Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 10)

• 20 879
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Lucinda Божидар е бил подсечен само веднъж и то на ситни пъпчици. Беше когато избиваха първите два зъба.

Диди, на всяко приспиване..... Не не няма да говоря как заспа и сега.... Така, че да звънна директно на консултантката след като го оставих в кошарата. Disappointed Relieved

# 406
Miss AG, герой си направо, дано скоро да приключи този героизъм обаче! Искрено се надявам консултантът да ви помогне!

Plamingo, босите обувки-са с тънка и гъвкава подметка и не стягат крачето при пръстите. Това е накратко описано.

# 407
Минавам да направя реклама. Шегувам се. Blush
Но трябва да споделя, защото камъни ми паднаха от сърцето, а не камък....
Говорих с жената, но все едно говорих с психолог. Има на разположение 20мин безплатно (надвишихме ги).
Първото което ми каза по моите думи и разкази е, че Божидар иска самостоятелност. (това го предполагах, иначе защо да ме блъска така)
Второ не сме зле, има и по зле, представяте ли си Joy това не го предполагах, мислех че съм ударила дъното със съня на детето ми
Имаме все пак някакъв режим.
Трето, сменихме обстановката за 20 дена
Четвърто, разместихме цялата стая с баща му!
Пето, ИМА СКОК В РАЗТЕЖА!
Като включихме и отказа на мляко, това беше последния извод.
Скока в разтежа не е видим за нас. Няма да видим какво са научили през него. Той е за тях и тяхното усещане и виждане към света, с мои думи казано. Жената го каза по добре.
Стискам зъби и чакам, една две седмици още да отмине. Ако няма промяна ще си платя вече пакет проследяване.
Дано няма никой нужда, но жената е страхотна!
Божидар се събуди два пъти, два пъти ни прекъсна. Ама нормално след 5 часа будуване, преумора и 100мл мляко... Как ли ще "спим" тази вечер

# 408
Голям филм у нас, рев , задряма в ръцете ми, тъкмо да го сложа в леглото и се събуди. Хайде още два часа приспивам,  на ръце, на диван, както дойде. Дупето червено като на маймунче,  само като го избърша и реве та се къса. Не яде, ака 4 пъти, повърна млякото и изобщо даже не го къпахме днес.
Заспа в ръцете ми с отворена уста и като погледнах- хоп, двата горни зъби са избили. Сега баща му го разнася.
Дано това да е било и да се успокои скоро. Дадох калгел, благодаря Вещице.
Мис ето, че нещата ще почнат да се нареждат, радвам се
Много хубави обувчици, ще имам предвид.
Болибон, изглежда и при нас се подсече от зъбите.
Пламинго, дали няма да ти помогне студен компрес за главоболието?
Диди Б, благодаря.

# 409
Аз все да пиша и като ви изчета все с някой преживяваме едно и също.
Малкият не ще да заспшва.
После кърти та хърка..
Големият е с много ситни пъчици

# 410

Ей така да го има Animal See No Evil
Може да даде отговори на някои неща.
Е, два часа ако приспивам после ще ми трябва нещо по силно от алкохол.
И при нас не е розово, 4 пъти се събужда от 19ч до сега / 22ч.
 По три пъти на ден му гледам устата за зъби. Няма нови, за щастие.
Сигурноще тръгнат да избиват след регресията. Grinning трябва да е "весело"
Така е joy joy, има екшън при всички.
Но не знам какво е "кърти та хърка" Grinning
Lucinda, дори ако ми позволи нормално да го приспя на ръце, пак ще се радвам.
И аз мисля да взема Калгел, няма да оцелея, ако съм права, че ще се застъпят с регресията.

# 411
  • София
Включвам се и аз в клуба. Вчера направи будуване от 17 до 23ч. Без абсолютно никакви сигнали за сън, просто не му се спеше на детето. Опитвах от 21ч да я сложа да спи - една гърда, друга гърда, носене, люшкане.. Ми не. Заспа 15мин преди 23ч като талпа. Познайте обаче кой е буден от 15мин и ми се хили като ритана зелка. Мис, правите ли ни компания? 🤣

# 412
  • Велико Търново
Аз ви правя компания 😅.

Мисс, има светлина в тунела, дано да не се наложи да се свързвате отново.

Лусинда, дано не ми се налага пак, но ако имам отново главоболие ще пробвам ☺️.

Вики от едно известно време дупето ѝ е все червено, когато беше малко по- зле мазах с крема за зърна, който е без отминаване. Ако имаш под ръка, можеш да пробваш, наистина помогна.

# 413
4:20  е, тук сме Blush

# 414
Може да си направим една Вайбър група ,да си пишем по нощите 😂
Стефи ,снощи се дра от 1 до 2 като заклана , скоро не се беше случвало.
Лошото е,че и аз не знам защо го прави, най -накрая дадох мляко и заспа Simple Smile

# 415
И моята последно време има проблем със съня, с нощния. Пробужда се да реве и пак заспива. Започна да яде в 4.30ч и после спи като пор. Снощи рева от 23 до 00.30ч и нищо не иска. Накрая я оставих да си мрънка сама в леглото. В момента е същата работа. И тя не знае какво иска. Мъчат я зъби и ми се струва, че има скок в растежа. Днес пътуваме към Варна. Не мога да обвиня смяната на обстановката, защото и във Варна беше така последните дни. Снощи реших да я взема при мен в леглото, ами то стана по зле. А като е будна още си е бебе мечта. Май и регресията на съня я хвана. И все още имам чувството, че Аптамил 2 не я засища, днес ще взема лактана био да видим.

# 416
Най вероятно повечето си имаме бебенца в скок... Дано да отмине бързо. До 23ч се събуди 4-5 пъти.
Будувахме после от 4 до към 5, но не е ревал, само ни риташе и обикаляше леглото.
Днес заспа сам на първата дрямка.

Момичета на 10ти баба му от БГ ще изпраща багаж, поръчала съм й да му вземе пластмасовата книжка с "Песнички в рими" на БГ.  Ние имаме английската, но се счупи. Дрешки му е купила от Турция и т. н.  Искам да му взема одеалце, с много приятна материя, с цел да го гушка и да заспива с него. Плюшените играчки не го интересуват и кърпичките. Сега се търка в чаршафи и възглавници, но мисля, че ако има одеалце, може да му е още по лесно и приятно и да си е негово само. Не пречи да пробвам, май само това не сме опитвали.
Може ли идея къде да потърся, къде я пратя. Тя е в Сливен. Може и да поръчаме, но материята ми е много важна, искам да е меко, да не изпотява много е важно.

Пламинго, аз искам да си говоря с нея като изпадна в дупка. Много ме вдигна тази жена, с нищо буквално. ММ и майка ми не ме разбират. Той ми се смее и ме глада криво, като му казах, че и тя е била в същото положение и е искала " да тръшне дъщеря си" и да избяга. Има такива моменти, на никоя майка не и лесно. Има стрес, напрежение, емоции, умора и когато няма къде да разтовариш или с кой да поговориш се натрупват нещата, в един момент ескалират и просто блокираш...

# 417
  • Бурса
Червенокоса и Пламинго отговарям за преградките. Много лесно се свалят, всяка една от трите може да се свали и от вътре и отвън. Имат от двете страни по едно копче натиска се и се сваля. Прилагам снимка

# 418
  • Бургас / Славейков
Чудя се и аз дали да не мина вече на Лактана 3тя е от 10месец ,ама като че ли не го засища 2ката.Вчера за пръв път  ходихме с Митко  на гости и ,за да не се приберем в 20.30му взех млякото и видиш ли да малко по късно от обикновено заспа на спалнята и така постояхме по до късно.Като го местихме от гости в колата и къщи не се събуди.Заспа с дрехите и се събуди чак към 5и нещо .Но не си мислете че все е така.При нас има и скок в растежа и зъби и лигии тез сополи още не са минали .Какви капки слагате вие?Давам грипстоп и коризалия купих като че ли има малко ефект.Меджик дано вече Божко поспи малко и вие да отдъхнете.На болните да оздравяват . Другата седмица баба му ще го гледа замалко  вечерта ,за да излезем ние ,че каката има тържество и ще играе. По скоро ще изпращат абитуриентите .Днес времето е чудесно ,за жалост ММ е на работа.

# 419
Pupelina и ние имаме такъв единичен случай Grinning на гости
Следващите пъти от клюкарстване не можеше да заспи.

Като каза сополи, аз по късно ще снимам на нас какво ни изписаха за нослето в БГ когато се разболя по Коледа. Много са мазни, не знам колко помагат. ММ при едното слагане, го изтърва и разля цялото почти по лицето му и ухото... Много малко имам. Но попринцип съм на мнение, че без капки минава по бързо.

Аз искам да попитам още нещо, всичко ли ядат вашите бебета, имам предвид играчки, материи, стени, мебели.
Божидар обожава да хапва хартия и отделно абсолютно всичко което хване трябва да се пробва. Ще отмине ли това?
Сетих се когато вчера видях Вики с клечките за уши. Давам на Божидар след банята една да я мачка,за да го масажирам, но винаги с биберон и внимавам някъде другаде да не си я мушне. Абсолютно, абсолютно всичко яде Disappointed
Може ли да остане навик?

Общи условия

Активация на акаунт