случая. Първия път я носих към 30 дни, но май трябваше повече, забравила съм точно. Честно казано, тогава не видях ефект.
Сега ми сложиха за 5 дни, не заради имплантите, а за да предотврати хематом на по-травмиран участък. Едва издържах три дни и я свалих, бях полуумряла.😆
И двата пъти, това ми беше най-ужасното от операциите.

Последна редакция: нд, 02 юли 2023, 12:38 от Чи лу

# 643
Носих я 1 седмица. Не ми е пречила.

# 644
Ехо, момичета, някакво затишие, май всички са по плажовете? 🏖🏄♀

В тази връзка, давайте снимки по бански. 👙 Аз вчера тествах за първи път и най-накрая разбрах за какво иде реч! 😄 - почувствах се толкова щастлива, че мога да нося бански и да пълня горната част, че и да преливааа ухааа…съвсем скоро ще ви кача снимка, само да ми пристигнат банските, че ги поръчах тъкмо.

Минаха 2 седмици от моята операция и мога да кажа, че вече съм почти напълно функционална, даже вчера поизмих баните, без да се престаравам разбира се…

Спя чудесно, даже по-добре от преди, а толкова се притеснявах с това спане по гръб. Свикнах си и нямам никакъв проблем.

Днес ще ми махат конците. Мисля да започна да шофирам от понеделник. Дано док да ми даде зелена светлина.

И така, хайде да валят плажни снимки, моляя!

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 11:51 от Mоll Flanders

Общи условия

Активация на акаунт