Получихте ли каталога " Bon Prix " ?

• 7 041
  • 115
  •   1
Отговори
# 75
Уффф,и моят още го няма,а го поръчах в началото на януари Shocked

# 76
  • Карлово
Аз пък два пъти го поръчвам и пак го няма. Cry

# 77
аз не харесах нищо в този "италиански" каталог.... Rolling Eyes тези дрехи са тип "пазарски"

# 78
  • София
аз не харесах нищо в този "италиански" каталог.... Rolling Eyes тези дрехи са тип "пазарски"

Еееее, добре !
Какво значи тип пазарски ако смея да запитам ?

# 79
Аз пък два пъти го поръчвам и пак го няма. Cry
А аз един път и престигнаха 2 броя.
Харесах си много неща(особено бельото).Но преди да поръчам ще се разходя да видя качеството до Хит.
Някой не си ли е поръчал вече?

# 80
И аз се интересувам някой поръчал ли е вече и още по-важно получил ли е нещо? Как е качеството, отговарят ли на номерацията?

# 81
И нещо не съм убедена, че размерите им отговарят... Смятам да си поръчам 40 номер, но по мерките ми се струва много малко....
Ами гледай мерките, не номера .......

Гривната я подаряват за първа поръчка.На мен ми се обадиха по телефона на другия ден да ме питат какво си избирам като втори подарък комплекта или ютията.Това е дават само едното - то не че са кой знае какви тези подаръци,но щом ни ги дават ..

# 82
А някой разбра ли таксата за доставка дали се плаща за всяка отделна стока или общо за цялата доставка?

# 83
  • Добрич
и мен ме интересува качеството но основно ми харесва детското кога ще пуснат детския каталог и един месец за доставка ми се вижда много то сезона ще мине докато ти го донесат newsm78

# 84
  • Mediterraneo
А някой разбра ли таксата за доставка дали се плаща за всяка отделна стока или общо за цялата доставка?

Би трябвало да е за цялата пратка естествено.
И аз получих каталога. Поръчах го ей така, за спорта. Не мисля да поръчвам каквото и да е, поне докато не падне тази цена за доставка, 25 лв. за мен си е сериозна сума.

# 85
  • Добрич
с тая цена за доставка трябва да поръчаш много неща че да не ти се струва много защото с тази доставка по добре отиди в марков магазин поне виждаш какво купуваш детските дрехи ми се веждат готини модели но като ги ведя на живо да не се ядосвам че съм дала толкова пари

# 86
Аз докато се наканя да поръчам нещо , ще стане март месец. Знае ли някой до кога  е валиден този каталог?
Бяха ми казали,че пролетният ще излезе в края на февруари. Да взема да изчакам него.  Thinking

# 87
Таксата от 25лв се заплаща еднократно(има вероятност поръчката да дойде на части).Когато ми се обадиха по телефона ги разпитах най-обстойно:това е каталога Есен - зима,каталога Пролет - лято ще излезе през март.Детския каталог не се знае кога ще го отпечатат(да им се не начуди човек - какво пък толкова сложно,щом за дамскя могат).Не се ангажираха с дати - най-вероятно щял да излезе през лятото.Дано да е по-скоро...

# 88
  • София
Аз още не съм си получила каталога  Sad

# 89
Аз поръчах каталога преди около 2 месеца и не съм получила нищо.... Еми да си гледат работата, няма да им се моля .....    Naughty Stop

Общи условия

Активация на акаунт