Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 124 894
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 2 130
  • софия
И аз сядам на пейката харесваща Ирина. Въпреки всичко, което ни показаха до сега от нея, някак я усещам добър човек с реална преценка.
 Другата седмица ще дойде Апокалипсиса. Чудя се само колко ще са конниците и ще им оцелеят ли конете. 😀

# 2 131
Какво стана с речите на Наум за розите, започнаха да ми липсват,пуу🤣🤣

Изтрили са ги заедно с целувките.

# 2 132
  • София
Не разбирам какво й харесвате на Ирина... Евгени го залива с тъпи четки и сълзливи истории, а всяка реплика й е казана с тежък и задъхан глас, все едно заработва на импулсен телефон. На синхроните все нещо злобее, а на дивана обикновено гледа като препикано мушкато. Устните така ги е надула, че напомня на човешка надуваема секс кукла. Съжалявам, не мога да я харесам Sweat Smile

# 2 133
Защото Ергени, поне на тоя етап, не я харесва особено. Но понеже ежеминутно Елена полага титанични усилия да спечели всичко, което си е наумила, на всяка цена, създава впечатлението за някаква голяма романтика и динамика при тях, на която той едва ли не е длъжен справедливо да отговори.

Интересното е, че Елена въпреки напъна да е на коктейла, отново остана незабелязана.

# 2 134
Скрит текст:
Валерия бе забавна вчера, не знам само за ръцете дали пък вярно не си ги е измила. Ако да - грубичко.
Всички си бяха в роля и се вживяха, само Поли се опита да тъче на два стана, че на Джия нещо й стана Simple Smile
Срещата на Айлин бе тооолкова отегчителна и дразнеща, тотален фалш. Започвам да броя колко пъти казва "наистина" Wink
Валерия прояви 'благородство' защото е в силна позиция и може да си го позволи. Иначе щеше пак да се натресе и без покана, убедена съм. Елена не й се върза на номера, може би се очакваше да останат двете 'японки' до камината. Трябваше Пам да се жертва, ако изобщо, защото тя няма интерес към Евгени. Който можеше да обърне внимание на Поли за разнообразие, но не искаше. Така че и на коктейла да беше дошла, все тая.
Микаела ми е малко странна, притеснява се доста. Иначе я харесвам.
Виктория започва лека-полека да ме дразни, много ми е неестествена и неориентирана, май и скучна ще се окаже.
Джия започна да говори за деца и да гледа с овчи поглед, Генчо само дето не заспа...
Поантата на вечерта бе прекрасната Елена с
ранта си срещу фестивала на целувките и партийната среща, изкефи ме на макс! Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose Не издържа на лицемерието и си каза всичко. Пък после някой нека пак обяснява колко е фалшива, подмолна и лицемерна, ахахахаха! Stuck Out Tongue Winking Eye
Другата седмица ще става страшно, така че ще си събирам силите и аз! Simple Smile

Абсолютно съм съгласна. Това хихикане и радване, че желаният обект е намляскал поредната ми е толкова нелепо, лицемерно и смешно, че няма накъде. И като им го кажат в очите, хоп, лоши стават

# 2 135
Ако Ивелина не можеше да си обуе обувките от мазотия, какво би останало по чашиите, ако Валерия не си измие ръцете. А и е инстинкт след такова нешо венага да се измиш. Ама вие продължавайте с внушенията, тя една лъжа, повторвна 100 пъти, става истина
Изпревари ме. Hug Има ли тук някоя, която ако прави педикюр и маже нечии крака с вазелин, няма да си измие ръцете после? Моля да вдигне ръка. Освен това дадоха Валерия как връща към къщата легена с водата и преди да слага какъвто и лед в чашата на Пам, се беше върнала при басейна и стоеше отстрани до Елена. Нали не мислите, че стои там с мазни от вазелин ръце, които са пипали чужди крака? Пък то и своите собствени да намажеш пак ще се измиеш  после.
И обратното да беше станало, Елена да беше пипала Ивелинините крака, пак същото щях да твърдя. Мисля, че за всеки личната му хигиена е по-важна от това да отмъщава лично на някой.
Само на мен ли това на рамото на Айлин не ми прилича на захапка? Много кръгличко ми се видя. Grinning

# 2 136
Валерия снощи била великодушна 😀
Валерия прекрасно знае, че липсваща ще привлече повече вниманието на Евгени. Семпло е момичето, но хитро.

# 2 137
Представяте ли си някой наистина да си го върне това, за да се наслади на тоя сюжетен епос?
Искате ли вместо да се коментират ледчета, вазелини, крака и филии направо да си стиснем ръцете, че Валерия е злобно чудовище и ужасен човек?
С уговорката обаче, че това няма да промени чувствата на Евгени, нито пък ще направи Елена по-харесвана и подходяща.

Искам да кажа, поне за себе си, че коментарите ми за момичетата не са защото се опитвам да доказвам коя е по-харесвана или коя трябва да бъде харесвана от ергена. Имам очи и други сетива и ги оценявам според разбиранията си коя ми е интересна и коя не. Общо взето цялата шарения от характери и отношения е основната причина да следя епизодите. Чувствата на Евгени са си негова работа, но не са ми ръководната линия, по която да си съставям мнение. Те ме интересуват дали ще успее да създаде убедителна любовна история накрая и дотам. Засега не се справя да ме убеди.

# 2 138
  • София
Хора, само искам да кажа, че и да е плюла Валерия в кафето на Елена, няма никакво значение, защото те и без това редовно си обменят лигите чрез Евгени Joy

# 2 139
Гладам със закъснение, едва снощи наваксах двата епизода. Преди това попрочетох малко в темата и аха да простя на Елена и да я захаресвам (как е била наранена , колко жестоко са се отнесли към нея , как е разкрила душата си (след сисите))..и взех че гледах епизода...(ще се върна да ви чета)
И какво виждам. Елена през цялото време , се опитва да внуши на публиката , на момичетат , на Евгени, колко е тъпа Валерия ..и не, не колко самата тя е умна , а колко е тъпа другата. Извинете , но тук изобщо не става въпрос за Евгени, а патологичното желание на Елена да докаже, че видите ли чела и обиграна жена винаги може да натрие носа на неопитна красавица, и да и вземе мъж.
Тройната среща, Елена започва подмолна атака - с въпроси отново целящи, да покажат в лоша светлина Валерката. Защо не харесва хората и е загубила доверие в тях (изкарва я мизантроп едва ли не ). В следващият момент , самата Елена заявява, че няма как да намери тук свестни хора, и да завържат някакво приятелство и не вярва в това . Ако ти смяташ така по дефолт- значи ти си мизанропа. Непрекъснато приписва своите отрицателни качества на Валерия. На думи е яко благородна, но действията и говорят друго.
Първо го игра интелектуалка (не заличи Валерия от лицето на земята), после го игра секс бомба - пак е живо туй Валерче. Сега смени плочата на ранима поругана жертва .(застанала като бито куче в дъжда, с цел да насажда вина ) Интересно с каквоо нахалство има претенции , след като цял ден уязвява Велерия, последната да се изпари и да се трогне от нараненото и его.
Имам един важен въпрос, към хората с по-добри телевизори . Как ли не спирах на стоп кадър , как ли не се врях в екрана..НО  СЪЛЗИ ОТ ЕЛЕНА НЕ ВИДЯХ. Аз като заплача, очите ми се зачервяват, цвета се сменя и дори най-водоустойчивият грим над база се компрометира ....какви са тези турски гримове, моля мацки дайте инфо. Яко и лъщеше лицето от всекви блясъци, но следи от течност не видях. Моля поправете ме ако греша, ще се извиня.
Не зная какви книжки , чете Елена, дали булевардни романчета, писани от жени, но мирогледа и е сбъркан. Защо тя трябвало да бъде по-секси, по-женствена по-добра домакиня, че да не я ругаели хората. Драга Елена , спри да се стремиш с всички сили хората да ти ръкопляскат и да ти казват колко си по по най.Стига се състезава с всички Вземи си живей живота, че от четене без разбиране, и вечни роли в които да изпъкнеш си загубила най-ценното - да му се радваш на тоа живот . (туй те дразни в Айлин и Валерия)Убиваш всеки естествен порив с мисли как изглежда от страни и на кой аджеба ще се Ареса . Пиша го простичко . Вземи играй себе си ,и прави това което те прави щастлива ... пък за нас(околните) и хейта ни ич да не ти дреме, утре сме те забравили и ти нас  .

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 12:50 от AuroraBB

# 2 140
# 2 141
Валерия не очаквам да се радва, нито прехласва, когато други говорят за срещите си и целувките си. В по-ранен етап обаче тя се опита много собственически да даде ултиматум на Евгени, че той не трябва да обръща същото специално внимание на останалите, което и на нея. Едно е да не ти е приятно, друго да ограничаваш и контролираш друг човек. Предвид историята с бившата му, наистина съм учудена че това не го отблъсна силно. Според мен това беше реално най-голямата черна точка, която тя можеше да си лепне.

# 2 142
Елена е права, че е много неудобно да си разказват за целувките и да се радват една за друга, но е много злобно да напада момичетата по въпроса и да им налага виждането си, че така не може. Като не й харесва да напусне. Не момичетата са измислили тези правила на предаването. Освен това защо не отиде да потърси сметка на Евгени защо целува по 3,4,5 девойки една след друга, а се прави на велика само пред тях ? Тя като беше целуната, доколкото си спомням, с голямо удоволствие разказваше къде я е целувал, че по шията, че по рамото и къде ли не. Тогава нямаше проблем да споделя и да им натрива носовете, обаче не й харесва да слуша, че други са целунати. Все повече ми опротивява с нейния егоцентризъм и мания за величие.

# 2 143
  • софия
Какво стана с речите на Наум за розите, започнаха да ми липсват,пуу🤣🤣

Изтрили са ги заедно с целувките.
Ако пак върнат Наум с протяжните вопли по розите, вас двете лично ще ви държа отговорни. 😀
 Тоз човек ми е излишното колело в сюжета. Постоянно дебне из храсталака.  После изведнъж изскача. Всеки път го очаквам със шлифер и рязко да го разтвори. Преспокойно могат да им оставят по едно писъмце и девойките сами да се оправят. И поне една от ергенките да може да чете и да осмисля текста. Женчо си е така или инак с имплантиран микрофон. Сал за едната почивка в Турция, ако е да го пишат сценарист и всички ще сме доволни.

# 2 144
Наум оставя впечатлението, че иска да си каже каквото си е зазубрил и да се чупи възможно най-бързо, за да си кара Теслата и да курортува.

Общи условия

Активация на акаунт