Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 126 645
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 90
За Ирина, Меган и Полина гласувах, но и Ивелина ми е много неприятна.
Мисля за финала - според мен там ще са Виктория, Валерия и Елена.

# 91
  • София
Изобщо не се впечатлявам, още по-малко пък да се потрисам, от женски зърна, прозиращи изпод дреха. Както не се потрисам и от щедро изложени на показ мъжки зърна - на плажа, примерно.
Още повече че Айлин едва ли го е искала или целяла. Просто роклята е такава. Голяма работа.

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 15:22 от Vivi

# 92
  • София
Записвам се да кажа, че имам лична вражда с всеки, който каже, че не харесва Поли 😙😂
Поемам хвърлената ръкавица. Smiley
Не е като да ме дразни, но не ѝ е мястото там според мен.

# 93
Освен роклите, да вземат за трети сезон да им купят бельо, за да не стават такива фалове. Коя с обикновени гащи, коя не ѝ се намира една бриджитка.
На Блага гащите също бяха едни някакви-никакви, не са си научили урока, а потокът на гащи и цаци в праймтайма не спира.

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 10:35 от Морана

# 94
Гласувах за Елена, Ирина и Пам.
Също бих добавила Ивелина и Боряна
Джия и Поли са ми 50 на 50
Пам ту я харесвах, ту не, но се изложи.

# 95
  • София
Благодаря за темата! 🌹

Страшно ми е любопитно кои са другите две ергенки, които заедно с Мика, някой е определил като най-нехаресвани в анкетата.
Всеки си има някакви критерии и предпочитания, например единият ми глас отиде за Ивелина без някаква конкретна причина, неприятна ми е и това е. Просто ми интересно Мика с кои други две си партнира, ако някой иска да сподели. Simple Smile

# 96
  • София
Изобщо не се впечатлевям, още по-малко пък да се потрисам, от женски зърна, прозиращи изпод дреха. Както не се потрисам и от щедро изложени на показ мъжки зърна - на плажа, примерно.
Още повече че Айлин едва ли го е искала или целяла. Просто роклята е такава. Голяма работа.

Точно. Заради това не виждам защо трябва да се размятат снимки и какво доказват те.

Пам- изключително неприятно поведение. Като го изръси това за диаманта, така си вирна носа, точно в очакване на негативна реакция, на която да се наслаждава. А с въпроса към Айлин показа абсолютна безсъдържателност  като човек.

Бях го забравила това. Поредния пример за "не си мислете, че сте повече, защото сте хубави".

# 97
Пак ще кажа за гащите.
Ами, когато влизаш във формат, в който 20 красавици се бият за един мъж, а ти имаш забележително чело, малки очички, криви крачета и нетолкова добре оформена талия е по-добре да направиш това, което е във възможностите ти. Знае се, че спят по няколко в една стая и все някоя ще види бельото ѝ. От елементарно себеуважение ще си купи нещо по-така.
Всяка нормална жена ще се подготви за конкуренцията.

# 98
Ау,ще се подготвя за конкуренцията с гащята!Мале,Мале!

# 99
  • софия
Пак ще кажа за гащите.
Ами, когато влизаш във формат, в който 20 красавици се бият за един мъж, а ти имаш забележително чело, малки очички, криви крачета и нетолкова добре оформена талия е по-добре да направиш това, което е във възможностите ти. Знае се, че спят по няколко в една стая и все някоя ще види бельото ѝ. От елементарно себеуважение ще си купи нещо по-така.
Всяка нормална жена ще се подготви за конкуренцията.
Това, при условие, че ти пука какво ще кажат другите.
 А е видно, че и с този подход, ако става въпрос за Елена, разбира се, та с този подход пак е спрягана за една от двете претендентки. Сега,  като се замисля, всъщност точно Елена и Валерия са тези, които ходят най - неглиже из къщата.  Явно не е само до гащята и грима.

# 100
  • София
Гащите ѝ си бяха напълно ок за плицикане в голямата локва. С прашки или гащЯ с дантели щеше да е по-кринджаво (гледайте как ползвам думата на място Hug). Гаф с гащите би било, ако са захабени, с разхлабени ластици или с бримки.
Аз гласувах за Валерия, Ивелина и Виктория. Smiling Imp
Само да кажа, че обличат Валерия кошмарно и ѝ приплесват косата незнайно защо. Беше хубава в епизода преди да се възроди като феникс от пепелта, ъъъ, дивана. Време е да си ходят Полито, Ивелина, Викито, Пам и Меган. После и Борянка. Няма ли да има тази седмица великденска промоция и да изпидуркват по две?
Ще призная продукцията за топ, ако изгонят Валерия или Елена.

# 101
Трябва да знаете, че има цели канали в Ю туб, които умишлено се стремят да бъдат кринджи (с комедийна цел). Така че не са влага изцяло отрицателен смисъл. Но дори когато не е отрицателен, не е и положителен.
Поведението на Поли е криндж през цялото време. Когато Пам дебнеше в храстите, за да се оплаче от Елисавета (докато Ергени и Айлин се целуваха), също беше много кринджи.
Само да обясна : думата cringy  използвана в urban контекст (разговорен) означава, че  някой се държи толкова нелепо , че чак се засрамиш от поведението му. Най-близко е "да се почувстваш неловко" , но тук липсва нюанса да се срамуваш от неговата излагация .

# 102
  • София
С глас се смея на това за великденската промоция. LaughingLaughingLaughing

Чак cringy никоя ергенка не ме е карала да се чувствам. Т.е., до степен да се срамувам от излагацията й. То те не се срамуват, та аз ли? Да си се излагат там която както може. Simple Smile

# 103
Благодаря за темата! Гласувах за Ивелина, Виктория и Джия.

# 104
Пак не мога да ви смогна за последните дни.
Гласувах с Елена и Валерия, другите са ми накяк безразлични, а и ще става все по-скучно май.
Но Валерия отново направи това, за което беше "наказана" преди. Не беше "джентълменско" това поведение, хайде да направя мръсно на Ирина и да се докажа на Евгени като смела провокаторка. Не, мерси! А неговата реакция беше на разгонен смотльо без собствена позиция. Бих върнала роза от страна на Ирина. И нея не я харесвам, но беше обидно и то много!

Общи условия

Активация на акаунт