Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 125 234
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 1 275
За Валерия сме установили 10000 пъти, че има нисък праг на агресия. Обаче Елена пак се прави на неразбрала и пита “ама ти защо така нямаш вяра на хората и си разочарована от тях”. Ами, Ленче, покажи колко си умна, досещайки се, че се основното ти занимание е да работиш с изоставени, измъчвани и осъкатени животни, няма да имаш много faith in humanity.
После пък защо с лекота наричала хора приятели. Ами, защото е млада и наивна и има вяра в хората 😃
После онзи напев за чужбината и супер яките млади хора дето трябвало да се върнат, а пък Валерия искала в чужбина.
Каквото и да каже Валерия, Елена все го обръща на негатив, ама Генчо все към нея гледа и накрая рев, че не е честно…

# 1 276
  • София
От темата за спойлъри, но не го намирам за спойлър. Все пак го скривам, ако някой не иска да гледа. Коментара на Елена за снощи:

Скрит текст:

От инстаграма на Елена❤

И коментар под поста:

# 1 277
Елена лично разстрои и разплака Валерия, и я гледаше демонстративно безчувствено от другата страна на масата, смеейки се в синхроните. Иначе Валерия няколко епизода бе в мимаса - нито се срещаше с Ергена, нито се напъваше. От нейна страна няма агресия.

Всъщност това ме дразни най-много в образа на Елена - понякога изкривяването на поведението на Валерия като лошо, демонстративно, напълно пренебрегвайки грешките и демонстрациите на Елена.

Да, обаче сега Валерия трябвало да прояви съчувствие към нея Wink

Колието е реклама и продукцията иска то да е на показ - друга тема, че вчера цялата драма се въртя около него - случайност? Wink А Евгени нищо толкова не е казал на Елена, че да предизвика такава драма. За 30+ жена с връзки и опит, е абсурдно да се срива така, дори да е влюбена. Не знам на слаба и уязвима ли се опитваше да се направи или просто е супер емоционално лабилна, но речта, как все тя е силната, на фона на срив от абсолютно никаква ситуация... абсурдно е. А за примера, който дава... нямам думи. Човек никога не трябва да загубва себеуважението си, независимо дали е във връзка и дали е влюбен. Никога не трябва да реве и да се обяснява, когато вече е казал неговата страна. А Евгени дори не е като да не беше й приел обяснението. Цялата драма тя си я създаде в нейната глава. Такова поведение мога да приема за грешки на растежа и липсата на опит, но Елена не може да се оправдае с това.

Елена прояви достатъчно съчувствие, оказа се - незаслужено.
Да, нищо не е казал. Просто я хвана за ръка и я върна в строя, именно. Човек може да е много силен в едни моменти, и слаб/уязвим в други. А хора като Евгени правят така че потърпевшия да свързва любовта с болка и унижение и да избира достойнството, загърбвайки я, като по този начин то самото се изражда в гордост. Още един перфиден капан. Цялата драма е в главата й да. Разбира се. Такава няма, нееее.

ПП: Страхотен коментар на Елена Heart Ами... тя си е разбрала каквото трябва! Simple Smile

# 1 278
Виждайки пламенната защита на Елена и тук, и във Фейсбук,вече съвсем не са ми странни темите, които се пускат през ден в СО. Евала на сценаристите, погъделичкахте душите на изоставените жени, дадохте им стимул да продължат да се борят за единствения, а дали няма да завършат в някой багажник явно е отделен въпрос.
Може ли по-подробно за изставените жени? А за багажника не успях да схвана анализа.

# 1 279
  • Разпиляна във въображението
Дано, дано Елена победи! Да си струва цялото унижение, цялата игра!

Цялата тази негативност, която се изсипва върху едно младо момиче е прекалена.

МариМар, следвайки мненията тук, смятам, че интервюто не е дадено от Валерия, а от мениджъра й. Тя толкова не може да говори, две изречения да събере, теза да изкаже. Евентуално интервюто е взимано с дни, за да се сглоби нещо.

Просто става абсурдно!

# 1 280
  • софия
Miriel, сама казваш " може би". Но тя  нищо не показва през цялото време за да ни оправдае. Ще се радвам, ако изведнъж се събуди и ни обори. Снощи и се отдаде случай да блесне. Още съм заслепена.
 Mari_mar,  нали знаеш как се редактират интервютата преди печат. Защо това момиче не показа за цял сезон, че може да подреди мисъл и да я изговори. Пак казвам, уважавам я за каузата и, но това не оправдава цялостното и поведение пред мен.
 Хахах, dina64, и моята душа снощи беше почегъртана,  а сега гледам мъжът ми как закусва и се чудя къде сбърках.😀

# 1 281
  • София
Скрит текст:
Елена лично разстрои и разплака Валерия, и я гледаше демонстративно безчувствено от другата страна на масата, смеейки се в синхроните. Иначе Валерия няколко епизода бе в мимаса - нито се срещаше с Ергена, нито се напъваше. От нейна страна няма агресия.

Всъщност това ме дразни най-много в образа на Елена - понякога изкривяването на поведението на Валерия като лошо, демонстративно, напълно пренебрегвайки грешките и демонстрациите на Елена.

Да, обаче сега Валерия трябвало да прояви съчувствие към нея Wink

Колието е реклама и продукцията иска то да е на показ - друга тема, че вчера цялата драма се въртя около него - случайност? Wink А Евгени нищо толкова не е казал на Елена, че да предизвика такава драма. За 30+ жена с връзки и опит, е абсурдно да се срива така, дори да е влюбена. Не знам на слаба и уязвима ли се опитваше да се направи или просто е супер емоционално лабилна, но речта, как все тя е силната, на фона на срив от абсолютно никаква ситуация... абсурдно е. А за примера, който дава... нямам думи. Човек никога не трябва да загубва себеуважението си, независимо дали е във връзка и дали е влюбен. Никога не трябва да реве и да се обяснява, когато вече е казал неговата страна. А Евгени дори не е като да не беше й приел обяснението. Цялата драма тя си я създаде в нейната глава. Такова поведение мога да приема за грешки на растежа и липсата на опит, но Елена не може да се оправдае с това.

Да, нищо не е казал. Просто я хвана за ръка и я върна в строя, именно. Човек може да е много силен в едни моменти, и слаб/уязвим в други. А хора като Евгени правят така че потърпевшия да свързва любовта с болка и унижение и да избира достойнството, загърбвайки я, като по този начин то самото се изражда в гордост. Още един перфиден капан. Цялата драма е в главата й да. Разбира се. Такава няма, нееее.

Те отидоха там под нейно давление, да му изясни ситуацията. Изясниха я и след като преди това беше на среща с нея, нормално да иска да се върне и при другите. Откъде да знае, че за нея е настанал Армагедон?

Дори да приемем, че Евгени е супер лош, зъл нарцис, какво, тя трябва да стои и да го чака да се промени? Сайонара и толкова. Тези уроци се учат по трудния начин, а не като пеем в хор как Евгени е лош и забравяме, че решението да стои е на Елена. Ако човек не види своята отговорнсот, никога няма да промени действията си, винаги ще чака "лошият" да се промени - защото щом той е лош, той трябва да се промени, нали?

Елена изглежда осъзнала грешката си. А дано.

# 1 282
  • София
Скрит текст:
Добро утроо! Кафе за всички.
 Виждам, че Генчо вече е оправдан и реабилитиран. Малко се пошегувал,  пък Елена не му схванала шегата. Глупава Елена. И след, като се пошегува сам се въздигна в собствените си очи, че и бил помогнал да излезе от емоционалната дупка. Герой. Валерия може да е семпла, но е млада и на нея и е простено. Имам дъщеря на нейните години. Ако мирогледът и беше до върха на носа, определено щях да се питам къде съм сгрешила. Преди време се чудих Тушев до къде може да стигне, явно до където му позволим, а ние позволяваме всичко. Очаквам нови дъна.
След снощната гняз, която ме шамароса от екрана днес малко по-трезво ще я карам.
 Елена стоейки сама и чакайки смирено да и обърнат внимание. Три камери насочени към нея и глас зад кадър. Влюбената двойка леко разсеяна от случващото се, се опитва да завърже разговор. Чудна гледка беше.
 Яд ме е на Елена, че не върна розата, че сложи колието и така се разкри пред човек, който не заслужава. Как успя да захапе въдицата не ми го побира главата.
Спокойно! Тази вечер Еленка-строгата господарка,  ще си покаже ЗЛОБАТА и ПРОСТОТИЯТА и за радост на феновете й, ще тормози и УНИЖАВА прислужницата си Валерия.

В униформи, са много сладки - за разлика от господарките.

# 1 283
Само да посмее да ме изостави след толкова години говедото, а багажникът - винаги е празен, което е доста опасно, според анализа. Има една кофичка, сега се питам за какво му е тя.
Извинявам се, че се майтапя с такова нещо, но не всеки, който му е станало неприятно от снощната случка, е с изчегъркана душа и е потенциален случай на домашно насилие.
Валерия не показва познавателни умения, но пък си прави добре сметката, а Елена, ах, Елена...

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 18:35 от Анонимен

# 1 284
Те отидоха там под нейно давление, да му изясни ситуацията. Изясниха я и след като преди това беше на среща с нея, нормално да иска да се върне и при другите. Откъде да знае, че за нея е настанал Армагедон?

Дори да приемем, че Евгени е супер лош, зъл нарцис, какво, тя трябва да стои и да го чака да се промени? Сайонара и толкова. Тези уроци се учат по трудния начин, а не като пеем в хор как Евгени е лош и забравяме, че решението да стои е на Елена. Ако човек не види своята отговорнсот, никога няма да промени действията си, винаги ще чака "лошият" да се промени - защото щом той е лош, той трябва да се промени, нали?

Елена изглежда осъзнала грешката си. А дано.

Отидоха, защото той й намекна, че е забравила нещо и т.н. Изслуша я и не каза нищо от типа на "ок, няма проблем, носи го, моля те" или "носи го когато искаш", никакъв диалог. Никаква нежност и ласка.
Сайонара е чудесно решение и няма какво да се чака! Точно Елена трябва да го вземе. В подобни отношения човек няма правилен ход и с времето става още по-зле.

Дано! Simple Smile

# 1 285
Скрит текст:
Добро утроо! Кафе за всички.
 Виждам, че Генчо вече е оправдан и реабилитиран. Малко се пошегувал,  пък Елена не му схванала шегата. Глупава Елена. И след, като се пошегува сам се въздигна в собствените си очи, че и бил помогнал да излезе от емоционалната дупка. Герой. Валерия може да е семпла, но е млада и на нея и е простено. Имам дъщеря на нейните години. Ако мирогледът и беше до върха на носа, определено щях да се питам къде съм сгрешила. Преди време се чудих Тушев до къде може да стигне, явно до където му позволим, а ние позволяваме всичко. Очаквам нови дъна.
След снощната гняз, която ме шамароса от екрана днес малко по-трезво ще я карам.
 Елена стоейки сама и чакайки смирено да и обърнат внимание. Три камери насочени към нея и глас зад кадър. Влюбената двойка леко разсеяна от случващото се, се опитва да завърже разговор. Чудна гледка беше.
 Яд ме е на Елена, че не върна розата, че сложи колието и така се разкри пред човек, който не заслужава. Как успя да захапе въдицата не ми го побира главата.
Спокойно! Тази вечер Еленка-строгата господарка,  ще си покаже ЗЛОБАТА и ПРОСТОТИЯТА и за радост на феновете й, ще тормози и УНИЖАВА прислужницата си Валерия.

В униформи, са много сладки - за разлика от господарките.

Гледайте как Виктория ще блесне сега щот има опит като слуга в Emirates на кви ли не богати 😂😂😂😂

# 1 286
Може да сте го отбелязали, но и аз все пак да си кажа. Елена се върна не да се извинява повторно за колието, а да му "се скара" друг път да не я отпраща така скорострелно. Удар по егото ѝ беше и си го каза на синхроните и най вече как ще се появи пред клюкарките толкова бързо и те ще заподозрят нещо нередно. И съвсем импулсивно - веднага обратно без да прецени, че ще го подразни. Първо-трябваше да се успокои, щото при афект се казват неща подвластни само на емоцията и второ-точно на срещата с Валерия, която няма да пропусне случая да я унижи с "изчакай малко". И тя изчака... доста, все очаквах, че ще се върне на коктейла.. и щеше повече да го заинтригува.. Но не!, тя стоя като наказана там и даваше храна на валериеното задоволство и злорадство. И затова смятам, Гено я наказа. Дава му тон един вид кога да я приласкава и кога да я гони.. На него?! Големият мъж 😁Ей в пълна сила е максимата-нисък мъж  е изтъкан от комплекси и в повечето случаи е агресивен.

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 10:06 от Amber*

# 1 287
  • София

Тази част съм я изпуснала. Вече съм споделяла мнението си - за мен Елена изобщо не прояви съчувствие. И то след като тя атакува Валерия. Докато Елена не беше разстроена заради действия на Валерия. И въпреки всичко това - сега Валерия й била длъжна. Валерия, дето не е много умна и мрази хората, обаче от нея се очаква силна емоционална чувствителност към Елена, която няма какво да си каже с нея и само демонстрира надмощието си. Добреее, Еленче. Ама аз съм мерси за такива като теб.

# 1 288
  • София
Mari_mar,  нали знаеш как се редактират интервютата преди печат. Защо това момиче не показа за цял сезон, че може да подреди мисъл и да я изговори. Пак казвам, уважавам я за каузата и, но това не оправдава цялостното и поведение пред мен.
Дааа..знам! как се ВЯРВА на всяка клюкарска статия, ако очерня този който не харесваш и обратното.

И НЯКОЙ ще каже ли, какво толкова направи Валерия, освен онова прекъсване на срещата, та толкова ви е черна.
Само повтаряте, колко е злобна и проста и не може да води нормален разговор,
но аз и от другите не ЧУХ нищо умно и интересно.

# 1 289
  • Разпиляна във въображението
Miriel, сама казваш " може би". Но тя  нищо не показва през цялото време за да ни оправдае. Ще се радвам, ако изведнъж се събуди и ни обори. Снощи и се отдаде случай да блесне. Още съм заслепена.

Тя няма какво да ни оборва. Не е отишла да ни впечатлява нас, а един мъж. Щом на срещите си се смеят, приятно им е, има привличане - това им е важно. Просто не мисля, че е идиотът, който тук бива изкарвана. Тя и Ирина не блести с нищо друго освен с пошлост, но тя не бива разкостена. Дори и Мика - много съдържателни и дълбоки разговори водят с Ергена. Направо блестят. Иначе първи на линията усмивайки Валерия. Последната не се има за интелектуалка. Няма претенции за това. Не изтъква каузата си, къде ходила, какво чела/не е чела, как са я възприемали мъжете/жените и т.н. Други се борят със зъби и нокти да го показват, отиграват и имат за цел да покажат, колко по-долна е Валерия.

Довечера ще е "Дай му на интелигентния власт и му гледай сейра!" Да видим как ще блеснат Елена, Пам и останалите господарки.

Общи условия

Активация на акаунт