🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 12

• 60 679
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Ели, Бирсен преди дни писа, че и Йозге ще е във Венеция

Има нещо "лудо" в цялата тази история с венецианските Джанови партньорки, не мислиш ли?! Thinking

И си права, никой не заслужава "такова нещоо"!

Пояснение за наградите Кинео:
Скрит текст:

Превод:
ВЕНЕЦИЯ
награда
Кинео
Тази година, по случай филмовия фестивал във Венеция,
Ca' Sagredo ще бъде домакин на гала вечерята за наградите Kineo.
Наградата Kineo се гласува от кинозрители,
които изразят своите предпочитания за цял филмов сезон.
Толкова за тази "награда"..

------------------

А сега да обърна малко внимание и на Джансито Simple Smile

Ето го и нашия сладур, встъпва на червения килим,
посрещнат с внимание от самите организатори на фестивала Heart Eyes
както се полага на една истинска Nature Star
Венеция 2022

->https://twitter.com/AliceW15749/status/1697713009303371969

...И Джан е прав, той винаги и при всички/всякакви случаи открадва* шоуто Hands V Grinning
Вижте това сладурско видео от Венеция 2021 -> https://twitter.com/Cala1205/status/1698080278621683866 Nature Star

-----------------

Новото издание на Amici 23 е на път да започне,
първият епизод на шоуто за таланти, водещо Мария Де Филипи,
ще бъде излъчено в неделя, 24 септември.
..
Can Yaman също ще участва в първия епизод,
турският актьор в момента снима втория сезон на Viola Come Il Mare.

И една клюка да ви издам, не е хубава ама..
Докато Джан си беше в Турция, Фарук Тургут го последва в ИГ. Първо видях, че е лайкнал снимка на Джан и си помислих, че е без да иска. После видях/проверих, че го следва и изтръпнах, сякаш някой ми зашлеви шамар......  чул ме Господ, нека стои далеч от Джан Hands Pray

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 16:24 от grozdence.

# 676
Пха, тоя пък долняр къде се бута Rage Той хубаво е последвал Джан, дано Джан го блокира завинаги Joy

А за партньорките... той Джан за това не е отишъл, че бая напечено щеше да стане Grinning

# 677
Добро утро!

Благодаря на Гроздето за инфото от вчера! HugTwo Hearts Тургут сега ли разбра какво е изпуснал?

Лелите са във Венеция.С тях е Роби,вижда се от видеото.Да не уговарят нещо за Джан или са гледали фестивала? Thinking
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456255476%2F1a638a4b4588f1aef5
и др. видео
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456255473%2Fef752b40035b17ff92

Приятен ден и успешна седмица!

# 678
  • в сърцето на един мъж...
Добро утро и слънчев и усмихнат ден!
Тоалетите на "жените" на Джан никак не ми харесват. Ама то до него никоя не стои добре Simple Smile
А той какво е слънчице, да пускат вече "Виола", че се изчакахме...

# 679
Аз чакам Ел Турко... Виола ще я видим най-рано пролетта догодина.

И Йозге във Венеция. Не ми харесва стайлинга.. какво им става на тези хора, облекли са се меко казано странно..

# 680
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Много си е добре даже Йозгето. Жена на почивка в град на морска лагуна. Как да е облечена, шляейки се по улиците? Виж, ако се появи на гала в този вид, тогава ще е не просто странно, а ужасно нелепо. Освен, ако не рекламира някой капитанско-морски сериал и това да е тоалет на героинята ѝ в сериала.

# 681
Ами точно, че е облечена като някой капитан Grinning А обувките дори не ми се коментират колко са грозни...

# 682
Хай, хай, лейдис Simple Smile

Злате Hug Илкер бил пуснал тези сторита вчера, но клипчетата са стари Simple Smile

Ели, Профи Hug Hug разбира се, че е облечена така за разходка из Венеция, вчера като слезна от лодката беше с това облекло. Сега погледнах сайта на италианската марка "Пинко", на които Йозге е лице, дрехите им са на цени около 100-200 евро, конфекция, но по-скъпа от Зара и Бершка, та сигурно това морско/капитанско тоалетче е на тази марка Simple Smile
За червения килим нашата малка, сладка, нежна и естествена Йозгенце, ще видим с какво ще се облече, че в повечето случай ни изненадват с избора си. Не знам тя ли си избира тоалета или марката, която представлява решава това..

От вчера, селфита с фенки
Скрит текст:

Стори от снощи
Özge Gürel "Краят на нощта 😍" с фотографа 📸 @nicolasgerardin
Скрит текст:

И да си дойдем на думата - започваме седмицата много добре! Flowers Four Leaf Clover

В класацията на списъка на IMDb Can Yaman се нарежда на първо място
сред турските актьори и актриси 🥇 Trophy

..така че Джан Яман наистина открадна сцената (шоуто),
без да прави абсолютно нищо, освен да бъде Джан Яман Wear Crown Nature Star

като гледам само неговата стрелкичка е нагоре.. Simple Smile

===============

От Оя Доан

https://www.dizidoktoru.com/ozel-haber/can-yamanyine-sasirtmadi-h38047.html

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 13:10 от grozdence.

# 683
  • Козлодуй
Здравейте, прекрасни момичета Heartpulse
'Начи, ако някой ден остана без котки, никога повече няма да си взема котка Imp Рижия е започнал да ме буди от 5, вечно ненаял се...Накрая се предадох Satisfied Суха храна имат винаги, ама той за гурменце реве.
Гроздето пак ме зариби с нов сериал и всяка свободна минута зяпам, затова не съм много активна тук.
И фестивала не съм следила, освен каквото пишете тук. Съгласна с Ели, аз съм баба, ама не бих обула такива грозни обувки, повече биха подхождали едни бели кецки...
На една скрита снимка в пост на Злати видях повече целулит, отколкото по моите 54 годишни крака Thinking Close Satisfied
Четох коментари в IG, обвиняват нашия в арогантност. Не видях обаче той да е отговорил нещо, то няма и нужда...

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 07:01 от Lunen_sun

# 684
Сънчо, и моят черен пантер ме буди в 6 часа да го храня при пълна купа с гранули, иде ми да го застрелям Joy

Джан въобще не е арогантен, просто си каза истината, дето всеки я знае, най-вече the acress. То имам чувството, че специално са й надписали наградата, пропорционално на познанията й по английски Joy

Йозге Heart Eyes

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 07:21 от Ели-Мели

# 685
хаха вие двете не сте в час (с времето) Grinning Kissing Heart

Цитат
И фестивала не съм следила, освен каквото пишете тук.
Не си изтървала много, ама погледнато от др. страна, ако обичаш да се смееш.. си в голяма загуба!

Погледни последното изпълнение на една от дизи акрисите* на Червения килим на най-стария фестивал в света. Снощи като го видях не можах да повярвам какво се случва...... People Eyes
Мелис Сезен като почетен гост на марката Lexus, на която тя е посланик, на Venice Film Festival.
-> https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1698765848687571250
Къде си мисли че се намира? и какво е намислила?? май прави стречинг... Joy Joy
Вече видяхме една, която се гърчи в гондола като обладана, но тази директно на килима се из*ка Joy
Освен благоприличие, елегантност и уважение към публиката, повече от всичко трябва да разберат, че това не е фотографски декор..Grinning

Цитат
Джан въобще не е арогантен, просто си каза истината, дето всеки я знае, най-вече the acress. То имам чувството, че специално са й надписали наградата, пропорционално на познанията й по английски Joy
Той ни е умник, всичко е предвидил предварително (целия позор) Joy Като знам колко глупости се изляха в пресата, че Демет и Джан щели да имат любовна среща във Венеция, щели да направят голяма изненада като се появят заедно и такива подобни.. само дето не написаха, че ще й предложи брак на червения килим Joy Аайде нЕма нужда!! Joy Да си стои вкъщи!

------------------------------------------------

Бирсен снощи е писала пост за турците (изредила е няколко имена), които са национална гордост.
Не е трудно да се досетите с кое име започва поста й?? Joy И негова снимка е сложила на поста си (единствено неговата снимка) Joy и е написала прекрасни думи за него (единствено него е описала)!! Joy По-късно ще прочета коментарите (сигурно ще е пълно с овации и суперлативи)
 има 920 коментара засега! Popcorn Joy

ИГ Birsen Altuntas

Говорейки за национална гордост, трябва да благодарим на Can Yaman,
който спечели признателността първо на Италия, а след това и на целия свят с великолепния си италиански, успешна актьорска игра и прекрасно сърце.

Успехът на Merve Dizdar, Nuri Bilge Ceylan, Mete Gazoz, Şahika Encümen и националния волейболен отбор е незабравим и несравним... Пишете ми, ако съм забравила нещо.

Хахах "Пишете ми, ако съм забравила нещо." Joy Опасна е! Дразнител.. Joy

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 09:41 от grozdence.

# 686
Добро утро,момичета!

"Никога не е късно да се погрижиш за себе си както трябва "

Благодаря ви за споделеното от вчера и днес сутринта! Two Hearts
Скрит текст:
Нямам котка или куче в дома си.Не че ги мразя,но си искат грижи и чистота.

Желая ви приятен ден,макар  да е мрачен и дъждовен!

ПП Докато пишех се появи поста на Гроздето Heart

# 687
Flushed тая Мелиса на какви наркотици е? Joy Аз си мислех, че Демет се държи нелепо с цялото плезене и лигаване, ама другата комшийка изби рибата на червения килим Joy Боже, и после що ни мислят на Балканите за ориенталци и Третия свят. Нямаше ли кой да ги посъветва тези жени как да се държат, не са в Истанбул пред камерите на Акиф и разни там псевдо журналисти.. Да видят Франческа как се държи, стил, грация, елегантност. Слага ги в малкия си джоб... Като мине и обира погледите, без да се държи като изтървана тийнка на 3 водки...

А за поста на Бирсен.. видях го и помислих, че е някой стар пост, честно казано. Тя и преди е писала, че Джан е национална гордост, взе да се повтаря жената JoyHeart

# 688
Ето я! Heart Тя винаги е прекрасна.. очарователна малка - голяма жена!

Ослепителна, нежна и женствена - красотата и е като вода 🤍 Направо го отвя всичките.. Grinning Това е класа, елегантност и изтънченост!

Видеото в поста на Бирсен -> https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1699133339184013521

Коментар от ТТ, който съвпада изцяло и с моето виждане.. Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 23:48 от grozdence.

# 689
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Една идея ми е в повече разголването отпред по средата, но Йозгето наистина умее да се държи и изглежда на висота. Харесвам я. И я уважавам. Особено след като единствена в Турция се държа като пич и застана до Джан за да заснемат МГ, по време, когато всички го плюеха и се бяха отдръпнали от него. И е много красива, и е с характер. Истинска съвременна еманципирана жена.
Бирсен е пресолила манджата. Или ако щеш е оплела конците, ама написаното е тъпо. Доста по на място и смислено щеше да е просто да напише "и е туркиня".

Общи условия

Активация на акаунт