Отговори
# 585
Честита да е! Много красива жена! В корените на Еда дали има нещо руско или славянско?

# 586
Прекрасни жени

# 587
Добро утро,момичета!

Започнаха жегите.Така,че се пазете до колкото е възможно! Grinning

Благодаря на всички за новите снимки,които сте донесли в темата! Flowers HibiscusFlowers Cherry BlossomFlowers Blossom

Дъга Hug,радвам се,че си писала в темата вчера!Досетих се,че както всяко лято често си на море. WinkSimple Smile
Аз нищо от летните сериали не гледам.Много не ми допадат.А и някой може да продължи на есен.А аз имам 4 останали с нови сезони:''Казвам се Фара'',''Семейство''(гледам си партньорите на Туба);''Рибарче'' и ''Присъда''.Очаквам и др. на есен с патроните от др.теми в които пиша.

Ново от Дамла
Instagram:@bdamlayilmaz

Скрит текст:

#DZMnews
 Бахтияр Мемели се присъединява към поредицата ''CranberrySorbet/Боровинков сироп''. Той ще изпълнява ролята  на човек, който Пембе ще наеме да събира поверителна информация за нея.
Сред творбите му е сериалът "Забранената ябълка".
✍🏻Бирсен Алтунташ

Желая ви приятен ден и хубава седмица!

# 588
# 589
Здравейте

# 590
Нова на Еда

Несрин

# 591
Добро утро Heart Flowers Hibiscus
Мерси за инфото и снимките Hug
Аз и преди съм виждала сестрите на Еда - наистина красавици като майка си Grinning
И аз да ви донеса новина - Онур си е избрал проект , по фокс ще бъде ,  подробности не зная Simple Smile
Да му е на късмет Flowers Four Leaf Clover

# 592
Здравейте,момичета!

11 Юли - Световен ден на човечеството!
Нека бъдем по-толерантни, човечни, добри и разбиращи се един друг !

Благодаря за новите снимки и инфо! Flowers HibiscusFlowers Cherry Blossom
Актьорите се наслаждават на заслужена почивка след снимките в сериалите,в които участваха!

За новия сериал на Онур, за което е писала Фили Hug...срещнах следното инфо от Бирсен ....
#DZMnews
Nature Boom Новият проект на Онур Туна!
Онур Туна подписа договор с компанията Ay Yapım, която подготвя много сериали за новия сезон! Актьорът се съгласи със сериала "Моят прекрасен живот". Мерич Асеми, сценарист на детективския сериал, е в дневния ред за сериал, чийто режисьор и други актьори все още не са разкрити и който ще бъде излъчен по FOX.
✍🏻Бирсен Алтунташ
(Не ми се искаше да е по Фокс.тв.,че в последно време бързо ги спират сериали заради нисък рейтинг,
не изчакват достатъчно...)

Да ги пусна без надписи...
Еда...

Несрин...

Хаял К. на GQ парти в Бодрум!

и Нилпери Ш. с приятеля си на партито

Желая ви приятен летен ден!

# 593
Злати Hug , така говорят и за канал Д ,че ги спира , но понякога си има договорка за епизодите .
Дано му намерят подходяща партньорка ,че след Севда ( изненадващо ,въпреки ръста и бяха страхотни заради химията и хубавата енергия ) с никоя не ми харесва . В ЧД бяха много химични със Синем , но го оставиха с Хазал , с която никак не се връзваха . В Затворника щяха да бъдат много хубави със Серай Кая , ама я махнаха , с Бурчин не знам как ще бъдат , ама тя е старичка за него , а и е само симпатично прилична като визия .
Чудя се как на един за най красивите и атрактивни турски актьори не се намери една хубава мома LaughingScream

# 594

Мисля, че не са качвани тези снимки в темата.

# 595
Прекрасната Еда и нейния съпруг на корицата на списание HELLO

# 596
Добро утро,момичета!

Сватбената снимка на Еда Едже  и Буурахан Тунджер на корицата на сп.HELLO и аз я видях снощи.
Пускам я отново без надписи,както Асизия е пуснала от ИГ.

Вчера Дамла е обновила инстаграма си:
— Малка пеперуда, малка лапа, голямо бебе 🙌
Instagram: @bdamlayilmaz

още снимки на Онур с болното детенце от СМА и отбора...

Хубав ден и късмет ви желая!

# 597
Здравейте

https://www.instagram.com/p/CulngyLMaT7/

„Тя беше красива булка. Почувствах се щастлив, като го видях. Зае мястото си в паметта ми като много специален спомен от нашата връзка. Буграхан Тунчер

„В момента, в който облякох сватбената си рокля и видях Buğra, беше хубаво чувство. Усмихнах се, когато го видях. Усетих, че ти харесва. След това, когато казах: „Изглеждаш толкова красива“, станах много емоционален. Еда Еце

Всички подробности от сватбата на играча Eda Ece и баскетболиста Buğrahan Tuncer са новият HELLO, публикуван днес! в нашия брой.

# 598
Ново от Онур. Не личи много, че е той, но е от неговия профил.

# 599
Красива Несрин

Общи условия

Активация на акаунт