Отговори
# 570
Добро утро,момичета!

7 юли е Европейски ден на шоколада! Нека ни е сладко и усмихнато през целия ден!

Скрит текст:
На този ден през 1550 г. от Америка в Испания е доставена първата партида шоколад. Тази дата е избрана от Европейския съюз за честване на неофициалния шоколадов празник. Ацтеките са първите хора в света, които правят шоколад. Те го наричат храна на боговете.

Щастлив петък и приятни почивни!

# 571
# 572
# 573
Нова на Еда заедно с Ханде от сватбата й

И само Еда

# 574
Здравейте

https://twitter.com/mustafaozacar

С удоволствие гледах приятелския мач по баскетбол, организиран от възпитаниците на анадолската гимназия Гелиболу, на който присъствах по тяхна покана.

Бих искал да благодаря на всички мои братя, включително нашия колега художник Онур Туна, на когото представих възпоменателните медали и купи, за поканата им да се срещнем.

https://twitter.com/lovetrianglesTU/status/1677453923689406470

https://twitter.com/Nono44947899/status/1677458822485377024/video/1

# 575
Здравейте,момичета!

Благодаря за всичко,което сте пуснали от ИГ и ТТ. Two HeartsFlowers Cherry Blossom

Написах поста и без да искам го изтрих.Сега наново трябва да търся снимките ....

Снимката в по-голям размер

За Шевал срещнах статия вчера,където е била поканена да пее.Сега не я открих.
Била с кецове,тъй като й е по-удобно на сцената.

за Берг Октай

#DZMnews
Подарък за 6 милиона т.лири за годишнина от сватбата!
Берк Октай, който се ожени за Йълдъз Чагри Атиксой миналото лято, купи къща в Кипър(турската част) като подарък за съпругата си за първата им годишнина от сватбата. Актьорът плати 180 хиляди долара за къща на плажа в район, наречен Лонг Айлънд в Искеле!

Приятна събота ви желая! Flowers Four Leaf CloverNature SunnyIce Cream

# 576
Още една снимка от организирания летен уикенд на Elle.

В статията от Бирсен, публикувана вчера, относно Шевал, по спомен пиша - след шест тежки сезона с Ябълката, засега иска да си почине от сериалите. За да участва в такъв, сценарият трябвало да е нещо изключително. Сега повече музика, евентуално игрални филми или филми/сериали за платформите.

# 577
Еда от профила й в ИГ

# 578
Играчът Онур Туна игра в баскетболния мач, проведен за пациентката със СМА Мерве Бебек в Галиполи. Онур Туна, който слезе в парка със съучениците си от анадолската гимназия Гелиболу, която е завършил, поздрави трибуните с Мерве Бебек в края на мача.Мерве Бейби, пациентка със СМА от Галиполи, не трябва да качва още 1,5 кг, за да се лекува.

Възпитаниците на анадолската гимназия Гелиболу организираха „Приятелски мач на Мерве Бебек“ за нашата дъщеря, Мерве. Нашият артист от Галиполи, Скъпи Онур Туна, ни направи много щастливи с участието си в организацията, в която всички приходи от билети бяха дарени на нашето бебе. Благодарим ви много за тяхната подкрепа.

https://twitter.com/merveye_umut_ol/status/1677622556122132480

Севда

https://www.instagram.com/p/CucnbZMItGs/

# 579
Как сте дружки ? Grinning Heart
Вие носите новините , аз пък ще ги коментирам Smile
Шевал изглежда страхотно , подмладена и щастлива ,синята рокля е много хубава и отива на очите и , какво прави любовта Two Hearts
Браво на Онур , ние си знаем,че е със златно сърце ,ама не е учил в  гимназия в Анадола . Той е от Галиполи ( Чанакале ) и е завършил  гимназия в Бодрум .
Останалите хубавици от ЗЯ - Еда , Севда , Биран Дамла също много се забавляват и за радост на феновете пускат много снимки Simple Smile

# 580
Здравейте,момичета!

Отново да благодаря за новите снимки! HugTwo HeartsИ аз  виждам някои от тях във ВК.Знаете нямам ИГ и ТТ.
За Онур писах вчера,но след като си изтрих поста,после се отказах,тъй като закъснявах за други ангажименти.
Радвам се,че се е включил в този мач за благородна кауза. Hands ClapHands Plus1
Севда е красива в бяло.И тя е била на събирането на ЕЛЛЕ.

Още няколко снимки...

За Шеввал Сам вчера Сташа писа...
И на др. места са го отбелязали...
#DZMnews
Nature Boom Шеввал Сам каза, че сега е започнала да се интересува повече от музиката, тя може и ще се върне на екраните, може да участва във филми или цифрови платформи, но за нейното завръщане трябва да излезе
много силен сценарий на екрана.
Няма за какво да бърза!Да си почине все пак 6 сезона игра в "ЗЯ''!

И Синем Юнсал,партньорка на Онур от ''ДЧ'' на партито на ELLE!

И др.партньорка... Хазал Тюресан на партито

Приятна неделна почивка!

# 581
Привет, мили дружки!

Грабна ме живота и отдавна не съм се вясвала тук. Пропуснах сватбата на Еда, рождени дни, празници, награди, но благодарение на вас съм в крак с новините, за което ви благодаря.

Лятото ми е любимия сезон от годината, чакам го с голямо нетърпение, но за мен то е една поредица от кратки почивки и после доста интензивни служебни натоварвания. Почти нямам свободно време и не съм отваряла лаптопа отдавна, а от мобилни устройства не ми се пише. Ще гледам да го променя това някак, защото форумът ми липсва.

Нашите любими актьори активно и заслужено са се отдали на почивка и летни развлечения, но сигурно разглеждат предложения и се надявам някои от тях наесен да видим на екран с нови проекти.

Еда беше прекрасна булка, а сега се радва на медения си месец и на почивката.
Дано са много щастливи с Бурахан.

Ролята на Ендер даде голям тласък не само на артистичната, но и на музикалната кариера ра Шевал, което е чудесно. Кариерата й е във възход, влюбена е, синът й също се радва на успехи, какво повече да иска човек... Нека се отдаде на това, което й доставя удоволствие в момента, а рано или късно ще я видим и с нова роля.

Пишат, че Биран Дамла Йълмаз вече си била избрала нов проект, с който ще се върне на екран наесен. Това е чудесно, дано е съвременен сериал и да ни хареса и на нас. И един чудесен партньор й пожелавам.

Сладката Синем Юнсал също се е появила на партито на ELLE, нея също искам пак да гледам.

Момичета, загледахте ли нещо от летните сериали?
Аз докато бях на морето погледнах оттук-оттам един-два дето дори имената им не запомних. 
Единият е с момичето, което поразително прилича на Афра Сарачоолу от „Рибарче”. 
Познатата история за богато и разглезено момиче и бедно и добро момче.
Не е нещо уау, но е забавен  и става за убиване на време.
Сега проверих, заглавието е нещо като „Който сам падне, не плаче”.

Опитах да гледам и „Синьо изгнание” или не знам как точно се превежда с Дамла Сьонмез и Джанер Джиндорук, ама нещо много мудно му върви действието и доста предвидимо. Не знам дали ще го продължа.

Третият, който погледнах и едва дори не е романтичен и забавен, каквито ми се гледат през лятото. Това е „Мащеха” с Хазал Филиз Кючюкесе и Кутси. Силно драматичен и главната героиня всички я смятат за добра и благородна, пък тя е поредната амбициозна беднячка, която иска да се намърда в господарския дом. Изгледах 2 епизода и ми се иска да разбера каква точно ще е интригата, както и каква ще е ролята на Аслъ Тандоан, която много харесвам, но доста бавно и мудно върви действието. Героите реват и гледат в точка по пет минути като в индийски сериал и не знам дали ще ги изтърпя.

От летниците най-любопитен ми е този с Керем Бурсин и Хафсанур Санджактутан – „Ако много обичаш” . Още не съм гледала премиерата, надявам се и да го превеждат на български и да ми хареса.

Да не пропусна, изгледах и първи сезон на „Казвам се Фара”. Сюжетът не ми допада особено, но пък Демет и Енгин са ми любимци, та реших да му дам шанс. До към 3 еп. ми вървеше тегаво, но после ми хареса, добра работа.

Споделете и вие какво гледате през лятото, че в момента си набелязвам заглавия за следващата ми порция почивка в края на месеца.

Водя ви една сладка къдравелка с прекрасни големи очи.
Това е Зейнеп – дъщеричката на Танер Олмез и Едже Чешмиоолу.

А Онур си е Онур, прекрасен мъж с добро сърце.
Повтарям тази снимка, защото много ме кефи.

Пожелавам ви прекрасни летни дни, дружки!

Ще гледам и аз да се взема в ръце и да се появявам по-често, защото ми липсвахте.

До скоро!

# 582
Аз ще изчакам за този сериал с Керем/не съм го гледала в друг сериал/, ако го превеждат на бг, ще му хвърля едно око. Иначе сега лятото наваксвам с книгите.

Севда с приятели, от преди няколко дни.

# 583
https://www.youtube.com/watch?v=2W9ZeSrK2OA

Как се казва песента от клипа в 1:57 минута?

# 584
Здравейте Благодаря за споделеното

Днес майката на Еда има рожден ден Да е честита

https://www.instagram.com/p/CueiWv5L2NO/

Общи условия

Активация на акаунт