Отговори
# 600
Здравейте,момичета!

Нека днес часовникът отброява само щастливи моменти!
              Да ви е сладко кафенцето и усмихнат деня!

Благодаря за всичко,което сте публикували вчера! Flowers HibiscusFlowers Cherry Blossom

Ново не открих..за това ще повторя някои от пусканите снимки...

Срещнах инфо за Зейнеп Бастик,която игра в ''ЗЯ''
#DZMnews
Зейнеп Бастик с новия си любим Али Джан Айълдъз на празнуването на нейния 30-ти рожден ден/8 юли/

Приятен ден ви желая!

# 601
Здравейте!

За списание “Hello”, Еда е казала, че е получила предложението за брак посред нощ, докато е щяла да си мие зъбите и да ляга, Буурхан/извинявам се, ако не се изписва така на български/ е дошъл с пръстен в ръка.

# 602
Прекрасна Еда

# 603
Здравейте

# 604
Здравейте,момичета!

Благодаря за новите снимки! Flowers Hibiscus  Еда и Бурахан дали са още в Бодрум?
Снимката,която Дари е пуснала с Онур и Ясемин - били са на концерт на Rammstein.

И нещо за Дамла пуснато вчера във ВК...
Галерия с картини! 🖼
Биран Дамла Йълмаз, който от много години обича да рисува, вече е създал много интересни картини🎨
Наскоро актрисата създаде акаунт в Instagram, където почти всеки ден публикува своите шедьоври:
„Така че винаги съм знаел, че този момент ще дойде, но винаги съм го отлагал. Има хиляди чувства, хиляди моменти, които живеем в този живот. Все пак хора сме, в един момент трябва да се освободим от това, което е вътре в нас.Кой говори, кой пише, а аз избрах четките и боите за преводач на моя език. Всичко започна с щрихи с четка, избрах един цвят и започнах добре. Помня, че първият ми цвят беше червен... Simple Smile
Минаха години и аз споделих с тях всичките си преживявания, всичките си възходи и падения, цялата си радост и вълнение.Те са ми толкова скъпи, първият ми приятел каза "Хайде вече!", в мен имаше страх от загуба.. Сега съм готов!
С ваше позволение ви представям моите дневници...
xxBDY"
https://instagram.com/bdy.gallery?igshid=MzRlODBiNWFl..

Спокоен ден и се пазете от жегите!

# 605
Mили дружки - как сте ? Hug , благодаря за хубавите снимки
Аз видях снимката на Онур и Ясемин , но не знаех къде са били - уважавам избора , харесвам Рамщайн Stuck Out Tongue Winking Eye ( впрочем като почитател на старите рок и метал банди - като родителите ми и мъжо Smiley , от по - новите само Рамщайн харесвам , останалите - някои от тях големи недоразумения - никак 😂)
Поздрав за вас Grinning
Тук е доста млад , но песента е страхотна , включително и като текст

Щастливата двойка

# 606
Здравейте,момичета!

Ново не открих за да ви пусна.Порових се във ВК на Еда и мисля,че открих снимки и колажи от сватбата,които не са пускани в темата!Някои са с бели полета за това са на разстояние от др. снимки.

И обща снимка на родата.От страната на Еда са нейните родители и сестрите с децата им,
а от страна на Буурхан са неговите родители и брат му!

За Онур и Ясемин от ВК разбрах,че заради концерта на Рамщайн са пристигнали в Будапеща/Унгария.От там са снимките,които пуснаха Сташа и Дари преди дни.Дори доста се почудих на снимката как Онур е сниман до мост,който не ми прилича да е от Истанбул.Но така и не писах тогава.Ще я повторя!
Цитат

Ясемин

Опитали са национална унгарска кухня

Желая ви щастливи почивни дни!

# 607

Биран Дамла от преди няколко дни.

# 608
Здравейте Благодаря за споделеното

# 609
Добър вечер.

# 610
Здравейте,момичета!

Благодаря за снимките! HugTwo Hearts

Синем Юнсал  на партито на GQ

Приятна неделя ви желая!

# 611
Още една снимка на Несрин, от събитието на Прада, на което е присъствала.

Биран Дамла от вчера.

# 612
Привет, момичета!

Благодаря за споделеното!

Свежи и отпочинали изглеждат нашите актьори на снимките.
Почиват си, забавляват се, посещават интересни събития и събират сили за нови подвизи.

Дано се справя с копирането на линк от инстаграм, но вижте каква хубава песен изпълнява Шевал Сам, рекламирайки специалния симфоничен концерт, който ще изнесе на 28 юли в Харбие под наслов „You Will Find Love“.

https://www.instagram.com/reel/CuuO9lssT1A/?utm_source=ig_web_bu … =MzRlODBiNWFlZA==
Скрит текст:
Ние познаваме тази песен като "Хубавата Джиджи" на Емил Димитров, но оригиналът е от далечната 1976 г. в изпълнение на Далида.

В концерта на Шевал ще участва филхармоничния оркестър „Пера”, състоящ се от 50 човека  с диригент Ибрахим Язаджъ. Всички те ще предложат на меломаните незабравима вечер с вечни песни, изпълнени на различни езици от Средиземно море до Черно море, от танго до турски валс. Във времето, в което всеки търси истинската любов заедно с посланието „Да намерим любовта”/заглавието на концерта/, участниците в него ще се опитат да го превърнат в една нощ на желанията. Подготвен е специален репертоар за това събитие, което е уникално със своята концепция и ще се проведе за първи път в Инстанбул. В допълнение към популярните песни от репертоара си, Шевал ще предложи на публиката също и любовни песни от различни култури.
Наистина грандиозно събитие, което показва, че музикалната кариера на Шевал е във възход и тя се радва на любовта на публиката. Пожелавам й успех в начинанието.

Серкан/Емир също активно си почива.

Серай Кая.

И този е наш човек - Хакан Курташ.
Макар, че обикновено се изявява във второстепенни роли, смятам че е прекрасен актьор и искам да го гледам отново.

Приятна неделя, дружки!
Спасявайте се от жегата...

# 613
# 614
Здравейте,момичета!

Благодаря ви за споделеното инфо и нови снимки! HugTwo HeartsFlowers Cherry Blossom

Не откривам ново за Еда.За това снимките от сватбата й с Буурахан!

Още нови снимки със Синем Юнсал

Приятен понеделник и щастлива седмица!

Общи условия

Активация на акаунт