Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 10)

• 21 209
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ангелова, искам и аз така. Завиждам ти 🤣. Йоана е единствено със заместен обяд. Три дни беше ужасно кисела, мрънкаща, ревяща и още по-неспяща. Снощи от 22ч като заспа до 5ч беше през час на гърда и на края се събуди да реве над час. Отворих устата - ми то на детето са му избили три нови зъба 😱 - два горе и един долу, така общата бройка им става 5.

# 196
  • Варна
Ехоо! Къде са всички? Стана много пусто 😀

Браво на Ава! И за пътя и за храната и всичко .. за кухнята много е тъпо това, да - и аз забелязах, че от малки им дават захар ..

Неизвестна, 3 наведнъж! Уау! Честито значи 😀 дано това да е била мъката. За млечните - дано да няма проблем.

За смесването на каши и зърнени - не виждам абсолююютно никакъв проблем - няма с какво да има проблем реално

Ние днес спахме до 8 и съм повече от щастлива 😀 направо си е събитие

# 197
  • Бургас / Славейков
И аз чета само и нищо не пиша.Днес сме на консултация.Времето е променливо ,дано не вали . Неизвестна браво дано леко и излизат от сега нататък.И на Митко два долни наведнъж ,ама като гледам до тях също венеца му е червен  може и още два да има Много го морят тез зъби.Взех вечер да дремя на решетката на кошарата ,затова че се буди.Днес най -накрая дадох кисело мляко.Подквасвах взех от млекомата ,дори си помислих че съм забравила да го правя .Ама стана .Взех през ден да вкарвам по нещо ново.Остана ми да дам агнешко и свинско.Риба не съм дала и някой и друг зеленчук.Може би другия месец или юни да го запиша на кухня.

# 198
Неизвестна16, яви ми се някакъв твой пост твой във фейса и реших че пак си бременна Joy викам си как съм пропуснала такава новина... После видях, че е стар, даже писах под него JoyJoyJoy

# 199
Момичетата които си купихте Мултикукър Nindja да сте квасели мляко в него? И доволни ли сте от инвестицията в крайна сметка? Аз се наканих да си го купя най-накрая и утре ще ми го доставят.

# 200
Здравейте! Ние имаме малко гости и нямам много време да пиша тия дни.Ади днес също е много нервна , очаквам нови зъби , ама май само си ги очаквам.
Днес купих чаша със сламка , за сега ту успява , ту не успява да пие от нея.
Уикенда сме на сватба да видим как ще се чувства там и това е в общи линии.
Честито на другите с нови зъбчета.

# 201
Даянка в събота прави 8 м.
Зъби 0😃Много е нервна от няколко дни,както стои започва да реве и да се тръшка.Памперса с голям рев го сменям и малко на магия.Или са зъби или някакъв скок пак.Дано зъбите не я измъчат много…Аз чак на годинката съм имала зъбче,а ММ на 9м.

# 202
  • София
Неизвестна16, яви ми се някакъв твой пост твой във фейса и реших че пак си бременна Joy викам си как съм пропуснала такава новина... После видях, че е стар, даже писах под него JoyJoyJoy

Пу, пу, моля те, двамата са ми достатъчни 🤣. Обещах на ММ, че ако спечели един милион от тото, ще му родя още едно. Рязко взе да пуска фишове 🤣.

Сетих се, че не съм давала риба. Какво пюре да взема първо, коментирахте го, но съм забравила.

# 203
Аз дадох първо на baby bio, зеленчуково с див хек. Първия ден дадох половинка, вторият цяло бурканче.

Пу, пу, моля те, двамата са ми достатъчни 🤣. Обещах на ММ, че ако спечели един милион от тото, ще му родя още едно. Рязко взе да пуска фишове 🤣.

Сетих се, че не съм давала риба. Какво пюре да взема първо, коментирахте го, но съм забравила.

# 204
  • Бургас / Славейков
Бяхме на консултация.Митко е 9 кг и 72см.Пита ме дали съм вкарала нещо ново.Днес дадох кисело мляко.Казах че риба не съм дала ,тя ми казва да рибата е към месата.Та не разбрах да давам ли ,да не давам ли .Свинско не съм дала  ,но като че ли ми каза да го дам от месата последно.Неизвестна и ММ често пуска Тото ,ама аз не съм му обещавала нищо на моя.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 205
Взех кус кус на плазмон,то реално пише паста микрозвездички и охлювчета,тези взех.
Как го приготвяте?
Щом една лъжичка е 12гр значи трябва да сложа 15 лъжички ли? Че да стане около 180гр.
Или аз май нещо бъркам.

# 206
Аз на око.Ама скоро не съм давала паста, че тази , която взех мисля  ,че е доста едра.
За рибата не бих давала съвети , понеже почнах със сьомга , после хек и треска , но попринцип се започва с бяла риба.
И аз пускам тото , ама на никой нищо не съм обещала 😄
Взела съм на Babybio  спанак с козе сирене , мога да давам козе сирене нали?
Nessa на Ади и изби първия зъб на 8 месеца и две седмици ако правилно смятам сега.Вече 20 дена минаха и още не е избил изцяло , а казват , че избива мвжду 7-9 дена.Тъй че може и да ни настигнете , че даже и да ни задминете.

# 207
Взех кус кус на плазмон,то реално пише паста микрозвездички и охлювчета,тези взех.
Как го приготвяте?
Щом една лъжичка е 12гр значи трябва да сложа 15 лъжички ли? Че да стане около 180гр.
Или аз май нещо бъркам.
Палми е със безглутеновия на Пласмон и слагам по три супени лъжички(добре пълни с връх). Слагам сирене 25,30 гр и 5 гр масло. Порцията става между 140/150 гр кус кус/паста. Сутрин тази доза и стига.
За рибата аз също започнах със сьомга. Почва се уж с бели,но аз реших друго. Тази седмица може би  ще дам ципура.

# 208
И аз да потвърдя, че се започва с бяла риба, защото белите риби не са толкова мазни. Такива са мерлуза, амур, треска, пъстърва, акула, калкан, хек, минтай. Аз дадох първо хек, после треска и накрая сьомга (сьомгата е от най- мазните, доста и се чудих) . Хубаво е рибата да си е специално за бебета, смисъл от готови пюрета, защото е тествана за живак и други замърсители и не се рискува с произхода ѝ. След въвеждане на риба е хубаво да се изчака няколко дни, понеже е алерген и в този период, да се дават само продукти, които са въведени вече, аз изчаках 3 дни.

Кус кус и аз съм купила, от безглутеновия на плазмон, но още не съм го давала.

# 209
  • Бурса
Момичета това ми бе изпратено от асистентката на нашата ЛЛ. Момичето е младо, аз попълних анкетата, ако на някой не  у представлява проблем нека я попълни и да и помогнем в проучването.

Здравейте,
Провеждам проучване към Медицински университет - Варна свързано с вродени аномалии на отделителната система в детска възраст. Във връзка с това ще ви помоля, когато имате свободно време да попълните онлайн анкета. Прилагам линк към нея. Вашето участие ще помогне да се оптимизира ранното диагностициране и лечение на този тип патология. Ще се радвам ако я изпратите на ваши приятели и познати.
Линк към онлайн анкета:
https://forms.gle/LQ7rFvULDbGZRQRu9
Благодаря ви!
Д-р Ивелина Христова

Общи условия

Активация на акаунт