Естетични процедури за лице и тяло – 50 тема

• 73 753
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
Ако си имала видими и дълбоки бръчки  е много вероятно ботоксът да не ги заличи на 100% , на ретушът ще ти сложат още , ако не те е хванала добре .

# 556
Марена, защо не пробвате с малко филър?При мен добре се изглажда със съвсем малко количество филър.
Не смея, опасявам се от мигриране.

# 557
  • в голямото село
Ето това е И моят страх от филър в гневната. Страх от миграция, въпреки че лекарката ме уверява, че се слага малко и по-повърхностно, не е в дълбочина. Но.....страх ме е. А относно ботокса и неговата продължителност моите наблюдения са, че Вистабел и онзи корейския държат по 3- 4 месеца. Досега Диспорт не съм опитвала, но миналата година поставях ботокс преди събитие и лекарката каза, че няма да рискува с Диспорт, че бил по- силен

# 558
Гледах видео на Мария Хаджийска , има канел в YouTube, та казва , че за да държи Ботокс по-дълго време е добре да се приемат пробиотици и цик.

# 559
  • София
Сложих за втори път Радиес при Валянова.
Първият път беше преди година и останах много доволна, увисването в долната част доста се повлия. От самата Валянова не останах с добри впечатления, да, работи много бързо и личи, че е много опитна, но се усеща, че си е някъде другаде и изобщо не се вълнува от човека пред нея.
Сега, преди няколко дни, не само че не виждам ефект, но и сякаш се подчертаха тези торбички отстрани на челюстта. Този път метода на поставяне беше съвсем различен от предишния път и като я попитах, отговори, че всеки път работела по различен начин, според нуждите на пациента. Но според мен тя изобщо не осмисляше какво прави, през цялото време си говореше с някаква колежка, която беше вътре при нея в стаята, смееха се, обсъждаха си някакви си техни неща, аз бях излишната там. Много съм разочарована, повече няма да отида при тази жена. Първия път бях разочарована от отношението, т.е. липса на отношение, но поне видях ефект, а този път нито едното, нито другото.

# 560
Още е рано за ефект от Радиеса, но за Валянова споделям същите впечатления.Не съм стъпила повече при нея.Явно го кара по симпатии и наистина излъчва крайна незаинтересованост.

# 561
Да, много е важно да има харесване и от двете страни. Но пък и пари не малко даваме, така че поне могат да се направят заинтересовани от нас, поне като пациенти. Толкова ли е трудно, не го правят за без пари...

# 562
Дори някой да е най-добрият специалист (не само естетична дерматология), ако се държи с мен като натрапник и не съм аз центъра на вниманието по време на преглед и процедура, този човек отива в кофата. Ще разглася и навсякъде мнение за него.
След като давам такива суми, очаквам да ме ухажват и носят на ръце.

# 563
О, Валянова определено не носи на ръце, а е надменна, отсъстваща и неприятна като цяло. Не и пука за теб и гледа отвисоко. Веднъж бях и повече разбира се, не се върнах. виж в Дерма акт на ръце ме носят вярно лекарките ми.

# 564
За Радиес е рано да се види ефект толкова скоро.
Аз не държа да ме носят на ръце и да ме ухажват и избягвам такъв тип отношение не само при естетичните дерматолози, но и при друг тип услуги - зъболекар, лекар и т.н.
Държа обаче на възпитано и професионално отношение, а не лафче с колежката и мохабет с козметичката. Аз също работя с хора в едно от заниманията ми и не всеки път съм на 100%. Обаче знам, че аз го правя днеска за 5 пъти, но човекът ползва услугата веднъж в месеца и много пъти прави своя избор не само заради качеството, но и заради подхода. Съобразявам се и съм любезна дори когато не ми е съвсем ден.

# 565
Здравейте отново! Седмица след Пб серум при Ванеска, вече забелязвам ефект, започна да се стяга контура на лицето. Някой знае ли колко време продължава ефекта?

# 566
Здравейте отново! Седмица след Пб серум при Ванеска, вече забелязвам ефект, започна да се стяга контура на лицето. Някой знае ли колко време продължава ефекта?

Супер,  браво. Долната част на лицето ли беше работена? Каква е Вашата кожа - тежка или тънка, имате ли марионетни, как се повлияха и т.н. Моля, за повече инфо.

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 15:32 от Crissy

# 567
След 2 процедури виваче, вчера правих алма хибрид. Днес положението е брутално. Цялото ми лице е като в червен пясък. Дано поне накрая да има ефект за тия гадни белези.

# 568
Не е ли слънчево за лазери вече ? Какви са вашите белези ?

# 569
Белезите са от акне, атрофични, основно по бузите. За слънчевото надявам се да мина без пигментации. Правим лазер за последно за сезона, поела съм ангажимент за стриктна слънцезащита.

Общи условия

Активация на акаунт