Естетични процедури за лице и тяло – 50 тема

• 77 260
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
Аз предполагам, че и скинбустер в назо би свършил работа при хлътване. И аз имам такова от едната страна на лицето.

# 511
Аз имма проблем с брадичката-като топче ми седи на едно място ,мислих ,че  е от филърът ,но не съм слагала от 2020-та. Разградих уж ,но разлика-няма ,седи ми като топче и това е . Ужасно  е ,не знам какво да го правя...ще помоля ботокс да ми сложат и да видим..

# 512
  • Варна
На мен топче от предишен филър с игла ми е премахвала доктор Александра Манолова от Алюр клиника.

# 513
Много икам да си сложа пак ботокс заради наченки на гневна бръчка, но ме е страх заради предишен лош опит. Не знам как да я третирам тази гневна бръчка, масажи ли да правя.... То не е даже бръчка, но определено е започнала да се заформя.
Иначе за втори път правих разграждане на устни. Предният беше преди 2 години. Нещо все не ми стават тези устни както трябва и май е по-добре да не ги пипам. Grinning

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 14:58 от kalina_pehlivanova

# 514
Някой посещавал ли е Astheline в Студ.град?

# 515
Направих целия курс рисърфисинг. Еми какво да кажа - фини линийки, гладко чело, петънца, тен... още първата процедура е свършила работа, другите две, казаха ми, че до 6 месеца ще продулжава да се разгръща ефекта на стимулиране на колагена. Сега и добавки пия така или иначе за сухожилията. Късна есен може пак, на половин година по веднъж поддържащо. Обаче се наплаших, че неоперативната блефаропластика ще боли и тя, казаха ми може и по-гадно от рисърфисинг. Ама да видим, решила съм наесен.

# 516
А аз сега пък чакам да видя защо не става ботокс над горна устна? Клиниката, в която ходих тук на консултация ми казаха, че е подходящо за мен, понеже не целим плътност и обем, а само заглаждане и превенция на мимически линиите. Иначе другата опция беше филър, но обясниха, че не е подходящ, а и аз не искам.

В събота сложих 4 единици, вече усещам действието, но доки ми каза до седмица ще забележа ефекта.

# 517
Направих целия курс рисърфисинг. Еми какво да кажа - фини линийки, гладко чело, петънца, тен... още първата процедура е свършила работа, другите две, казаха ми, че до 6 месеца ще продулжава да се разгръща ефекта на стимулиране на колагена. Сега и добавки пия така или иначе за сухожилията. Късна есен може пак, на половин година по веднъж поддържащо. Обаче се наплаших, че неоперативната блефаропластика ще боли и тя, казаха ми може и по-гадно от рисърфисинг. Ама да видим, решила съм наесен.

видим резултат

# 518
Как коригирате хлътвания в назолабиалната зона? Не са бръчки, а хлътнатини. Най-явно се виждат от двете страни на носа.
хлътванията може да са от отпускане на скалите не винаги слагат в назо понякога пълнят скулите с филър и от там става изпъването на назолабиалните

# 519
Да се оплача или по-скоро да споделя. Убих се да пия по 2 л вода на ден, с никак не обичам.Филъра в устните ми замина за седмица. Знам, че е с натрупване при все, че беше първо поставяне, но чак за седмица.....

Да попитам, когато веднъж е сложен на определена марка, следващ път може ли да се постави друга такава?
да можеш аз имам всички марки в устните си хаха

# 520
След лифтинг Нефертити, споделям, че има ефект, жилите не са така опънати, в моя случай обаче иска и грижа са линиите, защото кожата ми там е набръчкана и като гъша.

# 521
  • София
Мацки, някоя скоро да е поставяла PB  серум в булдогски бузи? Предстои ми другия месец при д-р Лекова.

# 522
Как коригирате хлътвания в назолабиалната зона? Не са бръчки, а хлътнатини. Най-явно се виждат от двете страни на носа.

Преди две седмици си сложих по два конеца и резултата е феноменален.
Препоръчвам!

# 523
Каква кожа: структура, плътност, възраст на кожата? Какви конци- зъбчати, спираловидни, лифтинг?

# 524
Каква кожа: структура, плътност, възраст на кожата? Какви конци- зъбчати, спираловидни, лифтинг?

На 42г. съм, кожата ми е нормална, плътна е, конците са Anchor- зъбчати мезиконци

Общи условия

Активация на акаунт