Естетични процедури за лице и тяло – 50 тема

• 73 727
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
Не Ви ши казаха след 15 дни да идете на ретуш?

# 541
След 2 седмици се ходи пак и се оправят нещата, които е нужно

# 542
И аз си сложих при др. Лекова на 01.06 и вече виждам подобрение. Каза ми след 15 дни да й пратя снимка на вайбър за да види има ли нужда от нещо да се прави. Надявам се да се поизпъне още.
Преди

На четвърти ден

# 543
И аз слагам при Лекова. Досега не ми се е налагало на ретуш да ходя, а ми слага малко количество. Държи средно по 6 месеца, на 7ми вече отпуска. Обаче аз изначално нямам изразена мимика на челото и не правя бръчки там. Започнах да слагам, за да ми вдига малко клепачите и отделно, защото по цял ден съм на компютър, много се взирам в екрана и оттам главоболие.

# 544
А цена?

# 545
И марка?

# 546
Прясно ботокс, ами много съм доволна от челото, пусто само гневната няма шанс хубаво да ми се опъне, но се примирих.

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 06:25 от Марена

# 547
Здравейте красиви дами,
Може ли да ми препоръчате клиника където поставят мезоконци за опъване на шия и долната част на лицето? Има много реклами, но предпочитам да взема съвет от жена която го е правила и е доволна. Търся доктор в София. Аз съм към 60 годишна, така че кремове вече не ми действат за съжаление и търся нещо по-ефективно.

# 548
Марена, защо не пробвате с малко филър?При мен добре се изглажда със съвсем малко количество филър.

# 549
Ако е към мен, мисля, че около 220 лв. Аз обикновено правя повече от едно нещо на ходене и затова не мога да съм супер точна. Тъй като съм й дългогодишен клиент, дава ми и отстъпки доста често.

# 550
Like_smoke, a каква  марка е ботоксът?

# 551
При д-р Лекова, ботокс през м.01 - чело и пачи крак 550лв., марка Dysport, цената е в обявен "Ден за ботокс" уж промоционален.

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 16:31 от КЪДИ

# 552
Ретушът заплаща ли се?

# 553
Не би трябвало.Той се прави, за да се досложи продукт там, където не е бил достатъчен.
Realperson, с търсачката ще Ви излязат много отзиви, но Валянова и Ванеска ги спрягат като най-големите радетели на конците.

# 554

Казаха, да. И го очаквам с нетърпение, особено сега, като все още си имам изразена мимика.
Не ми споменаха за ретуш. Останах с впечатлението, че просто се проконтролира дали ботоксът е подействал напълно.
Да разбирам ли, че като ида на контролен преглед, ако все още имам останала мимика (а при мене е доста изразена, с видимите гадни бръчки), ще се постави нова доза ботокс, за да се овладее?

Общи условия

Активация на акаунт