Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 130 062
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 600
Еее защо и Мегън, искам да ѝ даде още един шанс. Визуално много си отиват.
Защото има вид на морална жена, т.е, за него може би скучна.

Харесвам Меган, но според мен тя допусна грешката да обсъжда другите момичета в негативен контекст пред Евгени и директно да заяви, че не искала да му влияе на избора. Всъщност две грешки направи - втората беше, че го остави с впечатлението, че тя смята, че той лесно се влияе.

Оттам нататък, срещата беше много неловка според мен, беше ми тегаво да я гледам. Не мисля, че има шансове Меган, а и химия никаква не усетих между тях. Което е жалко, защото Меган ми изглежда много възпитан, премерен и стойностен човек.
На Евгени да не му каже човек нещо, не знаеш как ще го приеме🙂 Ами споделила е нещо, което й е направило впечатление. Много напрягащо да внимаваш какво и как говориш. На него само да му се оплакваш, да го питаш "как си", да му даваш да те масажира и да те разхожда по гащи🤣🤣

# 601
  • # супернатурална #
Ох, Елена гледа нещастно, а Валерия така е вирнала нос, че ще си счупи врата. Joy

Тепърва ще видим ситуацията, но ми изглежда много неприятна. Не става въпрос дори коя харесвам повече, дори и да не бяха Елена и Валерия в тази ситуация, а които и да е други две момичета, щеше да ми е все така неприятно за момичето, което гледа отстрани. И тук дори не става въпрос кой с каква  цел е влязъл и какви чувства изпитва, а за елементарно уважение и достойнство.

Така ли? Като ще правим разсъждение по картинка, забеляза ли мъжката ръка, обгърнала момичето, което и да е то? А другото момиче, което и да е то, не прекъсва ли нещо по-интимно от стоене на пейка и последващо ни в клин, ни в ръкав "имам нужда да ти призная, че съм имала връзки с..."  забравих какви мъже? Какво точно уважение и достойнство очакваш да демонстрират двамата прегърнали се? Да я бутне в храстите, все едно жена му го е хванала с любовницата ли?  Или тя сама да скочи, за да запази достойнството на благоверната?

# 602
  • софия
Ще изчакам да видя за какво иде реч и тогава ще го мисля. В промото така ги съшиват,  че обикновено няма нищо общо с оригинала.

# 603
  • Варна
Оплаках се че Генчо няма концерт във Варна. Вече има. Преди малко щерката каза че ще има концерт на 10.06. И е бясна че няма да може да иде, защото тогава е на лагер. Другите и 15 годишни съученички обаче ще идат. Само заради това си заслужава да кажа браво на който е дал идеята да се покани Евгени.

# 604
  • Свети Влас
И в Бургас ще идва на 16.06 в Летният театър.

# 605
Искам Крабаджак на лична среща с Ергени, не увиване на ръка, ами през масата ще му скочи. Няма да насмогнат ни да му диктуват в слушалката, ни да го овардят.От уляля ще стане оле мале.

# 606
  • # супернатурална #
Тъкмо нямахме акробатка 😁

# 607
Има нещо странно в Меган под повърхността на мила и възпитана, но не мога да го определя за себе си, защото малко я виждаме. Обаче се вижда отдалече, че тя няма никакви социални умения, което води до там, че тя мислено се подготвя за срещите с Евгени и му задава несвързани въпроси, разговорът не тече естествено. Тя го интервюира, той се отегчава и не й помага. Ялова и измъчена работа. Може би е твърде срамежлива и няма опит с мъжете. Не разбирам защо се е записала като си знае проблемите. Пожелавам й да срещне търпелив мъж, който да й помогне да се освободи от сковаността и неувереността й.

Само защото Генчо се е изсмял на оргазма на Пам, не прави срещата му с Пам приятна. Че тя му наду главата, само за себе си говореше, беше голяма досада според мен.  В youtube гледах срещата им на забързан кадър, май в канала на Азов беше, не съм сигурна, че не им знам имената на тия подкастърите. Много забавно беше и така поднесено изпъква цялата досада на преживяването. Имаше и някакви анимации супер сполучливи и забавни на Ергенът, но сигурно са ви известни.

Великият обрат, толкова чакан, според мен ще бъде, че Евгени се фръцка на Елена за нещо си. Тя отчаяна да спасява положението реве и му се обяснява в любов. Той "проглежда" каква пепеляшка е всъщност Елена, най - достойна на земята, бие шута на Валерия и Елена става новата кралица. Дано да греша, но това е моето предсказание.

Завоалираната възхвала на Ленчето на треволяците за пушене не ме изненадва, но ми е поредният анти нея знак.

# 608
Оплаках се че Генчо няма концерт във Варна. Вече има. Преди малко щерката каза че ще има концерт на 10.06. И е бясна че няма да може да иде, защото тогава е на лагер. Другите и 15 годишни съученички обаче ще идат. Само заради това си заслужава да кажа браво на който е дал идеята да се покани Евгени.

Хич не искам да го направят Евгени като онзи с челото Hauser, който в началото започна с мятане на страстни погледи и предизвикателно цупене на устни, докато свири, ама сега гледам е стигнал 2,5 млн. фенове... То го стиска това чело в началото, то свири по гондоли, но гледам преди малко - 120 хил. гледания за 3 дни на изпълнението му на Серенадата на Шуберт...  Ама разгеле, ако участие в Ергенът ще доведе млада публика на класически концерти и желаещи да се учат да свирят на пиано - така да е!  Радвам се, че освен да обсъждаме всякакви други неща в темата дойде и такава новина - за концерти и младежи, които искат да го слушат.

# 609
Елена, Ирина и Ивелина са ми най- неприятни.
Джия и Пам също.
Поли инфантилна, но поне не е зла.
Боряна с тоя сластен поглед на пребозало теле също.
Меган ме разочарова, многоооо сучна!
Виктория напоследък страна и лицемерна.
Пам адски иззлобя.
Нямам фаворитка вече.
Не виждам Евгени с никоя за дълъг път.

# 610
  • софия
Брютро,  малкият петък е, раздавам кафетата.
 Видях какви ще са игрите им тази седмица. Още повече ще им изпилят нервите. Като ги няма вече гаменките,  а останаха само ергенките така ще е. Ще ги пилят до избухване.  Генчо, ако наистина се е взел с някоя от тях, чудесно. Ръчка ме да разбера коя. Или ще е противоположностите се привличат или ще са си лика прилика. Още има надежда, че на Елена ще и се размине да  си натресе ролята на майка на разглезено бебе. Ако е с Валерия ще си бутат заедно. Даже има шанс да си изправят кривините.

# 611
Брет и Еди може да имат модерни парчета (също и майтапи - като рап битка между Бетовен и Бах), но те самите казват, че фокусът им е класическата музика.
И по професия са цигулари, а това, че в Ю туб правят комедийни клипове, не ги прави комици.
Те имат цяла серия от клипове, в която реагират на класически музиканти, които се правят на интересни в предавания за таланти (от типа на Америка търси талант) - според тях, това е абоминация.
Те отмениха един рекорд на Гинес - за най-бързо свирене на цигулка. По-точно реагираха на рекорда и впоследствие от Гинес взеха предвид анализа им и го премахнаха.

Може да им пиша да реагират на представянето на Генчо като музикант в предаването, но едва ли ще обърнат внимание - при толкова коментари.

П.п. чудя се дали е добра идея малки деца да ходят на класически концерт - още като разберат, че не е разрешено да си зяпат в телефоните, ще им изчезне настроението...

# 612
  • София
Евгени е вегетарианец и мисля, че по тази линия също има значение коя мома ще избере.
Няма как такъв залитнал във веге посоката човек да си избере жена, която обича да яде пържоли.

Като цяло вегетарианците си търсят себеподобни, защото с месоядните в ежедневието съжителството им е доста сложно.

# 613
  • София
TwoSetViolin са на светлинни години от Гената, но наистина фокусът в канала е класическата музика. Аз не харесвам кросоувърите тип човек, претендиращ да е класически музикант, да свири Металика по концерти и да скача по пианото, но за всеки влак си има пътници, както се казва. Очаквам концертът на Ергенчев да е подобен, така че не ме блазни. Предполагам, че до датата на първия такъв вече ще е ясна и победителката, та дори и за това не бих отишла.
Аз мисля, че ще си тръгне Пам или Ивелина. И двете не мисля, че имат какво да покажат, а за първата съм на мнение, че съвсем трябва да си тръгне.

# 614
Добавили сте Ергени.😂Браво!!! Сменям гласа си, и отива само и единствено за НЕГО🤣🤣Падение просто е този "мъж"😁

Общи условия

Активация на акаунт