Получихте ли каталога " Bon Prix " ?

• 7 044
  • 115
  •   1
Отговори
# 60
Днес получих каталога. Най-вероятно ще си поръчам няколко неща.
НО не получих каталога с детска мода и стоки за дома. И в сайта и в каталога пише,че могат да се поръчват. В сайта е уточнено, че са на италиански. Това не е проблем, защото съм учила италиански, поназнайвам го, пък и не е кой знае каква философия...според мен всеки би се ориентирал по снимките и цените. Mr. Green Съответно се обадих на телефона на фирмата и някаква мацка започна да ми обяснява, че понеже били на италиански нямали били право да ги предлагат и т.н. .... и да съм погледнела в сайта им....ами и там го пише. Обясних й два пъти, но явно не беше чела каталога внимателно.
И още нещо. Това е зимният каталог. На немския сайт е качен вече пролетният. дори го разгледах. Много удобно и бързо става.http://www.bonprix-shop.de/bp/shop.htm?nv=|5858&id=122876579359339624-0-45ae858b
Питах въпросната мацка кога ще излезе пролетния и при нас и дали пак трябва да го поръчвам или ще ми го изпратят. В края на февруари ще излезе при нас. Цял месец ще го превеждат сигурно...   Crazy За второто смънка нещо ...
това е. някой получил ли е другите два каталога?

# 61
  • Карлово
Аз пък още чакам.

# 62
  • Варна
И аз го получи днес - набелязах си доста неща. Имам един въпрос - ако се направи поръчка над 120 евро, всичките подаръци (гривна, шапка, шал, ръкавици и ютия) ли се получават?
И нещо не съм убедена, че размерите им отговарят... Смятам да си поръчам 40 номер, но по мерките ми се струва много малко....

# 63
И нещо не съм убедена, че размерите им отговарят... Смятам да си поръчам 40 номер, но по мерките ми се струва много малко....
Ами гледай мерките, не номера .......

# 64
Аз получих каталога срещу подпис!

# 65
Аз получих каталога срещу подпис!
И аз така Peace

# 66
A как се поръчва? По телефона ли? Щото пише, че може и онлайн, но на бг сайт нямам такава опция за поръчка?  newsm78

# 67
http://www.bonprix-bg.com/BonPrixCatOrder.asp
Мисля, че от тук се поръчва каталога но нека по-запознатите да кажат!

# 68
http://www.bonprix-bg.com/BonPrixCatOrder.asp
Мисля, че от тук се поръчва каталога но нека по-запознатите да кажат!

Да, от тук се поръчва каталога, да ти го пратят по пощата, но аз питам как се поръчват стоки от самият каталог  Wink

# 69
# 70
  • София
Мдаааа и аз видях доста от нещата
в ХИТ Люлин  Hug Нямах време
да разгледам, но пуловера
веднага го мернах и да, струва 35 лв Simple Smile

# 71
това май го чувам за първи път

# 72
Аз си харесах едно кожухче за 72 евро на втора страница и мисля да си го поръчам.

# 73
И аз го получих лично срещу подпис.Още се чудя дали ще си поръчвам..Повече ме интересуваха детските,но за тях няма още каталог..

# 74
Колко време след заявката получихте каталога? Моя още го няма ...  Sad

Общи условия

Активация на акаунт