Домакини 86/ С пролетно вдъхновение

• 48 034
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Според мен ако училището в което учи в момента ако не е от най- желаните от Шефа го пишете последно след всички искания защото си мисля че ще му се получат нещата.
А това да ти казват с какъв бал ще приемат е несериозно. Все едно аз да кажа Занков да е от нашите паралелки какво ще е нужно. Да приети ще да децата с насочване те се и запиват по-рано както и децата които това им е първо желание и имат висок бал, всички останали могат да предполагат. За гимназията на моя син всяка година има по две три деца в клас, които искат да кандидатстват. Тази година само от моя клас са 6 или 7 и в другите класове я споменаха. Там ще следя с и Терес какво ще се случи. При нас при всички кампании има интерес за новата ни паралелка но докато не видя на 1 класиране, че има деца не знам.

# 616
Подкрепям Валето.

# 617
  • София/Севлиево
Джейми идея си нямам как точно седят нещата при Слави.В училище учи всичко,каквото и другите,просто по-олекотено и индивидуално.Има и оценки и по принцип трябваше да иде на изпити,но ни казаха,че по-добре би било да не ходи и с молба го освободихме(вероятно нямаше да се справи с чужд ресурсен дори с удължено време).

# 618
  • при късмета
В нашето са го определили, предполагам, че не са някакво изключение. Класната я питах защо е с почти 100 точки по-малко от миналата година, каза, че е заради силния випуск за предишната. Т.е от сега знаем, че за това училище ще те устрои доста по-нисък бал от обявения за миналата година.
А иначе му е от желаните. Като почти всички гимназии и профила и професията е информатика и информационни, но си познава повечето учители и една трета от класа се канят да останат там на първо желание

# 619
  • София
Аз наистина за първи път чувам такова нещо.

Все едно, дано влезе шефа където иска. 🥰

Днес Бубка става на 22г❤️🎉
По късно ще ви черпя с торта.

# 620
  • при късмета
Да е жива и здрава Бубка, все така усмихната и слънчева!
Чак сега видях отатък, днес почти не съм влизала, че в цялата лудница и сладко от ягоди правих Joy

# 621
Много здрава да е Бубка Вале!

# 622
Здрава и щастлива да е Бубка! Flowers HibiscusFlowers BouquetFlowers Cherry BlossomFlowers TulipFlowers Rose

Ма ко - сигурна съм, че ще влезе, където иска!

# 623
Честита да е Къдрокоска! Здрава, усмихната и щастлива! Задължително ще чакам тортата! Wink

# 624
Валюни, и тук да честитя на Бубка! Да е все така усмихната и обичана!
   Според мен,предвид това кои са балообразуващи оценки се смята максималния бал.От там насетне гаранция няма за минимален.Той може да е ориентировъчен от миналата година.И пак няма гаранция.Същото е и с ВУЗовете, нали съм на тази вълна.Не се обявяват миналогодишни балове,издирваме ги като някаква голяма тайна Просто за да се ориентираме горе-долу.
   Мако,успех на Шефа!

# 625
# 626
Прекрасна Бубка! Да е здрава и все така усмихната! ❤

# 627
  • при късмета
Добро утро!
Да ми е жив и здрав мъжа и всички именници!

# 628
Живи и здрави да са всички празнуващи!
Моят мъж се завърна след 3 седмици в странство и хукваме по родните пътища. Първа спирка - Пловдив. Свекър ми има рд.

# 629
Честити да са именниците! Да са здрави и с късмет!
   Мако, как е Шефът? Мина ли му?

Общи условия

Активация на акаунт