Естетични процедури за лице и тяло – 50 тема

• 75 139
  • 757
  •   1
Отговори
# 240
Ето ме с отчет за марионетните. Решен е проблема и без филър. Линеарни конци сложихме по 5 от страна и ефекта за мен е видим с минимална травма, ще изчакам няколко дни и ще споделя. Сложихме и по 4 над всяко око. Ефекта е моментално отваряне на очите. Доволна съм Simple Smile))

# 241
Линеарни или зъбчати? Аз съм слагала и нямаше никакъв ефект, но съм с тежка кожа.И то сложих 30бр.

# 242
Линеарни или зъбчати? Аз съм слагала и нямаше никакъв ефект, но съм с тежка кожа.И то сложих 30бр.
Линеарни, но аз съм с много тънка кожа, като найлон  ...и толкова прозрачна Joy без никаква подкожна мазнинка, лека. За това и филър не ми понася явно, вижда се всяка малка неравност.

# 243
  • София
Ето ме с отчет за марионетните. Решен е проблема и без филър. Линеарни конци сложихме по 5 от страна и ефекта за мен е видим с минимална травма, ще изчакам няколко дни и ще споделя. Сложихме и по 4 над всяко око. Ефекта е моментално отваряне на очите. Доволна съм Simple Smile))

Ще е прекрасно да ни покажете снимки!

# 244

Ще е прекрасно да ни покажете снимки!
Ще покажа, но уви на снимки не се вижда много добре, а пълния ефект ще се разгърне след 2 седмици.
Но въпреки това се вижда, дори устата е вдигната и култура, ако се загледате

На очите нямам снимки, но ефекта е видимо отворени Smiley

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 18:17 от Bug_Developer

# 245
  • София
Ох, моите марионетни са мноого дълбоки.

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 23:38 от Rima

# 246
.

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 23:49 от Bug_Developer

# 247
Според мен вторият случай е направо за фейслифт. Няма смисъл да се дават маса пари за конци и филъри с временен и незадоволителен резултат. Има мини фейслифт само за долната част на лицето, не знам дали правят в БГ, но може да се проучи.

# 248
Според мен вторият случай е направо за фейслифт. Няма смисъл да се дават маса пари за конци и филъри с временен и незадоволителен резултат. Има мини фейслифт само за долната част на лицето, не знам дали правят в БГ, но може да се проучи.
Мисля че в Белисимо правят

# 249
Вече писах за лимфодренажния масаж.
Прилагам снимки на единственото ми проблемно място! (на чело над едната вежда, гневна и назолабиални са все още само в зародиш, почти невидими)
50+ напълно натурално око:

- в спокойно състояние.

- с усмивка.

Започвайте докато е време!

# 250
Аз съм малко нахална, но Gery може ли контур да покажете Simple Smile
Фен съм на масажите, за мен те работят на 100% но за известно време ще ги спра. Или поне на зоните с конците.

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 06:54 от Bug_Developer

# 251
Усмивката е малко ехидно-нарцистична... Grinning

Надявам се, че съм полезна!

# 252
Изглаждате страхотно за 50+ Heart Eyes
И без никакви намеси.
Свежарка People Massage

# 253
Японският лимфодренажен масаж е феноменален!

# 254
Гери, Танака масаж ли правиш? Може би си споделяла, но не мога да си спомня.

Общи условия

Активация на акаунт