Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 10)

• 21 191
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Давам идея за игра... Вчера им вързах за краката на един стол плик с няколко капачки от буркани, сцепиха се да ритат, много се хареса!

# 181
Лизи, аз така го давах глутена, както по схемата.
Относно кашата с елда. Виждали ли сте някъде да се продава безмлечна каша с елда на humana?  Изяде една кутия и много я харесва, обаче сега никъде не намирам.

Редактирам кашата е на хумана.

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 21:13 от NI_CI

# 182
Аз безмлечна елда намерих само на Слънчо, друга не успях да намеря и в бефит нямаше.

Относно кашата с елда. Виждали ли сте някъде да се продава безмлечна каша с елда на HIPP?  Изяде една кутия и много я харесва, обаче сега никъде не намирам.

# 183
Относно кашата с елда. Виждали ли сте някъде да се продава безмлечна каша с елда на humana?  Изяде една кутия и много я харесва, обаче сега никъде не намирам.

Редактирам кашата е на хумана.
Аз вземам от ДМ. Бях взела на Слънчо,но за мен е пълен боклук. В сайтовете имаше,но от няколко дни и аз не намирам🤷♀ Аз също ползвам елда само на Хумана☺ Даже днес моя мъж ходи да и вземе от ДМ,но беше свършила и му казали,че уж тези дни ще зареждат☺

# 184
Момичета, аз съм въвела пиле (от което повръщат) заек и пуйка, дали не трябва първо да въведа още някое месо и после глутен и какво месо може да се въведе още на тази възраст?

# 185
Лизи, аз съм давала пуешко, пилешко, заешко, телешко, агнешко, свинско и няколко вида риба. Не е имало проблем.

# 186
Видях, че в пюрето на baby bio с патешко има розмарин... Дали е подходящо за тази възраст, да им се дават такива наситени подправки?

# 187
  • Бургас / Славейков
Аз ей това съм си намерила от нета за подправките .

# 188
  • София
Аз давах три дни един след друг телешко миналата седмица, нямаше проблем.

# 189
И аз търсих в нета, ама гледам, че на повечето места пише за розмарина след 8, 9 месец, май ще изчакам мъничко, да не започнат и от това да повръщат.

# 190
След дъжд качулка малко,но един въпрос имам.Може ли да се смесват две каши?Примерно - пшеничен грис,многозърнеста,царевична..Всичките се приготвят по едно и също съотношение и са на Хип,но въпреки това дали може да се сложи 3 лъжички от едната и 2 от другата?
Аз като имам две отворени каши,така ги смесвам,но чак днес се замислих дали може?

# 191
Nessa, защо да не може, нали е зърнена храна. Не се притеснявай Simple Smile
И аз така правя за да е различна кашата на вкус. Даже попарата й я правех в началото с малко каша, за да я яде.

# 192
И според мен може,ама не съм и сигурна😃
А иначе извара,мамалига,елда за следобедно ли ги давате?

# 193
  • София
Моите опасения за млечните май ще се окажат напразни. Преди няколко дни въведох кисело мляко с печиво - нямаше реакции. Сирене и давах по мъничко като вечеряме и ние и там всичко е наред. Обаче разликата с първо и второ дете е убийствена 🤣. На баткото обезсолявах не знам си колко часа, щерката сега яде с нас Ситово директно от пликчето. Вчера пробва и от нашите палачинки, ще и дам още 2-3 пъти и май ще считам и прясно мляко и белтък въведени. Няма реакции по кожата или спрямо изхожданията. Пу пу.

# 194
Ние днес пътувахме и беше най-лекото ни и приятно пътуване до сега ☺️ Ави си седя отзад сама три часа, поспа, зяпа и гледа през прозореца, за пръв път изкарах целия път на предната седалка 😍😃 а изненадващото беше, че за пръв път откакто е родена отказа гърда. Реших да я накърмя за СЗ като по-удобно и бързо по време на път, но ми се усмихна и отказа. Като пристигнахме пробвах пак, че стана късно, пак отказа, дадох бананче и хапна половината.
Днес преди пътя се беше размрънкала, искаше само на ръце и като пуснах детски песнички на тонколонката се успокои и си игра сама цял час.
Аз май въведох всичко освен свинско, ядки и морски дарове.
И да ви споделя разочарованието си - и в държавната, и в единствената частна детска кухня в Плевен добавят захар в десертите 🙄 иначе съм доволна от държавната кухня, миришат си на манджа, на готвено и си ги хапва с апетит. Кремчетата ги изяждам аз 😃

Общи условия

Активация на акаунт