Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 9

• 33 758
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря за фрага🌸
Рени🌹
“Кое е страшно?Той да ме забрави,а аз да не мога да забравя него”
Мисля,че Сейран казва това

# 196
Рени, благодаря за превода Kissing Heart

Много красив фрагман, напълни ми окото Heart Eyes

Тъжното ни момче Broken Heart

Мнение от туитър

Стария Ферит вече щеше да е ходил при П, да танцува в клуба, да пие алкохол, да е припаднал, да се запознава с други момичета... а този Ферит дори не издържа да свали брачната халка от пръста си.

Беше дълъг път, но най-накрая сме тук
🧿

Скрит текст:
the old ferit would have already gone to p, danced in the club, drank alcohol, passed out, met some other girls... and this ferit can't even bear to take the wedding ring off his finger.

it's been a long road but we're finally here 🧿

#yaliçapkini • #seyfer

# 197
  • Дубай
Привет, момичета 😍🤗
Да сложа едно кафенце,да се ободрим на фона на тъжните СейФер ✌️Чак и времето се развали при нас,стана  подтискащо и мрачно.

Seifer 💔Нека се разделят, да осъзнаят  чувствата си,да видят какво е да са един без друг.
Суна ако не приеме предложението на Аби е мега тъпа

# 198
  • Яко в Матрицата...

Много е хубав Мерт в този трейлър Heart

I.V,

Скрит текст:
Според пойлерите Суна ще приеме предложението на Абидин, но после ще свали пръстена и ще се сгоди за Саффет...

# 199
Не ме трогва признанието на Сейран, докато не го каже на Ферит 😁

Благодаря за преводите и споделената информация ❤️

# 200
Ох, настръхнах. Песента, Мерт, рисунките, пръстена, дъжда...
 Много силен трейлър. Започва най-интересната част на филма. Да ги видим сега как ще се преоткрият и вече нищо няма да може да ги бутне. На този фон, драмата на Суна и Аби хич не ме трогва. Да видим сега Сафет и Тарък какво са ни приготвили.

Рени, благодаря за превода.

Еванджелин, супер кадри си споделила. Направо гледаш и вадиш кърпичка Hug

# 201
Привет!
Да му се доплаче на човек с този фраг, но явно от това имат нужда.
В очите на Пелин, обаче, вместо да видя тъга от отдръпването на Ферит, който не иска да я доближи, по скоро виждам яд, че въпреки всички усилия на майка и, полза няма!

# 202

И аз те обичам, Ренко! Много те обичам 💋💋😊
Благодаря за превода. Съгласна с Нели, много красив фрагман. ♥️Не им ща виковете, те това е красиво, макар и тъжно.

# 203
Благодаря за превода Flowers Rose

# 204
Как се диша? Как се живее? Пръстена който беше окова как се вади? Сърце което толкова е обикнало как може да замълчи...
И като знам че ми се падна Билийорсун и направо не знам какво да кажа защото щ си по плача на всичко и на тази песен... Разбирам че ще има драма ама така. Е се живее...

За Сейран го обича но алфата е Ферит той е водата в историята.
Джем Ейдриан как си знаех... Направо си пуснахме да гледаме Омер вече хоби ни става.

# 205
  • Яко в Матрицата...
Галка Kiss, сърце мое Purple HeartPurple HeartPurple Heart

Песента много им пасва на СейФерчетата ни, заради това искам да я помисля...

Знам наизуст лицето ти,
Нима е лесно да го забравя?

Тере, това е следващата стъпка Simple Smile Тя пред себе си не искаше да го признае... Много е инатлива Сейран Rolling Eyes

# 206
Знам наизуст лицето ти,
Нима е лесно да го забравя?

В тъгата им виждам повече романтика, отколкото в свещите и нощниците Heart Eyes
Дано да им подейства пречистващо.
Рени, благодаря за превода Hug

# 207
Благодаря за превода прекрасна Рени! 🌺
Аз продължавам да слушам фрага и съм почти сигурна, че последното изречвние е изречвно от две различни жени.
Не ви ли се струва, че има прекъсване..? 

- Протягам ти ръка, въпреки този шамар. Ела! Да си вървим оттук.
- Първо, внимавай как говориш за внука ми. Кой е той, че да вдига ръка на внука ми?
- Оказва се, че душите и на двама ви не са стрували и пет пари.
- Бог нямало да позволи да се мечтае за нещо, което не може да се случи. Ела! Нека заедно да осъществим невъзможното. Ела! Омъжи се за мен, Суна!
- Не за мен, за теб ще е добре, ако се разведеш със Сейран.
- Ако не те обичаше, щеше ли отново да ти протегне ръка, въпреки всичко, което преживяхте, въпреки всички трудности, дори въпреки шамара на баща ни?
- Не отричам. Аз също го обичам, много го обичам.

Песента отделно ще я преведа, когато имам време тия дни Simple Smile

# 208
Скрит текст:
Спойлер от нета!
Женкарят
Аби не е толкова прост и мълчалив, колкото може да изглежда. Той знае и вижда много, намирайки се на точното място в точното време. Оказва се, че той знае някои от тайните на Ифакат, включително последните й игри и интриги. Но сега Аби няма какво повече да губи и той решава да разкаже на Ферит за всичко. Освен това, след като научи, че Суна е сгодена, той отива при нея, прави предложение и се обажда да си тръгне с нея но Суна отказва всички думи, които е казал преди това и отказва да се ожени. Сега Суна я очакват лоши времена, нейната съдба е много по-лоша от съдбата на Сейран и фактът, че Суна ще живее по-късно, ще предизвика съжаление и съчувствие за всички.

# 209
https://twitter.com/xblackrose95/status/1645698587051937793?s=19

Каня ви в тази анкета...
Да кажем че в главата имам много песни и все ми се иска да измисля нещо качествено... Който иска песните ще ги пусна.

Забелязахте ли как гали косите и на портрета. Който е нарисувал Афри е едно към едно... Браво!

Общи условия

Активация на акаунт