Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 10)

• 20 874
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, съчувствам ви за нощното будуване. И ние имаме такива случаи веднъж на 10 дни и ужасно ме изнервят, всяка вечер дори не искам да си го представям.
Нас с ММ ни тръшна някакъв вирус,вчера брахме душа, гледахме Ави на смени, поне на нея нищо ѝ няма. Аз миналата вечер се събудих, много ме тресеше, имах силна болка в мускулите, естествено и Ава се събуди и се навира в мен. Опитах да отида в хола ММ да я приспи, рев, блъскала го, а в мен се сгушва. Накрая той отиде в хола, че аз щях да се разтопя. От около седмица ММ го командироваме да спи в друга стая, но май няма много смисъл, Ава винаги се залепя за мен, макар че я местя по няколко пъти по-далеч.
Иначе тя започна да се изправя по всякакви повърхности, подпирайки се по врати, огледала, стени. Всички първо ги облизва 😃 иска да седи само права, сега ще ѝ поръчвам вътрешни обувки и такива за навън.
Меджик и Ави всичко яде, ако не може да го налапа го облизва 😃 ще мине, така опознават света.

# 421
И Сами е в регресия.... Мислех, че е заради подсеченото дупе, но не, беше му минало и пак заспиваше по трудно и се будеше нощем. Сега пак е подсечен, почти е избил 7мия му зъб.  Събуди се в 3:00 през ноща, направих се, че не съм чула, по игра си и заспа сам. Сутринта се събуди по рано от обикновенно и рева много и Яна се събиди с рев. Тя също заспива по трудно, но си заспива сама. Сами отново го приспивам на ръце с друсане, защото не иска да заспи и реве , дано успея после пак да го отуча.

# 422
Дали е регресия или зъби, но рева и се събужда цяла нощ. Спа при нас в леглото, напречно на корема ми за да може да го подрусвам. Съответно котката на краката ми, но горката не можа да се уреди с никакво внимание.
Дадох му Калпол и гел за зъбите. Днес дупето е сякаш по-добре, спал на разходката с баща си. На мен очите ми се затварят. Да видим как ще сме довечера.

# 423
Омммм, на село сме и свекито ме побърква! Знае, че ѝ нямам мбгоо доверие, но и вчера и днес се натиска да я слага тя да спи на голямата обедна дрямка и двата пъти пълен крах. Вчера, като я чух, как се дере я сложих в количката и казах на мм да я люшкандамотод адо тоалетната и ще я разхождам и докато се върна беше заспала. Днес по-късно съм я чула, че каката ме занимаваше с нещо в двора. Милата от рев ѝ беше текнал и сопола и се беше препотила. Гушнах я и тя впила ръчички в ръкавите ми и повтаря мама, мама и хлипа. Докато си я кача до втория етаж беше заспала, ама не мога да я оставя, че се вписва пак в мен, та 10 минути я държах. На всичко отгоре се оказа, че сме забравили шишето за млякото. Направо полудях. Накрая пи мляко с едно малко шише за вода. Бъркам в чаша и на два пъти го сипвам.

# 424
  • Велико Търново
Аз клечки не ѝ давам по тази причина, че не я знам къде ще си я мушне, но редките случаи в които ги докопа е война за взимането ѝ 😃.

Ангелова, Вики също ближе всичко, таблата на леглото, плочките, дивана, вчера и една люлка (докато я видя я беше олизала...). Онзи ден и тя се изправи по стената, иначе сега предпочита да лази, нещо спря да я превлича ходенето по мебелите. Бързо оздравяване! И на всички останали!

Вече обмисляме да разчистим детската и да ѝ слагаме килимчетата (вече са общо 3 броя 😐), направо ми писна само да ги мъкна, че котката ги ползва за чесало. А дивана на какъв бардак е заприличал с нейните така неизползвани играчки.

# 425
От две нощи се събужда с рев в 2:30…вчера се чудих какво се случва, гладна ли е, нещо я боли ли..и така откарахме до 5 часа. Днес същата работа…в  3:30 я взехме при мен на леглото и заспа… Май май…и ние сме в отбора на регресията.

# 426
Криса от снощи е на лактана био и тази нощ спа. Събуди се към 4ч и нещо, прорева няколко пъти, намести се и заспа. Яде тази сутрин в 6ч и пак заспа. Поспахме си до 7.30ч.  От снощи пляска с ръце, ама буквално пляска. Започва да пляска, чува се съответния звук и тя се хили самодоволно, в един момент чак започва да се залива от смях. Аз до преди 2 седмици се опитвах да я науча да дава браво и накрая се научи сама. Още веднъж се убеждавам, че като му дойде времето сами се научават. Вчера просто си седна започна да пляска и да се хили самодоволно.

Всички знаете колко хваля памперсите на Литъл Ейнджъл. Е да ама стария вариант. Сега имам от новите и изобщо не съм доволна, детето го преобличам през ноща, може и затова да се е будила, и поне веднъж на ден. А сменям памперс дето се вика на 3ч, не е останала постоянно с него. Снощи ММ като ходи до Лидъл взе от техните памперси и сутринта бебето си беше сухо, а памперса щеше да се пръсне. Те също имат промяна отпреди 2г, направили са ги по тънки и по меки, бях ги пробвала с каката и не ми харесаха, бяха ми много дебели и груби. Засега ще е с тях, и на Кауфланд ми харесват, но имам Лидл почти до вкъщи. Тези, които са ми останали от литъл Ейнджъл ще ги свърша през деня.

# 427
Ние се събуждаме с 4 празни бутилки мляко, изнервени, криви, отново скарани с ММ. Просто това е някакъв кошмар.... Давам му време до 10+ месеца, даже е много.... И започваме да оправяме нещата, защото става още по зле..
Той още малко ще обърне деня с нощта, толкова сме спали снощи
Disappointed Relieved

# 428
  • София
Болибон, спря ли да кърмиш, май съм изпуснала?
Мисс, съчувствам ти. Аз нямам празни бутилки, ама зърната ми са сдъвкани от цяла нощ висене. Много исках да я отбия около 1г, ама с това нощно кърмене хич не си го представям.

# 429
Ние май бяхме прекалили с играчките, с цел нещо да го заинтригува. Сега е "наказан " абсолютно всичко прибрах. Има една книжка, една гризалка и някакъв телефон, да натиска копчета.
Да видим като не се "превъзбужда" какво ще стане.
Как да минем на две дремки, и консултантката каза, че трябва. Той става в 6.. Днес в 6:30, ако първата му дрямка не е от 9 до 10-11 няма шанс. А той не издържа до 9 и не спи до 11.
Какъв е тоя омагьосан кръг, ще се побъркам.

Ще правя юфка днес, взех без яйца.
После рибка за обяд и СЗ грис с круша.
Не следвам много много отскоро глутена. Понякога цял ден не яде глутен, понякога два пъти, понякога един път.
Толкова съм се вглабила в този сън, че нищо друго не ме интересува и нищо не правя освен да смятам и мисля какво да направя....

Споделяйте и вие какво правите на мъниците, за идеи Blush

# 430
Болибон, спря ли да кърмиш, май съм изпуснала?
Мисс, съчувствам ти. Аз нямам празни бутилки, ама зърната ми са сдъвкани от цяла нощ висене. Много исках да я отбия около 1г, ама с това нощно кърмене хич не си го представям.

Да, преди около 2 седмици окончателно спрях. Изкарах и нещо като чревен вирус, без разстройство и повръщане, но два дни нищо не ми се ядеше и ми ставаше кофти от храна. Кърмата ми тотално намаля и се налагаше да дохранвам на всичките кърмения. И малката захитря, че така е по лесно. Беше останало да суче само в 6.30ч, но след като две сутрини подред плака, че и тогава е гладна реших, че е време да приключвате. Сега я знам, че е нахранена, а и ми беше писнало да се чудя стигнало ли е или не. Има 3 хранения с мляко и 3 заместени хранения. Всички сме доволни, но май най-много аз. Реално си постигнах целта, исках поне до 8м да я кърмя, да е на смесени хранене, т.е. да мине зимния период.

# 431
Ние продължаваме да боледуваме 😔 аз съм с ужасен гърлобол, снощи ако имаше как да си изтръгна и изхвърля гърлото, щях. Смуча хапчета, пръскам, пия Авирон Рапид, ако се сещате и за някой домашен лек - дайте го насам. ММ казва, че вселената иска да помълча малко 🤣🤣
Ави има някаква спорадична кашлица, снощи кашля сигурно минута без да спира, тази сутрин като се събуди покашля, от тогава насам нищо. И на нея давам сироп, изпратих видео на педиатърката, тя чак в сряда е на работа.
На Ава новата ѝ любима играчка е старата ми мишка, много обича да си скролва и се занимава доста време. Мисля да ѝ взема бизиборд, тя все иска да чопли нещо с пръстче, да играе с ципове, да върти нещо.
Аз за обяд ще правя мъфин-омлет с тиквички и сирене, че покрай пътувания и кухня от доста време не съм ѝ давала да яде сама. СЗ още не съм я измислила 😃

# 432
  • София
И аз съм с гърлобол, смуча исла мус и сякаш има облекчение. Ако е спорадична кашлицата, обикновено изписват противоалергично.
Купи на Ава количка. Не се шегувам 🤣 малката обожава да върти гумите с пръстче и е вманиачена по камионите на брат си.

# 433
И моята обожава количките на батко си. Научи се и да ги кара. А е много смешна с топките, хвърля си я и после си я гони. Голяма игра пада с количките и топките. И каката много обичаше да си играе с колички и още си играе с тях.

# 434
  • Велико Търново
Аз бях много доволна от лидълските , но преди новата формула. След смяната взехме два пакета и по едно време  започна зверски да се чеше по корема под лепенките, правеше си чак рани. След като взехме пак на Кауфланд спря да се чеше.

Мислех си да взема на Вики една количка,ама вече тотално ме навихте 😅. Гледам я как прокарва играчки по секцията и ме навежда на мисълта че ще ѝ е забавно.

Общи условия

Активация на акаунт