Последният триместър се задава, до ЮЛИ мъничко остава - Юли 2023, тема 3

• 52 105
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Момичета забременях в Белгия и си дойдох  в Българи. Още от там се бях запасила с витамини за бременна комбинирани с фолиева киселина , но явно не съм купила достатъчно защото имам за още 2 седмици. Та знаете ли кога се спират и мога ли да си взема други подобни от тук.
[/quote
По време на кърмене Доки ми препоръча ето тези витамини:
+ омега и пробиотик.

# 496
  • Варна
Да, тези са много хубави. Само заради вит К не взех тях.

# 497
Здравейте как усещате бебчетата ви, които вече са главично разположени. Аз много странни усещания имам ту долу, ту горе получавам ритничета и вече не знам как е застанала.

# 498
Аз се ориентирам по хълцането, докато беше още седалищно го усещах(хълцането) на нивото на пъпа или над него, а сега като го усещам ниско долу.

# 499
Момичета, дайте предложения за дезодорант/ стик някакъв. Имам на рексона алое и стикче и дезодорант, който винаги ми е вършил работа обаче от тези хормони напоследък по 5 пъти да ходя в банята да се къпя, пак ще надушвам... И то същото, което сред като родих първия път и не можех да се отърва по никакъв начин нищо че 2х на ден бях в банята да се опитвам. Тогава не излизахме в началото никъде и за 2м отшумя само, обаче сега сред хора се чувствам като скункс. 😅 Извинявам се...

# 500
Аз от година и нещо съм с Vichy. Изключително доволна съм.

Скрит текст:

# 501
Аз съм много доволна от кристалът на ДМ и спрей дезодорант на IMMORTELLA.

Момичета, дайте предложения за дезодорант/ стик някакъв. Имам на рексона алое и стикче и дезодорант, който винаги ми е вършил работа обаче от тези хормони напоследък по 5 пъти да ходя в банята да се къпя, пак ще надушвам... И то същото, което сред като родих първия път и не можех да се отърва по никакъв начин нищо че 2х на ден бях в банята да се опитвам. Тогава не излизахме в началото никъде и за 2м отшумя само, обаче сега сред хора се чувствам като скункс. 😅 Извинявам се...

# 502
За стикче солените кристали по принцип действат безотказно при мен. Също и содените кремчета, зоя имат такова май се водеше сух дезодорант - в малко бурканче е.

Да се оплача след прегледа - бебето сега е в правилната поза, обаче докторката видя нещо, което прилича на киста на яйчника на бебето. Каза, че или е киста или са газове и в понеделник ме вика пак да го види с още една нейна колежка. Не пожела много да влиза в подробности с допълнителна информация, но се попритесних доста. Да видиш как като ти сервират такова нещо забравяш за вайкането дали ще родиш секцио или естествено. Та сега ще чакам понеделник с нетърпение да видим какво ще излезе и как ще се процедира нататък. Ако имате повече информация за кисти на яйчниците при бебета ще се радвам да споделите.

# 503
Благодаря момичета! Ще ги погледна тази вечер в нета.

zhta дано всичко е наред!

# 504
zhta много неприятно да ти сервират такова нещо и да кажат "другата седмица ще го коментираме" Triumph
Стискам палци да е случайна находка и понеделник да го няма вече Hands Pray

Аз имам питане относно педиатрите. Бях силно изненадана преди 2 седмици като случайно от едно видео разбрах, че педиатър записваш (уговаряш) преди раждането, а не след това. Ние сме в София и беше много трудно да намерим такъв. Отне ни около две седмици звънене и ходене по кабинети. Дори не знаех, че все още след изписване идват в дома ти. Струва ми се, че липсва информация по тази тема, може и в мен да си е проблема, не знам...

Вие намерихте ли вече педиатри?

# 505
Аз ще се пробвам пак при моята лична лекарка, която е и на бебка личната. Така и така има за ходя там за ваксина на малката, която отлагаме и отлагаме защото или.много топло, или някой болен...

Вече ако откаже ще е много интересно къде ще намеря педиатър.

# 506
Zhta, на моя близка се случи подобно нещо. Но слава Богу след раждането се оказа фалшива тревога!

За педиатрите е ужас, аз също се опитвам да намеря някой, за да сменя нашата, ама никой не иска бебета. А каката й трябва проформа, защото е с допълнително здравно и в крайна сметка и бебето ще е при бабата педиатър на каката. Горката, да е жива и здрава, ама вече е много възрастна../

# 507
Момичета , помагайте. От снощи усетих , че гърлото почва да ме дразни и тази сутрин се събудих с гърлобол, постепенно през деня ми стана адски лошо, но премина. Сега и температурата започна да се повишава, не е много 37,3 , но ме притеснява това, че аз от малка си вдигам високи температури 39/40 , а парацетамол няма да помогне , ако недай Боже се вдигне толкова висока. Засега правя компреси и се надявам да овладея нещата , но все пак някоя от вас знае ли какво освен парацетамол може да се приема. Излишно е да казвам , че не  се притеснявам за себе си, а за малката. 😑

# 508
Само съм чувала, че е зле с педиатрите. Трябва да се активизирам да си намеря.
Крайния вариант ми е моята лична, която е педиатър, но всеки път като ми трябва се притеснявам дали е жива все още, толкова е антична. ^SunLight^, да не сте и вие при същата?
Гледах поликлиника България и техните условия, но трябва да се доплаща и много ми се вижда.

# 509
Днес мина и моята последна морфология. За радост всичко на госпожицата всичко и ок за сега, но... (защо всеки път трябва да има ,,но,,😔😟) заради ГД според този доктор бебето е много голямо (с 3 седмици напред). В понеделник съм при АГ ще видим какво ще каже и той. Това ме притеснява доста, то ако расте така .... гледам да не мисля песимистично но... . Според ендокринолога не трябва да влизам в кетоза, според доктора от феталната  не е проблем. От 3 седмици съм намалила въглехидратите на минимум на два дена ям по една филия ръжен хляб за закуска,захар не ям изобщо, а бебка е пораснала толкова. Вече взе да ми писва добре че още малко остана.
 Извинявам се за дългият пост.

Общи условия

Активация на акаунт