Движение на българските майки -ВИДИН тема 6

• 13 588
  • 281
  •   1
Отговори
# 240
Браво , че сте се справили !!!
какво ви трябва от Слънчоглед?Ако искате да купя и да ви го пратя , че и без това съм събрала доста бурканчета и искам и тях да пратя.
Всъшност какво стана с молбите? Да я пращам ли?Мона каза да изчакам,- трябват ли молби или какво ?

# 241
fiona,
на теб искам от името на всички да ти се изиня,че като бяхме в Софето не ти се обадихме,ама чесно казано нямахме време почти за нищо,винаги като ходим всичко е на тагадък,сори  Heart Eyes

# 242
  • Видин
Абе еййй,къде сте бе??? newsm78
Тази вечер на танците бяхме само Диди и аз  #2gunfire
С Диди  взехме решение:който не идва на танци-1 лв в касичката  rotfImao
Така,че ,мислете му...

На танци тази вечер беше Лидия Каменова от шивашкия цех,та се разбрахме за утре за полара,защото днес Диди нямаше възможност.
Беше и журналистката Лидия Каменова.В един момент си говорят Лидия Каменова с Лидия Каменова...
Утре на кафе-Светла,Мими и аз.Някой друг...???

# 243
  • край Дунав
другите сме втора смяна-във вип-а от 10.Който закъснее за първатасреща, да заповяда на втората...

# 244
  • Видин
Аз се класирам и за двете смени Joy
А между тях ще ходим със Светла в "Закрилата" за да покажем документите и ние с Мона да си действаме.

# 245
  • край Дунав
Мели, супер-кафето-от мен.И сока...Уиски не сервират сутрин, щото са им лоши фъстъците... bowuu

# 246
  • Видин
Светла нещо се губи по тъч-линията... Thinking...Трябва СТРОГА санкция... smile3512
А за Люси...да не говорим... bash

# 247
Тук за някакви кафета говорите и виждам, че първото класиране вече съм го изпуснала, а и за второто няма да успея Confused
Кога ще се тръгва за Белоградчик?

# 248
Кога ще се тръгва за Белоградчик?

Рени , днес Мели и Диди ще закарат полара в Бдин текс ,за да го оразмерят и нарежат хората там ,и когато е готов да го занесем в БЕЛОГРАДЧИК

мисля ,че няма смисъл да ходим днес ,като не го вземем и след 2 дни ,като е готов да идем пак
Мели в момента е при мен в офиса и си говорим точно това  newsm78 newsm78

# 249
Мими , Мели е още при мен

няма да отидем в АЗД ,защото се оказа ,че те искат копие от Лиценза ,а Роси ще го пусне и ще го занесем
,азне  съм разбрала ,мислех ,че искат пълномощното ,което можем още сега да занесем  Hug Peace

# 250
Ами да, при условие, че, когато стане полара готов пак ще трябва да се ходи до Белоградчик, днес може да пропуснем ходенето до там.

# 251
Ами да, при условие, че, когато стане полара готов пак ще трябва да се ходи до Белоградчик, днес може да пропуснем ходенето до там.

това имах в предвид ,Рени  и аз

остава срещата ,както винаги НЕДЕЛЯ -21.01.2007
мястото и часа са си същите  Heart Eyes Hug Laughing

# 252
  • Видин
Току-що се връщам от Бдинтекс.С Диди занесохме полара-няма проблем,ще го направят при първа възможност.Коменови се отнесоха много добре в ситуацията,даже изпратиха едни момчета да го "разтоварят",не ни разрешиха ние да го носим/все пак се водим и дами,явно....
Оказа се,че Лидия Каменова днес има Рожден ден и не ни пусна,докато не ни почерпи.Жената каза,че е много заета да бъде постоянно с нас,но е готова винаги,когато може да ни помага.Даже обсъдихме идеи за Великденския.С няколко думи-работата свършена,още един спечелен привърженик за каузата,и то сериозен човек! Peace
Дали да не изпратим един букет от името на Движението за Лидия,какво ще кажете... newsm78
Обадете ми се,защото може да не включвам компютъра до вечерта! Praynig

# 253
Оказа се,че Лидия Каменова днес има Рожден Дали да не изпратим един букет от името на Движението за Лидия,какво ще кажете... newsm78
1/ аз сам  Peace

2/ преди време в старите  ни теми ви пусках този линк ,
сега е обновен и ви го спускам отново ,прочетете ,момичета,  тази тема !
Интересна е ,прочитайки я или четейки я ,
 намерете себе си в постовете на момичетата ,
 вгледайте се във вас и децата си ,
със сигурност  ще преоткриете нещо ново !!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=43695.0

Последна редакция: пт, 19 яну 2007, 13:32 от lorys

# 254
 Peace аз съм ЗА  букета

Общи условия

Активация на акаунт