Естетични процедури за лице и тяло – 50 тема

• 73 724
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
При кой си правите Skin booster с Рестилейн,колко мл са ви нужни и само 1 процедура ли е достатъчна?
Предполагам,че става въпрос за цялото лице,а не само участъци?
Правила съм при Кяляшева 2019 г. 1 мл ми беше предостатъчно, но така жестоко посинях и се подух, че не повторих. Трябваше след 3-4 седмици да отида пак, но се отказах. С веднъж не става.

# 631
Ботокс винаги се слага първо в малки дози и след това се ретушира. Лекарите които изповядват бетониране от раз, за мен не са естети и са доста назад във времето в новите тенденции.
Да не говорим, че освен неестетичните ефекти, има и куп странични реакции, като главоболие, натиск, виене на свят, свличане и т.н.

И аз не го разбирам това само с едно ходене да се сложи сумати количество без мярка.
Задължитлено ходя на ретуш след 10-14 дни.

# 632
При кой си правите Skin booster с Рестилейн,колко мл са ви нужни и само 1 процедура ли е достатъчна?
Предполагам,че става въпрос за цялото лице,а не само участъци?
И на мен това ми е любимият бустер. Веднъж съм слагала само Белотеро и хич не видях никакъв ефект, въпреки че ми го похвалиха като добър и най-вече незадържащ толкова вода.
1 поставяне ми е достатъчно за месеци напред. Кажи-речи слагам 2-3 пъти в годината. Кожата ми става супер и дори без фон дьо тен изглежда супер сияйна. Слагам при Лекова, цяло лице.

# 633
Много, много благодаря на всички за съветите относно ботокса! Flowers Bouquet Ще започна с по-малко, и аз имах същите притеснения, които сте споделили.

# 634
От миналия юли започнах да слагам скинбустер Restylane Vital през 4 месеца. За мен това за сега е достатъчно (+ ботокс, разбира се Trollface ) и съм доволна от цялостния ефект върху лицето ми. Ботокса подмених на 8 месец, но взе да ме отпусна към петия някъде. Нямала съм до сега странични ефекти от нито едната от двете процедури, иначе съм склонна към натъртвания.

# 635
  • София
А само по 1 мл ли слагате?
Има в момента пакет с Дермаакт, който включва 1мл филър и 2мл скинбустер. Ще ми се да се възползвам.
Също така знам, че има значение за скинбустера в каква дълбочина се инжектира, съответно ако може да препоръчате при кого да запиша час. Аз от Клаклова не съм доволна за друго освен за устни, така че тя отпада.

# 636
~Étoile~, по 1 мл слагам и точно при Клаклова Laughing, но аз съм доволна от нея. Като съм чела тук в темата има доста дами, които посещават други лакари там, така че може да си избереш друг ако държиш да е точно в тази клиника.

# 637
Здравейте, дами. Утре имам записан час за скин бустер. Въпросът ми е какво бихте избрали? Prophilo или Restylane?
Много ме блазни в Профилото, че има само десет точки на инжектиране и съответно малък риск от отоци, подутини, синини и т.н. Кожата ми е дехидратирана, без никакъв блясък, повехнала като цяло. На 37 години съм.

Аз съм правила Профило и аз лично никакъв ефект не видях. Не бих повторила. За Restylane не мога да кажа.

Последна редакция: вт, 13 юни 2023, 12:26 от Neli1611

# 638
Аз взех тази промоция 2 мл скинбустер и 1 мл филър, всичко ми сложи. Но аз съм със слабо лице  и ми дойде екстра като количество.

# 639
  • Sunshine state
Аз не мисля да ходя на ретуш, защото виждам резултатите (6ти ден е) и ми харесват. Не мисля да слагам повече никъде, идеално си е така.Мимиката е ограничена, но само колкото да не задълбочава линиите, а те са изгладени много добре. Ейй, не бил толкова страшен тоя ботокс. Smile Ще видя колко ще ме държи, но определено ще сложа пак като мине ефектът.

# 640
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ако бях в София,нямаше да излизам от Дерма Акт. Толкова много неща съм си харесала за следващото ми пътуване. Blush
И тук ги има,но всичко е на тройни и четворни цени и не знаеш дали ще попаднеш на специалист или някой,който онзи ден е взел диплома.

Съмнявам се 1 мл скин буустър ще ми стигнат и на фона на предишен опит с филъри (околоочна зона, смайли линиите и устните) поне 2мл ще са ми нужни.Със слабо лице съм.
Ще се заинтересовам.
Чудя се между скин буустър (заради вашите добри резултати с Рестилейн) и RF microneedling,$1200 на сеанс,а на мен ще ми трябват поне 3-4 процедури и може да сметнете за какви сериозни суми говорим.

# 641
Аз сега си чакам часа за RRS и коригирането на устните Simple Smile
Обаче мисля и аз да сменя бустера на Restylane, а не Saypha. Saypha нещо никакъв ефект.

Иначе ботоксът много добре се развива и при мен, както и последния Морфеус.

# 642
  • София
Аз сложих 2 мл saypha rich за първи път- ефект никакъв, пари и време на вятъра. Тъй като спомена RRS - с longlasting имах страхотен ефект и то 5-6 месеца. Мисля да пробвам restylane след няколко месеца.

# 643
Здравейте!
Да споделя и аз 3 седмици след поставяне на Teosyal в областта на глабелата съм доволна от резултата Simple Smile
Може би има още 5% от филъра, който остава да се разнесе (или както се казва). Консултирах се с д-р Ванеска миналата седмица и тя ме посъветва да правя масаж и да пия повече вода. Съответно наистина вече  остава съвсем леко уплътняване, което скоро съвсем ще изчезне (с просто око не се вижда, но на допир аз усещам вече много слабо уплътняване в зоната). Честно казано явно доста съм се била ошашкала в кабинета, защото съвсем бях забравила за масажите Simple Smile

И така - доволна съм, няма и помен от вдлъбнатото м/у очите ми 😁
Август имам час за бейби ботокс.

# 644
Saypha, като съм слагала 2018-2019 имаше страхотен glow ефект, поне за 4 месеца. Сега 2 мл и нищо.
RRS и Juvenus сега ми правят тази glass skin, която Saypha даваше преди.

Общи условия

Активация на акаунт