Раждане в АГ "Света София" (бившата "Тина Киркова") - 10 част

• 29 534
  • 212
  •   1
Отговори
# 195
Колко се заплаща вип стая на ден

# 196
Единичен вип -120 лв. на ден
Двоен вип -80 лв. на ден 😊😊😊

# 197
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Единичен вип -120 лв. на ден
Двоен вип -80 лв. на ден 😊😊😊
2015 двойният вип  беше 40 лева... 🙄

# 198
  • София
Убедена съм, че нищо друго не се е променило от 2015 освен цената.

# 199
Платих за 1 седмица 900 лева с избор на екип и вип стая единична 2023

# 200
Здравейте, може ли някоя скоро родила мама да сподели как стоят нещата с ремонта в болницата? Отворен ли е вторият етаж вече? Blush

# 201
Здравейте, може ли някоя скоро родила мама да сподели как стоят нещата с ремонта в болницата? Отворен ли е вторият етаж вече? Blush

Здравей, за съжаление не е отворен вторият етаж все още, очаква се оборудването за стаите.

Поздрави

# 202
А ако не искам да плащам за въпросните ВИП стаи къде ще ме пратят?

# 203

Ще бъдете настанена на 3 тия етаж с още няколко жени и  зависи от свободните легла в коя стая ще има и ще сте 2 или 3 жени.

# 204

Ще бъдете настанена на 3 тия етаж с още няколко жени и  зависи от свободните легла в коя стая ще има и ще сте 2 или 3 жени.

Бебето остава ли при мен, както се процедира на втория етаж, и само да си го нося два пъти дневно за тоалет (ако всичко е наред, разбира се)?

# 205

Бебето остава ли при мен, както се процедира на втория етаж, и само да си го нося два пъти дневно за тоалет (ако всичко е наред, разбира се)?

Бебето е при вас само ако сте на 5  ти етаж - ВИП, ако сте на 3 ти бебето е в детско отделение и слизате при него в часовете за хранене.

# 206
Ако си във вип стаите и решиш да отидеш да си купиш вода например бебето може ли да се остави при сестрите? И свижданията като си във вип стая в самата стая ли са си щом бебето е постоянно при вас?

# 207
Ако си във вип стаите и решиш да отидеш да си купиш вода например бебето може ли да се остави при сестрите? И свижданията като си във вип стая в самата стая ли са си щом бебето е постоянно при вас?

Да свиждането е в самата стая.

# 208

На етажа има вендинг машина за вода, безалкохолни, нещо бисквитки, вафли и кафе. Иначе да, може да оставите бебето при сестрата на бебетата, има стая до тази на акушерките за майките. И свижданията са в самата стая, която е малка и ако сте две мами е хубаво да се разберете гостите на едната да не се засичат с гостите на другата.

# 209
Здравейте!
Може ли да ми кажете в неделя, ако отида за преглед в болницата ще има някой, който да ме прегледа. Следя се в там, но имам нужда от преглед, а в момента съм извън София.

Общи условия

Активация на акаунт