Грозде, интересни снимки и инфо си донесла!

И аз очаквам каква ще е новата роля на Джан!Но като знам колко време трябва за
подготовка и заснемане ще измине година!Така,че дано ЕлТурко пуснат по-рано!
Доста голям е екипа на CanYamanMania!

като свърши турнето, предполагам, че Джан ще ни даде "отчет" какво следва
а междувременно ще ни радва и ще ни кара са се гордеем с добрите му дела 
В италианските медии е фул с новини за Джан, първо пишат какво предстои, после като се случи описват какво е било.. Джан е навсякъде, скоро и уличните кучета в Италия ще го познават
Злати утре ще допълни, а пък Елка е в командировка и сега си има други приоритети и забавления..
да идва на помощ (стига е спала)!! 
да не ни забравиш.. и Джан също!

,благодаря за информацията за Джан!
Много мероприятия,много неща. 

ей сега като заспя, може и да се разходим..

На Роби сторито се вижда,но др.за което пишеш да го изгледаме не може.Излиза с надпис: ''Не можеш да видиш този туит, защото собственикът на профила е ограничил потребителите, които могат да виждат туитовете му.''

Място, където да се насладите на уникални напитки и вкусови изживявания в магическата обстановка на Ragusa Ibla! Открийте нашето меню )
Само турски ястия тук!

не знаех, че и в ТТ има опция с ограничения.. сега ще сложа друг линк! 

https://twitter.com/TheOtherSH/status/1647466592110886912

Чакам си и Ел Турко-вите задкадрови, като им дойде времето.. 

Все така не ме вълнува като мъж, но се кефя на чувството му за хумор.
Вещици, чудовища, принцеси, има интрига, има и ефекти, като се има предвид, че качеството в тоя сайт дето го гледах не е кой знае колко добро, но бива...Интересен ми беше, не съм се напъвала да го гледам. Ще има поне още един сезон, доколкото знам.

Какво няма да уволняват.. от Турските им проекти до сега, само тъпотии (бози) направиха, хеле пък тази последната глупост с Коч..
ще видя кога (и дали) ще успея да го загледам.

Трудно се гледат и се отказах. 
втория линк от ТТ се отвори.Много съм се смяла. 

Малее, пак ще страдат китките, като се заплесна със сериала 
И аз много си я харесвам, още повече, че дойде без цвят миналата година и сама я цъфнах. Не е толкова трудно, щом аз се справям
Лошото е, че е много зарибяващо. Като цъфнеш една, искаш още и още...моите отдавна спрях да ги броя.
Всички, които поддържат това уютно местенце. За да се извиня, че не съм по темата, ще метна две усмивки.

Малко съм разочарована от тези 6 месеца ама......

Препоръчани теми