Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 126 610
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 75
ladonnae, не мога да ти цитирам коментара, в който казваш, че проблемът при Айлин е това, че се облизва и съблазнява Евгени без да има чувства и така го подвеждала. Та искам да ти опонирам, защото той и Евгени ги целува всички наред без да има чувства и ги кара да си мислят, че се интересува от тях. Grinning  Реално коя какви чувства изпитва и колко са дълбоки, няма как да знаем. И Елена има спортен хъс, не само Айлин.

За прозрачната рокля на Айлин, тя няма никаква вина. Роклята цяла вечер не прозираше. Когато излязоха в тъмницата навън се получи така от силните прожектори. Габи разказваше, че не си е избирала сама роклите, а е обличала каквото й даде екипът, та не съм сигурна дали тази година имат право на избор.

Siska25, Поведението на Евгени не го коментирахме, не ми подавай фитилче Simple Smile
Роклята си беше прозрачна/дантелена и облечена без сутиен. Все пак Айлин не е сляпа, та да си мисли, че и другите са. В някакво предаване вече не си спомням коя обясняваше, че момичетата си избират роклите предварително и пътуват тирове с облекло към Турция, а вече някоя като отпадне по-рано дрехите й могат да се ползват от останалите. Доколкото знам могат да носят и свои дрехи.

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 09:47 от ladonnae

# 76
  • София
Криндж и раболепие нямат нищо общо.
Криндж е неудобство, неловкост най-често от нещо, което някой друг е казал. Пример - Габриелита и Ергенът в последния им разказ
Раболепие е сервилничество, подмазване на някого. Пример - Елена мига на парцали пред Ергени, който я хока и ходи да се извини на Валерия.

Раболепие може да се доближи до напоследък актуалното “симп”, но българската дума е по-широкообхватна, а английската е в конкретна ситуация (някой угажда и се подмазва на някого с цел втория да го хареса за интимен партньор).

Ммм, това е по-скоро awkward. Cringe е нещо, което е такава безвкусица, обикновено с цел някой да се направи на интересен, че чак ти става глусно като го видиш и сбърчваш лице, все едно си помирисал нещо неприятно - тип, тръпки ме побиват. Вместо желания резултат, имаме излагация. Думата визира физиономията, която правиш, като станеш свидетел на такова нещо, а именно:

Скрит текст:

# 77
Този сезон няколко пъти го изпитах това чувство:
1. Когато Елена си навири краката в скута на Евгени.
2. Когато Елена се съблече на плажа.
3. Когато Елена му пя на горкия на уше.
4. Когато Елена на последната церемония се прегърна сама с ръката му.
Криндж е неудобство, неловкост най-често от нещо, което някой друг е казал. Пример - Габриелита и Ергенът в последния им разказ
Раболепие е сервилничество, подмазване на някого. Пример - Елена мига на парцали пред Ергени, който я хока и ходи да се извини на Валерия.

Раболепие може да се доближи до напоследък актуалното “симп”, но българската дума е по-широкообхватна, а английската е в конкретна ситуация (някой угажда и се подмазва на някого с цел втория да го хареса за интимен партньор).

Ммм, това е по-скоро awkward. Cringe е нещо, което е такава безвкусица, обикновено с цел някой да се направи на интересен, че чак ти става глусно като го видиш и сбърчваш лице, все едно си помирисал нещо неприятно - тип, тръпки ме побиват. Вместо желания резултат, имаме излагация. Думата визира физиономията, която правиш, като станеш свидетел на такова нещо, а именно:

Скрит текст:

# 78
Т.е кринджи = гадно, по нашенски?
До финала ще издрапат Валерия, Ирина и Елена, според мен.

# 79
криндж си го тълкувам - като чувството на неудобство, което изпитваш когато някой се излага .

# 80
  • София
За прозрачната рокля на Айлин, тя няма никаква вина. Роклята цяла вечер не прозираше. Когато излязоха в тъмницата навън се получи така от силните прожектори. Габи разказваше, че не си е избирала сама роклите, а е обличала каквото й даде екипът, та не съм сигурна дали тази година имат право на избор. Много често момичетата обличат рокли, които са им поне с 1 или 2 размера по - големи. Хлопат им презрамки, около талията много широко или нещо друго.
Съгласна съм, че няма вина, но и прожекторите нямат. Това е  в къщата.
Скрит текст:

Само на мен ли ми се струва изключително безвкусно да размятаме снимки за зърната на друга жена? За мен това е еквивалент на това да показваме снимки на Пам, когато е с някоя рокля, която очертава - например - паласки. За мен това също е боди шейминг, да не говорим, че момичетата не си избират роклите, а дори да си ги избираха, на всяка се случва да не забележи и предвиди такова нещо.

# 81
А гащите на друга може? Wink Нова дума - гащишейминг Simple Smile

# 82

Скрит текст:
Да, просто го обясни по-добре от мен 😁 глаголът назовава точно потръпването, което се показва при такава ситуация.
Спомням си в “Приятели” Дани ДеВито в ролята на стриптизьор танцуваше в скута на Фийби и забеляза, че тя потръпна и спря с думите “She cringed”.

Но винаги визираме това значение, а не речниковото ✌

# 83
Трябва да знаете, че има цели канали в Ю туб, които умишлено се стремят да бъдат кринджи (с комедийна цел). Така че не са влага изцяло отрицателен смисъл. Но дори когато не е отрицателен, не е и положителен.
Поведението на Поли е криндж през цялото време. Когато Пам дебнеше в храстите, за да се оплаче от Елисавета (докато Ергени и Айлин се целуваха), също беше много кринджи.

# 84
  • София
Скрит текст:
Благодаря за темата и корицата Wink. Романтичната ми страна се надява да се е родило нещо истинско межди В и Е, а саркастичната ме кара да критикувам Пам, Елена и Ирина. От което ще гледам да се въздържам. Аз май съм една от малкото, които харесват Ергени. Има характер, а в случаите, в които не го показва, го оправдавам със сценарий 😁
След като мазохистично си причиних да прочета коментарите под снимките на ИГ на Валерия, се успокоих от извода, който си направих. Най-отвратителните коментари са писани от изключително прости и злобни, не повече от 10-15 човека. Отдъхнах си, мислех, че са ни превзели.
И последно, че стана много дълго...Харесвам много писаниците на няколко дами тук, но Лъвица се откроява. Искам да и благодаря, че много пъти, влизайки да напиша нещо в отговор на друг пост, виждам, че тя вече го е написала много по-добре, отколкото аз бих го направила.

Когато съм на работа не мога да пиша, но мога да хвърлям по някое оченце и да чета. Онзи ден нещо ме провокира и си помислих, хайде бе няма ли я Лъвица да го напише, и след два три поста го виждам дословно и по-добре написано .Joy ( и още няколко  потребителки .Глсаувах както в цитираното тук ..но не харесвам май Евгени )

Момичета, благодаря за признанието Hug Трябва да си призная, че и на мен винаги ми е приятно да чета коментарите ви (и на още няколко съфорумки, които няма да изброявам, че съм зле с имената, и мога да изпусна някой Satisfied) и да видя, че не съм сама в гледната си точка. А понякога имате супер попадения, които изобщо не са ми хрумвали, а са изключително точни наблюдения. Знам, че темата доста се разпали в последно време (миналата година не беше по-кротко), но някои неща няма как да не предизвикат емоции.

# 85
  • София
Пам, Валерия и Виктория не харесвам никак.

# 86
  • софия
Криндж го замествам с потрес, нелепо и жалко. Според зависи от степента в която се е разгърнал героят.
 Тази седмица залагам на Пам и  Меган да ги изпидуркат.

# 87
  • София
А гащите на друга може? Wink Нова дума - гащишейминг Simple Smile

Лично аз снимки на гащите на Елена не съм видяла. Ако е имало с цел да се покаже еди какво си - да, също не е ок.

# 88
Скрит текст:
За прозрачната рокля на Айлин, тя няма никаква вина. Роклята цяла вечер не прозираше. Когато излязоха в тъмницата навън се получи така от силните прожектори. Габи разказваше, че не си е избирала сама роклите, а е обличала каквото й даде екипът, та не съм сигурна дали тази година имат право на избор. Много често момичетата обличат рокли, които са им поне с 1 или 2 размера по - големи. Хлопат им презрамки, около талията много широко или нещо друго.
Съгласна съм, че няма вина, но и прожекторите нямат. Това е  в къщата.
Скрит текст:
Само на мен ли ми се струва изключително безвкусно да размятаме снимки за зърната на друга жена? За мен това е еквивалент на това да показваме снимки на Пам, когато е с някоя рокля, която очертава - например - паласки. За мен това също е боди шейминг, да не говорим, че момичетата не си избират роклите, а дори да си ги избираха, на всяка се случва да не забележи и предвиди такова нещо.

При това, показаната рокля на Айлин не е чак толкова прозрачна. Когато са я давали, изобщо не ми е направило впечатление. Да не говорим, че това което е отдолу не са пъпеши с 350+ кубика.

# 89
  • софия
Имаше, имаше. Даже се коментираше,  ча баш тоз цвят изглеждали мръсни и захабени.
 Показаха ли в промото коя ще е на индивидуална среща тази седмица?

Общи условия

Активация на акаунт