Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 125 229
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 1 650
Явно не се прави разлика между това да си строг и да се гавриш.

# 1 651
Злобата загрозява Валерия. Държи се кофти. Дали да се изплюе?! Противна ми е.
Валерия се шегува, не е ли очевидно?!

Господарките са в роля, за да не ги изпидуркат от коктейла. Не е ли очевидно?

# 1 652
Виждам защо защитничките на Валерия твърдят,че всички които не я харесват просто завиждат- тя самата си вярва в това и феновете и те се връзват.
Не знам “Ленчето” каква е,но Валерия се държи като селската прислужница.
“Дали да не се изплюя в чашата?”  Браво,всеки ден все в по-хубава светлина се показва, истинска дама. Сега и за това ще кажете еее тя се шегува само. Окей,а Елена не се шегува?

# 1 653
Поли е наистина хубава. Представете си я с дълбок прелъстителен глас, друго държание...
 Щеше да е сериозна конкуренция.

# 1 654
Валерия не знае как се приготвя коктейл, защото никога не е приготвяла. Винаги са и го поднасяли. А Елена знае, защото е слугувала на немците в Германия.

Коментар от фб, епик

# 1 655
Елена лично разстрои и разплака Валерия, и я гледаше демонстративно безчувствено от другата страна на масата, смеейки се в синхроните. Иначе Валерия няколко епизода бе в мимаса - нито се срещаше с Ергена, нито се напъваше. От нейна страна няма агресия.

Всъщност това ме дразни най-много в образа на Елена - понякога изкривяването на поведението на Валерия като лошо, демонстративно, напълно пренебрегвайки грешките и демонстрациите на Елена.
На 100% съм на твоето мнение. Понеже Елена има стандартен външен вид и много жени се припознават в нея. Но истината е, че на моменти тя също може да е зла, безсърдечна и напрягаща. Да, както всяка жена включително и Валерия, но понеже Валерия е красива, на нея грешките трудно се прощават.

Малко е повърхностно да се припознаваш в някого на базата на външен вид. Да не говорим, че хич не е стандартен външният вид на Елена Simple Smile

# 1 656
Естествено, че показва истинската им същност. Първо, ТЕ гласуват кои две да не отидат на коктейл уж спрямо "играта". Т.е ясно е, че Валерия няма да отиде. Grinning

И Поли е господарка, ама някакси не се държи гнусарски. Wink

# 1 657
Много са сладки слугините в тези рокли. 😘 Валерия даже ми харесва с нейните коментари 😂

# 1 658
  • Бургас
Не съм защитничка на никого, обаче Елена е брутално нагла. Да я съжалявам за снощи ли? Малко й беше.

# 1 659
Валерия не се справя изобщо с играта. Злобата й се вижда ясно! Трябва да влезе в роля и да си я изпълнява както трябва.

# 1 660
  • София
Много ме забавлява Валерия хаха. Много добре й се получава.

# 1 661
  • Разпиляна във въображението
Валерия си се държи нормално като за прислужница. Те обсъждат смотаните си господарки. Достатъчно филми сме гледали, нали?

Еми гадно е това с краката.

# 1 662
ХАХА, Валерия добре ги нарежда, забавлителна е

# 1 663
  • Свети Влас
Аз пък се забавлявам! Приемете го така, защо толкова лично го приемате...

# 1 664
Ахаха, как им сипва. Grinning След тези й коментари и усмивката като бягаше обратно за 60ти път съм категорична, че това момиче има свое си специфично чувство за хумор.

Общи условия

Активация на акаунт