Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 125 146
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 1 665
Поли вече ми е супер симпатична, много е мила и готина, бих й направила коктейли и без да съм й прислужница.
Но сериозно ли трябва да пипаш краката на някого.... и то без ръкавици.....

# 1 666
  • София
Искрено ме разсмя пеещата Валерия. Ще шитнат Поли май

# 1 667
Баш как треа си се държат, Поли няма дразги с никоя затова е по-мила.

# 1 668
Ей, знаех си, че тази игра ще "възбуди" пак двата лагера. Всички се забавляват, господарките си влизат в ролята, прислужничките и те, няма такава драма. Поли нещо ме издразни само с коментара си, нещо много сериозно гледа напоследък, но тя като цяло ме дразни. Въобще не влиза в ролята на строга господарка, така че трябва да пропусне коктейла.
Айлин и Евгени са скука.
Сигурна съм, че ако ролите бяха разменени, щеше да е същото.
Явно и Джия се взема насериозно, че не може да влезе в ролята на прислужница... Любовта изисква жертви. 😁

# 1 669
Това с педикюра е много кофти. Щях да съм дисквалифицирана Simple Smile
Валерия наистина е забавна с реакциите си.

# 1 670
  • София
Стига сте търсили злоба в играта. Има си условия и момичетата я играят. Вземете малко пример от тях да не приемате всичко толкова лично. Особено защитата на кандидатките в Ергена Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 671
Хахаха, половин шепа вазелин хаха

# 1 672
  • София
Това да не е пак някакво продуктово позициониране? Откъде осигуриха всичко необходимо за педикюра? Плоска работа.

# 1 673
Има една неособено тънка граница между това да си строга и просто злобна и да се опитваш да унижиш някого "под себе си".

Дай на някого власт, за да разбереш какъв е. Тази вечер ще видим колко са "благи" и умни господарките.
Това сериозно ли го казваш, при положение, че имаше изрично условие в играта господарките да са строги, защото най-малко строгата няма да присъства на коктейла? Rolling Eyes

# 1 674
Елена лично разстрои и разплака Валерия, и я гледаше демонстративно безчувствено от другата страна на масата, смеейки се в синхроните. Иначе Валерия няколко епизода бе в мимаса - нито се срещаше с Ергена, нито се напъваше. От нейна страна няма агресия.

Всъщност това ме дразни най-много в образа на Елена - понякога изкривяването на поведението на Валерия като лошо, демонстративно, напълно пренебрегвайки грешките и демонстрациите на Елена.
На 100% съм на твоето мнение. Понеже Елена има стандартен външен вид и много жени се припознават в нея. Но истината е, че на моменти тя също може да е зла, безсърдечна и напрягаща. Да, както всяка жена включително и Валерия, но понеже Валерия е красива, на нея грешките трудно се прощават.

Малко е повърхностно да се припознаваш в някого на базата на външен вид. Да не говорим, че хич не е стандартен външният вид на Елена Simple Smile
Освен татуировките всичко друго във външния ѝ вид е съвсем обикновено. Не го пиша с лошо - средно статистическа хубава /симпатична жена. Като повечето от нас.

# 1 675
Това с краката вече е гадно. Аз не бих пипала чужди крака без ръкавици…

# 1 676
Ахахахаа реклама на сладолед

# 1 677
  • софия
Валерия направи тази игра, хахаха..Коментарите са един път. Айде пак малоумно продуктово позициониране. 😀

# 1 678
Позиционираха ни сладолед Фамилия, а Виктория лепна изцапаната капачка на плота Simple Smile

# 1 679
Ивелина ми харесва, Мика, Поли, жалко че са пълнеж
Боже, ето продуктовото позициониране

Общи условия

Активация на акаунт