Естетични процедури за лице и тяло – 50 тема

• 73 776
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
  • Sunshine state
А аз сега пък чакам да видя защо не става ботокс над горна устна? Клиниката, в която ходих тук на консултация ми казаха, че е подходящо за мен, понеже не целим плътност и обем, а само заглаждане и превенция на мимически линиите. Иначе другата опция беше филър, но обясниха, че не е подходящ, а и аз не искам.

# 496
Моята е плътна, не съм имала никога свличане.

# 497
Мисля, че зависи от техниката на поставяне основно. Може би и от продукта, но в техниката е ключът според мен.
Моята кожа е тежка и мазна, не е склонна да образува бръчки, челото ми например е съвсем гладко, като яйце, без да съм му правила нищо. Имах гневна бръчка обаче между очите, поставих ботокс за първи път преди 2 месеца. Изглади се идеално, няма свличане, стои съвсем естествено, още няма нужда от подновяване.

# 498
При мен се получава свличане, но за две седмици до месец, после се вдигат веждите, всичко се излажда...поне с 5 години се подмладявам и много се харесвам.

# 499
  • Sunshine state
Вдъхвате ми надежда. Аз искам главно в гневната, която не е дълбоко изразена, но целя превенция предимно. По челото нямам особени линии именно заради тая плътност на кожата и мазнина.

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 18:50 от Pupitka

# 500
Твоята кожа е като моята явно. При мен се получи отлично, виждам само позитиви.

# 501
Как коригирате хлътвания в назолабиалната зона? Не са бръчки, а хлътнатини. Най-явно се виждат от двете страни на носа.

# 502
  • София...........
Виждам, че много хора се притесняват от ботокс, както и аз умирах от страх...
Точно преди 2 седмици Док. ми постави, като каза, че го слага високо към косата. Няма да изглади най-долната бръчка над веждите, но така си гарантираме  да не се получи свличане на челото.
След 2 седмици вече мога да кажа, че ефекта при мен е Уау. Ботокса ми е поставен на чело горе към косата, при гневната и отстрани в горния край на очите. Дано ми издържи по-дълго, защото съм прекрасна Simple Smile
 Док. ми каза там където имам ботокс да не се правят масажи и горещо, защото ще отпусне по-скоро. На следващия ден след поставянето имах леко главоболие , което отмина от само себе си за един ден.

# 503
При ботокса всичко е до техника. На мен при Денкова ми ставаше главоболие, свличане, виене на свят и то за около 6 месеца.

В Дерма акт, при който и да съм слагала после, не съм имала такива проблеми. Но сякаш при Хаджийска имам най-малко странични ефекти.

Аз май сериозно съм решила да разграждам устните. Забелязвам, че вече и леко свличане има на самата устна, освен миграцията. Но то реално аз за пръв път слагах 2018 или 2019 г, като после само минимални поддръжки. Нормално е да стане така.

Малко ме е страх от хиалуронидазата. Дали няма някоя алергична реакция да ми стане и да трябва да тичам в спешното. Или много да ме заболи и да ми падне я кръвно, я кръвна захар. Знам, че е коментирано в темата, но не си спомням да сме коментараме как се прави тестът за алергия - с одраскване с игла ли? И дали е надежден?

# 504
Здравейте!

Преди година ми поставиха Juvederm 1 мл в устните като ми се образуваха ужасни топчета и уплътнения, които не намаляваха с времето и изобщо резултатът беше плачевен. Разградих го, доколкото може, но имам много капсулирани топчета, които не се махнаха след 5 пъти разграждане и си личат видимо.

Въпросът ми е дали е възможно да се махнат ръчно с игла, а не с разграждане и някой имал ли е подобен проблем. Понеже четох по-ранните теми и видях, че a.l.e.n.a е споделила подобен проблем и са и го разкъсали с игла, ще съм ѝ благодарна, ако сподели при кой специалист.

# 505
Аз пък да питам след поставяне на филър в устните колко време се правят масажи. Онзи ден ми сложиха, вчера започнах по препоръка на лекарката, но забравих да попитам колко дни трябва да продължавам с тях. А може и да е казала, но аз съм пропуснала покрай цялата емоция.

# 506
  • София
Аз не съм си правила масажи изобщо.

В Дерма Акт при Клаклова имах свличане и главоболие, което трая поне месец, че даже и повече.

# 507
При ботокса всичко е до техника. На мен при Денкова ми ставаше главоболие, свличане, виене на свят и то за около 6 месеца.

В Дерма акт, при който и да съм слагала после, не съм имала такива проблеми. Но сякаш при Хаджийска имам най-малко странични ефекти.

Аз май сериозно съм решила да разграждам устните. Забелязвам, че вече и леко свличане има на самата устна, освен миграцията. Но то реално аз за пръв път слагах 2018 или 2019 г, като после само минимални поддръжки. Нормално е да стане така.

Малко ме е страх от хиалуронидазата. Дали няма някоя алергична реакция да ми стане и да трябва да тичам в спешното. Или много да ме заболи и да ми падне я кръвно, я кръвна захар. Знам, че е коментирано в темата, но не си спомням да сме коментараме как се прави тестът за алергия - с одраскване с игла ли? И дали е надежден?
на мен не ми правиха тест за алергия, макар че, когато питах по телефона - ми казаха на място. Всъщност попълних един въпросник/декларация че, нямам алергия към лекарства и пчелни продукти и после, преди да започне Ванеска отново ме попита имам ли алергия към мед и пчелни продукти. Казах - не и това беше.
Но, не съм имала оплаквания след процедурата - нито сърбеж, нито зачервявания, все едно нищо не ми бяха правили. Единствено впоследствие видях резултата - там, където разграждахме вече не беше твърдо мястото от филъра, а меко и се намали обема.

# 508
  • в 1001-та нощ
Здравейте!

Преди година ми поставиха Juvederm 1 мл в устните като ми се образуваха ужасни топчета и уплътнения, които не намаляваха с времето и изобщо резултатът беше плачевен. Разградих го, доколкото може, но имам много капсулирани топчета, които не се махнаха след 5 пъти разграждане и си личат видимо.

Въпросът ми е дали е възможно да се махнат ръчно с игла, а не с разграждане и някой имал ли е подобен проблем. Понеже четох по-ранните теми и видях, че a.l.e.n.a е споделила подобен проблем и са и го разкъсали с игла, ще съм ѝ благодарна, ако сподели при кой специалист.

При д-р Михайлов в Скинлайн 👌

# 509
Топчета може ръчно да се махнат и не знам защо
още след поставянето не са ви го направили.Мен винаги ме предупреждава лекарката.Да не чакам.
Масажи не ми дават да правя на устните.
За назо- филър директно, скули, Радиес ми слагат.Но аз имам дебела кожа и подкожие,..

Общи условия

Активация на акаунт