Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 130 061
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 180
По отношение на дрехите/роклите Габи каза, че продукцията им ги избирала. И нейните били такива, че все си крепяла с*с*те. На Айлин роклята прозира, но тя едва ли е участвала в избора й.

# 181
Гласувах за Елена, Пам и Ирина като най-неприятните защото не харесвам злобни и комплексирани хора. Интересно е как се говори, че Елена е човек на продукцията което всъщност има доста смисъл защото е прекалено подготвена някак си. Ако която и да било друга се беше пуснала без горнище щяха да я унищожат с нападки особено Валерия и Айлин, но ако е Ленчето няма проблем. Пам сигурно нищо няма да каже за това или когато Ирина прави какви ли не сексуални намеци е ок за нея. Обаче другите са леки жени. Тези тричките ми станаха доста неприятни напоследък.

# 182
Веднага наградих Генчо с първи глас за най-голям мой дразнител. След него любимата му Валерия.

# 183
Веднага наградих Генчо с първи глас за най-голям мой дразнител. След него любимата му Валерия.
Как да си променя гласуването? На мен ми пише грешка с опасност за хакерска атака...?

# 184
Отдолу под анкетата има изтрий глас и аз така промених.

# 185
Отдолу под анкетата има изтрий глас и аз така промених.
Благодаря!

# 186
Изтрих един глас и веднага го замених с Евгени Simple Smile

# 187
  • Варна
Аз гласувах за Валерия, Ивелина и Поли.
Като последните две просто не ги харесвам, не че са лоши момичетата, ама са леко дразнещи. Поли ми е инфантилна, а Ивелина ме подразни със сърдитнята си покрай дуета.

Скрит текст:
Интересен повод за размисъл е анкетата. Двете момичета, които са на двата различни полюса са първенци. Едната, за чисто физически данни говоря, определят за абсолютно неподходяща, защото не била с правилните форми, а другата с естествена красота, прилична на фея. И двете се оказват почти еднакво неприятни за повечето зрители.
 И какво се оказа, все пак не се е променил много мирогледът. Все тая как изглеждаш, кофти ли си от вътре, трудно се получава.

Пам да си вземе бележка.
Защо само тя?

# 188
  • София
Елена не е човек на продукцията и ако случайно спечели ще е защото е отлично подготвена тактически. Тя знае за какво е там и знае как да играе играта.
И ако случайно спечели ще е защото Евгени я е харесал не само външно или за секс, но и за сериозна връзка.
Евгени е там да си търси жена, като под жена със сигурност не мисли само за секс, а за партньор в добри и трудни моменти и майка на децата му.
Когато се гледа по-глобално на картинката, кръгът пред Евгени много рязко се стеснява, защото той със сигурност знае всичко каквото се случва в къщата и коя какво говори и какво мисли не само пред него на четири очи.

# 189
Интересно е как се говори, че Елена е човек на продукцията което всъщност има доста смисъл защото е прекалено подготвена някак си. Ако която и да било друга се беше пуснала без горнище щяха да я унищожат с нападки особено Валерия и Айлин, но ако е Ленчето няма проблем.
Четете ли темата? Точно обратното е вярно.

# 190
Елена не е човек на продукцията и ако случайно спечели ще е защото е отлично подготвена тактически. Тя знае за какво е там и знае как да играе играта.
И ако случайно спечели ще е защото Евгени я е харесал не само външно или за секс, но и за сериозна връзка.
Евгени е там да си търси жена, като под жена със сигурност не мисли само за секс, а за партньор в добри и трудни моменти и майка на децата му.
Когато се гледа по-глобално на картинката, кръгът пред Евгени много рязко се стеснява, защото той със сигурност знае всичко каквото се случва в къщата и коя какво говори и какво мисли не само пред него на четири очи.
Diavolo, добре, че имаме няколко мъжки гледни точки в темата!
За мен Елена не е никак подготвена, а се напъва да бъде хипито - интелектуалец, което може да грабне вниманието на артиста - музикант със "спонтанност" и интелект, защото не може да блесне с друго. Съжалявам, никъде не виждам реално привличане между двамата. Както и с която и да било друга. Евгени е там, за да си изработи хонорара и това е.
Редактирам се малко: Diavolo, наистина ли мислиш, че Евгени е там да търси жена? Като мъж те питам.

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 14:57 от FreakOnALeash

# 191
Може да се гласува за повече от трима.

# 192
По отношение на дрехите/роклите Габи каза, че продукцията им ги избирала. И нейните били такива, че все си крепяла с*с*те. На Айлин роклята прозира, но тя едва ли е участвала в избора й.
Също така продуцента забранява  слагането на сутиен. Забранил е на Ленчето, забранил е и на Айлин, забранил е и на Гъби лепенки за зърна. Трети сезон ще забрани и гащите, тогава да му мислим какво ще бистрим по-напред.
Гъби каза в едно интервю, че понеже ц*ц*те й са големи, а тя е слабичка не е имало нейн размер на дрехи и затова са й избрали рокли, които се е налагало да ги държи с ръце, за да не паднат в бюста. Смятам, че както бижутата и грима, така и роклите са турски и е въпрос на реклама.

# 193
  • софия
А, ето нещо в което намерих да защитя Женчо. Според мен мъжете изначално избягват да влизат между две спорещи жени. Предполагам, само предполагам,  че са на принципа " ще се оправят по мъжки" в случая по женски. И нямам представа защо жените винаги се опитваме да ги поставим в тази ситуация на рефери.  Не говоря за случай, когато има насилие. Но когато се джанкат за глупости не виждам смисъл да се намесват. Защото, хайде да не се лъжем, този който се намеси ще го отнесе най-много. Независимо коя защити.  Мъжете в темата да се изкажат по темата, довечера ще питам и моето момче.

# 194
Променена е анкетата.

Най-нехаресваните от вас участници, които все още са в предаването.

Защо в анкетата тогава присъстват и - Най-големите дразнители си тръгнаха
Нещо не мога да разбера, защо участват и тези, които са си тръгнали?

Общи условия

Активация на акаунт