Раждане в АГ "Света София" (бившата "Тина Киркова") - 10 част

• 29 486
  • 212
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте!

Д-р Христина Кръшкова в Тина Киркова ли изражда? Пише, че преглежда в Адела Клиник, където може би и следи бременност.

# 166
Здравейте момичета .. предстой ми раждане в момента съм в 31 г.с искам мнение за Тина Киркова "Света София" как се държат.. какви са условията в стаите .. плаща ли се за естествено раждане и т.н. Благодаря

# 167
  • София
Момичета, ако реша да раждам на друго място, трябва ли да си доплащам 2рата вноска от пакета? Така и не намерих какво включва този пакет, но на мен всички изследвания след 20та седмица, тонове и тн реално ще ми ги пуска лекаря, който ще ме изражда.. Та се чудя, ако остана да се следя при аг по каса, да взимам болнични от болницата, но не се възползвам от изследвания и прочие, трябва ли да го доплащам?

# 168
  • София
Преди няколко дни лежах в Патологията на ет.6, аз съм в 35 гс в момента. Обстановката не е хотелска, чисто е, но не е лукс. Наложи се мъжът ми да купи духалка, защото в някои стаи имаше проблем с парното, и сестрата каза, че не е проблем да си донеса духалка, защото в моята стая не работеше. Храната е потресаваща - ще трябва да ви носят, аз не съм претенциозна, но храната е далеч от питателна и полезна за бременна или родилка /закуска: филия+ масълце+сладко/мед+ чаша чай със или без захар, според това дали имат; обяд - шепа салата зеле и моркови + 1 кренвирш, или манджа малко бутче с прясно зеле, вечеря - детска порция ориз+картофи яхния, или варени макарони/. Аз опитах само едно от тия гурмета и се отказах, мъжът ми се грижеше за моето изхранване.
По отношение на персонала нямам оплаквания. Поради това, че част от пациентите са от специфичен етнос, които са изключително нагли, персонала е поизнервен, но с българките се държат добре. В стаите не смесват българки и ромки. Аз не мога да се оплача от отношението, което съм получила. Не мога да отговоря за плащането, защото ще бъда секцио.
Здравейте момичета .. предстой ми раждане в момента съм в 31 г.с искам мнение за Тина Киркова "Света София" как се държат.. какви са условията в стаите .. плаща ли се за естествено раждане и т.н. Благодаря

# 169
Здравейте. Може би малко глупав въпрос.
Горе долу колко излиза естественото раждане в болницата? Нещо не мога да намеря ценоразпис или поне актуален такъв.

# 170
  • София
Ако нямате избор на екип (идвате и раждате с дежурния екип) , не желаете вип стая и доплащане за упойка раждането ви е напълно безплатно.

# 171
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ако нямате избор на екип (идвате и раждате с дежурния екип) , не желаете вип стая и доплащане за упойка раждането ви е напълно безплатно.
Ако нямаш "лекар" в болницата, или избор на екип, упойката така или иначе ти се разминава. А и по спомен, епидурална упойка не слагат...

# 172
  • София
Слага се упойка, само трябва дежурния лекар да провери дали има условия за нея и близките да са на разположение на регистратура, за да я платят, иначе няма да а поставят.
Моя приятелка роди нормално там преди няколко месеца и сложиха епидурална.

# 173

Благодаря!
Мисля да съм с избор на екип, тъй като се следя в медицинския център при д-р Богданова. Някъде гледах, че изборът на екип е 900 лв, но не съм сигурна, дали е още достоверна информацията.
За стая обмислям, ако има свободни, да се възползвам от двойните вип стаи. Но е ясно, че за стаята си се плаща

# 174
  • София
Родих на 27.12 със спешно секцио. Избора на екип е 900лв, вип стаите на ет.5 са си нормални стаи. Легло в двойна стая вече е 80лв на вечер.
Имат нов ценоразпис от ноември.
Задължително роднините да ви носят ядене, че храната в болницата е тотален потрес /а аз не съм претенциозна/. По- голямата част от персонала са мили и любезни, но има някои, които са сърдити и на себе си, и на света.

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 12:13 от t_doncheva

# 175
Родих на 27.12 със спешно секцио. Избора на екип е 900лв, вип стаите на ет.5 са си нормални стаи. Легло в двойна стая вече е 80лв на вечер.
Имат нов ценоразпис от ноември.
Задължително роднините да ви носят ядене, че храната в болницата е тотален потрес /а аз не съм претенциозна/. По- голямата част от персонала са мили и любезни, но има някои, които са сърдити и на себе си, и на света.

Благодаря за информацията!
Ценоразпис намерих от 05.2024. Дали може да ми кажете къде да намеря този от ноември?

Честита рожба! Пожелавам ви да сте здрави и бързо възстановяване!

# 176
  • София
Благодаря! Ценоразписа от ноември е закачен вътре в болницата, като влезете през центрания вход. Аз понеже попитах защо дължа повече за стаята и че има разминаване с ценоразписа, ми казаха, че на страницата не е актуализиран ценоразписа.

# 177
Благодаря! Ценоразписа от ноември е закачен вътре в болницата, като влезете през центрания вход. Аз понеже попитах защо дължа повече за стаята и че има разминаване с ценоразписа, ми казаха, че на страницата не е актуализиран ценоразписа.

Ясно, така и предположих Grinning

# 178
Цените са такива още от септември месец- средата, когато беше и моето раждане, но научих също постфактум.

# 179
Здравейте, предстои ми 3то раждане, предишните две са ми били без избор на екип, следяла съм ги частно, като първото в далечната 2009 ми беше в Шейново- крайно неудовлетворена от обстановка и качество и второто 2015 в Тина Киркова, бях много очарована и реших на тази бременност да се отдам на спокойствие и конфорт. Реших, че ще си родя в Света София, но и там ще си водя проследяването, на случаен принцип избрах д-р Акташ, която ми направи много мило впечатление, любезна, грижовна, внимателна, нооо... вече съм в края на 7мия, началото на 8мия и наптрупах малко негативизъм! Да оставим не записването на часове и при консултация висенето от 7 и 30 часа, но за всичко ме разкарва извън медицинският център, което ми е крайно дискомфортно. И сега за капак на всичкото и записите на тоновете още от сега всяка седмица да ходя и  то в частния кабинет, където ако съм искала съм щяла да съм се записала директно там! Въпросите ми са за вашето впечатление от нея и за честотата на тоновете и видеозоните по време на проследяването, защото на женската консулнация в 7мият месец ми каза, че по пакет ми оставал още един видеозон, а за мен 8ми и 9ти месец ми се виждт най-важните за проследяване!?

Общи условия

Активация на акаунт