Последният триместър се задава, до ЮЛИ мъничко остава - Юли 2023, тема 3

• 49 203
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Дами, тези от вас, които си правиха обременяване с глюкоза пускахте ли и инсулин ?

# 196
Не. Лекарите не ми го искаха, а и какъв е смисъла?

# 197
Не

Дами, тези от вас, които си правиха обременяване с глюкоза пускахте ли и инсулин ?

# 198
Благодаря. Не знам. Попитаха ме в лабораторията защо не са ми искали и инсулин и се зачудих дали случайно аз нещо не съм разбрала😂

# 199
Инсулин не се изследва бременна, защото от самото състояние е изкуствено завишен и за това се съди само по стойностите на захарта:)

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 09:30 от ^SunLight^

# 200
Благодаря. Не знам. Попитаха ме в лабораторията защо не са ми искали и инсулин и се зачудих дали случайно аз нещо не съм разбрала😂

И мен ме питаха. Даже мислех на моя глава да пусна за всеки случай да не ми го поискат пак, но ми казаха, че имало значение кога се пуска - на гладно, на 1ви час на 2ри и се отказах.

# 201
  • Варна
Доживях и аз да се стресирам на спокойствие в корема ми. Две вечери подред си спя спокойно. Тая сутрин даже изядох нарочно една кисела ябълка малко да мръдне, че почнах да се психирам. Помръдва, ама едно доста по-леко такова и мудничко. Четвъртък съм на преглед и не знам как ще устискам, че много ме подгодни параноята. Порасна изведнъж ли, какво стана. Ама буквално допреди 2 дни такива шутове ядях, че сега ...

# 202
Доживях и аз да се стресирам на спокойствие в корема ми. Две вечери подред си спя спокойно. Тая сутрин даже изядох нарочно една кисела ябълка малко да мръдне, че почнах да се психирам. Помръдва, ама едно доста по-леко такова и мудничко. Четвъртък съм на преглед и не знам как ще устискам, че много ме подгодни параноята. Порасна изведнъж ли, какво стана. Ама буквално допреди 2 дни такива шутове ядях, че сега ...

Колко тежи вече твоето бебче?

# 203
Диди, завъртяло се е и вече ти е по-леко. И при мен се случи като врътна главично и мина кило и нещо Simple Smile сега като е напреко да видиш как ме разтяга, но пак е лекинко.

# 204
  • Варна
Не зная, последно в 25та седмица беше 800 и нещо си. Веднъж в месеца ходя на консултация, ще видим в четвъртък. Ама като гледам моите си килограми, съм качила още 1кг от миналия месец. Но може и да е на моето дупе Grinning

# 205
Диди, понеже сме горе долу един термин. За себе си проверявах, че тази седмица средното тегло е 1,2кг.
На мен лекаря ми обясни, че след 26та седмица почва бурен растеж.

Иначе и аз имам промяна в усещанията. Преди бяха по концентрирани и особено нощем ме будеше.

# 206
  • Варна
Мinerva О, благодаря ти, точно това ми се щеше да чуя Hug

^SunLight^ , охххх не ми се вярва, ама как ми се иска да се е завъртяло

# 207
Диди, понеже сме горе долу един термин. За себе си проверявах, че тази седмица средното тегло е 1,2кг.
На мен лекаря ми обясни, че след 26та седмица почва бурен растеж.

Иначе и аз имам промяна в усещанията. Преди бяха по концентрирани и особено нощем ме будеше.

аз бях на преглед в 27 г.с+ 6 дни и беше 1,100

# 208
  • Варна
Пристигна количката. Директно до адрес дойде от Испания за 4-5 дни, излезе ми 1100лв. Симпатична е, удобна изглежда, засега съм доволна.

# 209
Диди, ще видиш, че е врътнало дупе. И със сигурност е минало килограм. Моето май е минало вече два и се усеща много странно Grinning

Аз чакам дрешките за новородено, утре пращам щерката при баба и дядо на гости малко. Поръчвам си пак бебешкия прах и почвам да подреждам.

Общи условия

Активация на акаунт