Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 125 316
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Ох, не знам ще може ли нещо да ме убеди, че това не е сценарий. Що за нелепа и изкуствена драма... Grinning

Всичко беше сценарий. Елена е звездата, той за нея е писан.
Няма начин Евгени да бъде с Валерия. Когато тя му каза, че много се радва, че е присъствала на срещата, той я поправи, но тя изобщо не го разбра.
Ако изобщо има логична двойка, това са Е и Е, макар да не съм сигурна дали има взаимен интерес или и двамата са в роля.

# 1 141
Още в първите теми казах, че посланието, което отправят с начинът, по който показват унижаващата се Елена е много грешно, но тогава ми скочиха всички, че не била направила нищо кой знае какво. Тогава беше по повод въпросното извиняване на Валерия, сега гледам, че и други започнаха да мислят като мен. Просто държанието ѝ е тотално сбъркано, Валерия с цялата си неопитност и дърварство се държи с много повече достойнство.

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 00:12 от vermilion21

# 1 142
  • here and now
Тъкмо се ядосвах, че не изфишкаха Пам и като се замислих... Те са един за друг. Искам тя да спечели.

# 1 143
Още в първите теми казах, че посланието, което отправят с начинът, по който показват унижаващата се Елена, но тогава ми скочиха всички, че не била направила нищо кой знае какво. Тогава беше по повод въпросното извиняване на Валерия, сега гледам, че и други започнаха да мислят като мен. Просто държанието ѝ е тотално сбъркано, Валерия с цялата си неопитност и дърварство се държи с много повече достойнство.
Имаше хора, които й ръкопляскаха тогава, че била превъртяла играта....

# 1 144
Лошото е, че наистина я превърта, но в отрицателен смисъл... Нямам желание и да се заяждам с нейните злобни коментари, жал ми е за нея, тотално неудовлетворено същество. И да спечели, победата ще е пирова.

# 1 145
Разбира се, че сценарият е писан за Евгени и Елена. Показват ни как от една "невзрачна" жена, подценявана от всички, главната героиня преминава през тежки изпитания, неразбиране от страна на ергенина и другите, през осъзнаване на грешките си, сълзи и отхвърляне, и след катарзиса й ергенът я преоткрива в цялата й прелест, и скъпоценност.

# 1 146
От няколко седмици насам това предаване го гледам само заради Елена. Да, любопитни са за наблюдение отношенията между участниците, но единствената, която е интересна, ярка, противоречива, за мен е Елена. Представям си, ако я нямаше, какъв предвидим блудкаж щеше да е шоуто, начело с ергена.

# 1 147
  • София
Ако това не е сценарий, Евгени е жесток човек.

# 1 148
Какво общо имат мъжкото мислене и агресията и насилието??! Насилието и агресията се проявяват от хора с ментални отклонения, без значение от пола.
И къде по точно виждате агресия и насилие отправени от Елена към някого?
Между другото, промото за следващия епизод - вероятно ролята им е да са възможно най-лоши, ама как само й се услажда на Елена Wink Много злоба, много емоционална нестабилност... дано наистина роля играе в Ергена, че иначе, олеле, малеле. Не искам да прозвучи грубо - не ми е това целта, даже търся най-меките възможни думи - има много травми това момиче, които трябва да лекува, иначе още много мъка я чака в живота, ако това, което показва, наистина е така. Просто е недопустимо така да се пънеш и унижаваш з един мъж, да очакваш, че така ще "заслужиш" връзка с него... и в същото време да си толкова злобен и токсичен към всички, които не ти импонират.

Елена има мъжко мислене и в този смисъл агресията и насилието не са й е чужди. Няма мекота в тази жена, като дялан камък е. Опитва се да е бяла и добра, но отвреме навреме изплува мъжката й властна страна, а в други моменти просто рухва под напора на женските хормони.

# 1 149
  • София
Разбира се, че сценарият е писан за Евгени и Елена. Показват ни как от една "невзрачна" жена, подценявана от всички, главната героиня преминава през тежки изпитания, неразбиране от страна на ергенина и другите, през осъзнаване на грешките си, сълзи и отхвърляне, и след катарзиса й ергенът я преоткрива в цялата й прелест, и скъпоценност.

А всъщност ни показват как една жена, прикриваща дълбока несигурност и комплексираност зад фасада на превъзходство над хора, които твърди не са й на нивото, е готова на всичко - реве, унижава се, извинява се, съобразява се, готова е да се разчекне на 100 страни - за да угоди, да привлече вниманието и да "заслужи" един мъж, който бара, целува и гледа влюбено още шепа други жени в нейно присъствие. Предаването показва всичко, което една жена не трябва да прави за един мъж - в лицето на Елена. Аз съм в потрес.

# 1 150
  • софия
Не мога да си обясня и садистичното удоволствие да риташ паднал и да се опиваш от емоцията. Да ти носи нескрита радост. Да затваряш очи за насилника или да го оправдаваш. И обикновено същите хора на думи са защитниците на най-моралните ценности. Ако не беше тъжно щеше да е ирония.

# 1 151
Не харесвам нито злобната и надута Валерия, нито превзетата псевдо-интелектуалка Елена. Едната парадира с визията си, ама се хванала по модерните течения като веганство и природозащитничество, за да не бъде типичния празен от съдържание модел. Другата парадира с уж осъзнат начин на живот, ходи по някакви спорни културни мероприятия и сигурно се кефи на модерно изкуство (банан с тиксо). Едната си мисли, че като Евгени я избере, само ще си затвърди колко е отличима от останалите с естествената и неподправената си визия. Другата го смята за великия музикант, нежна душа, с който ще се хвали напред-назад. А той в действителност чилякът социално неадекватен, прекарал най-хубавите си години на ръчна и изведнъж, придобил слава, очаква всички да му се кланят доземи, включително жените, като след концерт.

# 1 152
Не че искам да защитавам Евгени но тук никой ли не се сеща че всичко е сценарий и се играят роли ? и  все си мисля че от продукцията не му дават да бъде себе си а го карат да се  държи фалшиво със всяка

# 1 153
  • Вестерос
Нещо не е наред Ергени ... Пак тъпи доводи за разкара Меган....
Елена може ли да е по-зле 🤦

# 1 154
Още по зле, ако за пари се прави на маймуна Генчо.

Общи условия

Активация на акаунт