Естетични процедури за лице и тяло – 50 тема

• 73 740
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
Жаки, ти ли беше питала за Скулптра? Три седмици по-късно при мен е добре. Имах "празни" бузи, все едно бях правила модерното сега изсмукване Joy Сега са видимо напълнени, кожата изглежда по-свежо. Ще повторя в края на юни, защото днес правих hifu. Страх ме беше заради многото лоши отзиви, но лекарката каза, че съм идеална за целта и реших да се доверя.

# 526
Момичета, търся препоръки за доктор-косметолог от София, който може да ми направи мнимална корекция на усни с хилаурон. Имам лека асиметрия на горната усна, искам да я коригирам. Търся наистина опитен косметолог, който ювелирно да извърши процедурата, без минимално да прекали с препарата. Благоларя за вашите съвети!

# 527
Жаки, ти ли беше питала за Скулптра? Три седмици по-късно при мен е добре. Имах "празни" бузи, все едно бях правила модерното сега изсмукване Joy Сега са видимо напълнени, кожата изглежда по-свежо. Ще повторя в края на юни, защото днес правих hifu. Страх ме беше заради многото лоши отзиви, но лекарката каза, че съм идеална за целта и реших да се доверя.
Здравейте, може ли да споделите какви да лошите отзиви, тъй като и аз мислех да св насоча към тази процедура.Мое лице изглежда силно " изпито" с тъмни кръгове под очите.

# 528
Аз правих тази седмица Пб серум при Ванеска. След  процедурата има оток ,на другия ден е по добре. Около  три дни има лека болка,днес ми е пети ден, все още не виждам ефект. Някой знае ли кога се проявява ефектът?

# 529
Лили, отзивите са, че топи много мазнина и лицето се свлича, вместо да има лифтинг ефект. Но не знам как ще помогне за тъмните кръгове - там изобщо не работи докторката днес. Реално беше овала на лицето, марионетните и средата на бузата до скулите.

# 530
Daniela, На мен Валянова ми каза след около 10 дни, аз започнах да забелязвам ефект след около 4-5 дни. Болка не съм имала, оток също минимален. Изписа ми някакви хомеопатични капки за отока, може и те да са помогнали

# 531
Аз правих тази седмица Пб серум при Ванеска. След  процедурата има оток ,на другия ден е по добре. Около  три дни има лека болка,днес ми е пети ден, все още не виждам ефект. Някой знае ли кога се проявява ефектът?
Не съм имала оток, лека болка един ден, ефект може би след около 2 седмици

# 532
Здравейте!

Преди година ми поставиха Juvederm 1 мл в устните като ми се образуваха ужасни топчета и уплътнения, които не намаляваха с времето и изобщо резултатът беше плачевен. Разградих го, доколкото може, но имам много капсулирани топчета, които не се махнаха след 5 пъти разграждане и си личат видимо.

Въпросът ми е дали е възможно да се махнат ръчно с игла, а не с разграждане и някой имал ли е подобен проблем. Понеже четох по-ранните теми и видях, че a.l.e.n.a е споделила подобен проблем и са и го разкъсали с игла, ще съм ѝ благодарна, ако сподели при кой специалист.
И при мен се образуват след juvederm, не
са много 3 се образуваха след две поставания по 1 мл. Първият беше с vollabela, а вторият volift. Образуват се ден два след поставянето не зависимо от масажи и т.н. Само аз си ги осещам не се виждат натрапчиво, но се чудя какво да ги правя, да ги оставя ли така да видя дали ще си се разградят или да ги разграждам, което хич не ми се иска, защото устните се получиха много хубави и се харесвам.

# 533
Защо не казвате на лекарите си веднага за топчетата?Овреме
могат да ги пукнат с игла.

# 534
Момичета, търся препоръки за доктор-косметолог от София, който може да ми направи мнимална корекция на усни с хилаурон. Имам лека асиметрия на горната усна, искам да я коригирам. Търся наистина опитен косметолог, който ювелирно да извърши процедурата, без минимално да прекали с препарата. Благоларя за вашите съвети!Ганчеви пазарджик

# 535
Защо не казвате на лекарите си веднага за топчетата?Овреме
могат да ги пукнат с игла.
Аз си ги правих в петък след процедурата нямах вчера се образуваха и докато отида ще са минали няколко дена не знам може ли след няколко дена да се пукнат с игла.

# 536
Може, отивайте.Въпросът е да не мине много време,

# 537
Ако сте с плътна тежка кожа, възможно ли е бустера Juvederm Volite да не е подходящ - да изглеждате после подути и подпухнали?
Също така да попитам за мнения за Jet peel понеже цената му е половин бустер общо взето ?

# 538
Аз от Волайт не видях никакъв ефект,подута и подпухнала би бил желан ефект, защото лицето ми има нужда от обем,но няма такъв страничен ефект, не се притеснявайте.
И на мен ми стават топчета и от двата вида Жуведерм-Волифт и Волбела,с времето омекват,но се усещат с месеци.

# 539
Сложих си ботокс - чело и гневна бръчка. Никакви оплаквания нямах след него, може би само лека тежест в главата и то при опит за мимика. И то само първите 4 - 5 часа. Вече виждам ефект, но частичен: част от бръчките не се появяват, но друга част са там. Предупредиха ме, че две седмици след поставянето се разгръща ефектът. Но искам да попитам: възможно ли е така да останат нещата (както съм ги описала по-горе)? Ако "не ме е хванал напълно" ботоксът, може ли да се добави още малко от него? Че то изглежда смешно, да не говорим, че не целя да имам мимика и бръчки.

Общи условия

Активация на акаунт