Получихте ли каталога " Bon Prix " ?

• 7 038
  • 115
  •   1
Отговори
# 90
  • Mediterraneo
Таксата от 25лв се заплаща еднократно(има вероятност поръчката да дойде на части).Когато ми се обадиха по телефона ги разпитах най-обстойно:това е каталога Есен - зима,каталога Пролет - лято ще излезе през март.Детския каталог не се знае кога ще го отпечатат(да им се не начуди човек - какво пък толкова сложно,щом за дамскя могат).Не се ангажираха с дати - най-вероятно щял да излезе през лятото.Дано да е по-скоро...

А дали ще изпратят и новия каталог безплатно  newsm78 В Испания пазарувах доста по каталог- винаги изпращаха новите каталози без излишно да си ги поръчваш. Щом веднъж си влязъл в системата им, тормозят те до дупка с рекламни материали  Mr. Green

# 91
И аз поръчах каталога, даже и детския Mr. Green

# 92
Аз имам известие от куриер с текст: "Моля обадете се до понеделник! В противен случай връщаме пратката.", а аз не съм мърдала от нас вчера.  Rolling Eyes
Много е тъпо това лично получаване на каталога. Май ще го оставя да си го върнат.  Twisted Evil

# 93
  • Mediterraneo
Аз имам известие от куриер с текст: "Моля обадете се до понеделник! В противен случай връщаме пратката.", а аз не съм мърдала от нас вчера.  Rolling Eyes
Много е тъпо това лично получаване на каталога. Май ще го оставя да си го върнат.  Twisted Evil

Е добре де, на мен ми го донесоха на вратата  Thinking А и го получи мъжът ми, щото мен ме нямаше...

# 94
  • на кой му пука, майна
Аз си харесах това

И още хиляда работииии....
Сега ще си поръчам каталога  Simple Smile, мерси Джул, че сподели сайта с нас  Simple Smile

# 95
  • Карлово
И аз го получих. Обаче цената за доставката определено ми се вижда доста затова ще се въздържа засега да поръчвам.

# 96

А дали ще изпратят и новия каталог безплатно  newsm78 В Испания пазарувах доста по каталог- винаги изпращаха новите каталози без излишно да си ги поръчваш. Щом веднъж си влязъл в системата им, тормозят те до дупка с рекламни материали  Mr. Green

Да,права си.Казаха,че всички други каталози ще ги изпратят без да си ги поръчвам веднага щом ги отпечатат.Не знам дали това важи за всички - все пак направих поръчка за 380 евро - може би затова са толкова любезни.

# 97
  • На черешата
 А аз още чакам ли чакам,а каталога ми все го няма. Sick

# 98
  • София
Даже бях забравила.

# 99
  • София
Аз поръчах каталога преди около 2 месеца и не съм получила нищо.... Еми да си гледат работата, няма да им се моля .....    Naughty Stop

И аз така, още не съм го получила.

# 100
  • София
И моят също, само че аз вече не чакам.

# 101
Не се ядосвайте, и без това пролетно-летния излиза март месец, а сега доставят зимния.
Аз лично не си харесах нищичко.

# 102
  • Добрич
има ли някой да е получил поръчката си отзиви за качество newsm78

# 103
А дали наистина е безплатно? Чудя се дали да си го поръчам и аз. Thinking  Не съм получавала иначе нищо подобно.
поръчах си го -излезе безплатно но не съм очарована от нищо-нито цени, нито дрехи Rolling Eyes

# 104
Здравейте аз също получих каталога. Харесах си много неща, но за сега ще се въздържа от поръчка, защото таксата за доставка е твърде скъпа за мен.  newsm78 Пък и този един месец за доставка ми се струва доста дълъг период, та сезона вече ще мине. Ако сте си поръчали, споделете дали  дрехите са с добро качество.

Общи условия

Активация на акаунт