Естетични процедури за лице и тяло – 50 тема

• 75 179
  • 757
  •   1
Отговори
# 315
Каква е цената на Нуклеофил и за колко мл. някой ще сподели ли?

# 316
  • София...........
PRF е скъпа процедура, за нея и спирални конци платих над 2000 лв. при Тончева преди години. Къде правите PRF и колко ви излиза, ако е възможно да споделите.

Enisa60,Ти само една PRF процедура ли си правила?
Да, скъпа е .....1000 при д-р Михайлов

# 317
Да само една,не си допаднахме нещо с докторката. От една процедура няма ефект.

# 318
  • Варна
ellis, аз бих направила чиста процедура PRF, за да се оцени ефекта само от нея. От обогатяващите съставки е ясно, че ще има видим ефект, но така лично на мен нещата ми се размиват кое от кое е, а парите вероятно не са малко. Heart

# 319
Каква е цената на Нуклеофил и за колко мл. някой ще сподели ли?
Цената за 1,5 ml е 450 лв. Аз първия път през ноември сложих 1,5 ml. Сега в края на март, лекарката ми предложи да направим 3 ml, защото до зимата няма да слагам нищо. Платих 800 лв- т.е. по 400 лв дозата.

ellis, аз бих направила чиста процедура PRF, за да се оцени ефекта само от нея. От обогатяващите съставки е ясно, че ще има видим ефект, но така лично на мен нещата ми се размиват кое от кое е, а парите вероятно не са малко. Heart
Сега в средата на май ще правя, може би ще сложа чиста доза. Ще споделя цена и резултати.
Смятам да приключа с процедурите за този сезон, поне до ноември.

# 320
Момичета, правили ли сте поцедури за баркода и какви?
Аз се колебая дали да слагам направо ботокс, тъй като мимиката ми е силно изразена или да пробва преди това нещо друго.
Гледах хидратация на устни при Денкова, евентуално контур, но и аз още не съм ориентирана.

# 321
Здравейте, на 40 г съм и до сега не съм си правила нищо по-специално от почистване на лице. Сега искам да се сложа ботокс на челото, защото имам доста силно отразени бръчки. Колебая се между д-р Лекова от Лекова дерм и д-р Антоанета Йорданова от Скин Консулт. Коя бихте ми препоръчали?

# 322
  • София
Здравейте, на 40 г съм и до сега не съм си правила нищо по-специално от почистване на лице. Сега искам да се сложа ботокс на челото, защото имам доста силно отразени бръчки. Колебая се между д-р Лекова от Лекова дерм и д-р Антоанета Йорданова от Скин Консулт. Коя бихте ми препоръчали?

Д-р Лекова, търпелива, адекватна, с концепция и ЧОВЕК!

# 323
https://bg-mam.ma/p/1473977/46158907
https://bg-mam.ma/p/1445138/46242531
https://bg-mam.ma/p/1520422/46091661
Никога не е късно. Успех!

P.S. За мен е много е важно човек да се отнася с грижа и любов към себе си, да игнорира всякакви безсмислени негативни критики (всъщност толерирам критики само от хора по-знаещи от самата мен) и резултатите ще станат очевидни и за вас Blush
Gery, използва ли се крем/масло за лимфодренажните масажи?
Гледах едно бг видео, в което казаха, че не трябва.

# 324
Gery, използва ли се крем/масло за лимфодренажните масажи?
Гледах едно бг видео, в което казаха, че не трябва.

Аз (суха зряла кожа) използвам обилно като превенция срещу набръчкване и разтягане при изпълняване на движенията. При мазна кожа можете да замените с гел алое вера например, ако се притеснявате от прекомерно омазняване.

# 325
Благодаря! Със суха кожа съм и определено с масло е по-добре.
Лицето ми направо оживя след масажа в легнало положение!
Много ти благодаря за препоръките за масажите и за канала на рускинята!

# 326
Благодаря! Със суха кожа съм и определено с масло е по-добре.
Лицето ми направо оживя след масажа в легнало положение!
Много ти благодаря за препоръките за масажите и за канала на рускинята!

Радвам се!
Ако започнете да се обривате (особено след лимфодренажа), това е индикация че кожата се чисти, спрете за малко масажите и после пак продължете. Също така масажи в нездравословно състояние (настинка, темп, т.н.) и в цикъл не се правят.

# 327
Включвам се и аз да благодаря, и с вторичен въпрос- фоточувствителни ли са шипковото масло и жожоба. На мен на този етап шипковото ми харесва повече за масаж, много по-леко ми е и попива изцяло. За обриването..нямам проблем с пъпки и обриви, но действително първата седмица се обринах на бузи, около назолабиалната и чело високо горе, изцяло отшумя от само себе си за няма седмица, прескочих ден. Допълнителен бонус, гимнастика за ръце и подхранване с масълце. Много освежена и дренирана ми е муцуната, мога да го сравня само с чувството за еднодневен преход в планина..разкош Heart

# 328
Включвам се и аз да благодаря, и с вторичен въпрос- фоточувствителни ли са шипковото масло и жожоба.

Шипковото - да (богато на витА)

# 329
Включвам се и аз да благодаря, и с вторичен въпрос- фоточувствителни ли са шипковото масло и жожоба.

Шипковото - да (богато на витА)
Така да се каже, уупс Heart.. ще взема друго, че съм със слънчева алергия.

Общи условия

Активация на акаунт