🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 12

• 60 684
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро в последния ден на август!

Да съхраним всички хубави емоции, които са ни карали да се чувстваме щастливи,
а лошото да остане назад и не се връща никога.Нека погледнем с вяра и надежда
 към новия месец и си пожелаем да сме здрави и успешни.Довиждане Август!

Приятен ден ви желая!

# 661
Добро утро,

Отличие за Виола като морето на 80тия фестивал във Венеция!!!

Viola come ill mare печели награда за най-добър италиански сериал . Hands Clap

Франческа печели наградата за най-добра италианска сериална актриса. Hands Clap

За съжаление наградата за най-добър италиански актьор в сериал печели някой си Джакомо Джорджо. Най-добър международен актьор е Къванч Татлъту, а актриса - Деметка, за участието си в разни там турски сериали (просто не ги следя и не знам имената)... И тука ми възниква въпроса Джан италиански актьор ли е? Защото Киво е спечелил награда за участие в чужда продукция, която се излъчва в Италия. А Джан е чужденец, който участва в италианска продукция. Награда като какъв точно заслужава? И въобще съм си леко бясна, че Джан не е отличен, защото всички знаем, че този сериал никой нямаше да го гледа, ако не беше Джановото участие..

# 662
Здравейте,момичета!

Добре дошъл, Септември!
Нека новия месец донесе на всеки това, което най- силно желае.
Нека има любов, мир и разбирателство !
Обичайте се бъдете здрави, успешни и щастливи !

Ели,не се ядосвай.Джан вече получи награди и други ще получи!
Честити награди за сериала и на Франческа! Flowers Hibiscus
Къванч Татлъту и  Фарах Зейнеп Абдулах ще получат награда на филмовия фестивал във Венеция за телевизионния сериал "Курт Сеит и Шура''.Аз мислех,че ще за участието му в ''Дръзки и красиви'' с Туба,
тъй като и него излъчваха в Италия!

снимали са целувка във Виола

въртят камерите
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456255372%2F49c0c6238a5c82751a
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456255371%2F31311856524c5f5e49

Желая ви приятен ден!

# 663
Злати Hug

Ехе, изненадана съм, че Киво ще печели награда за толкова стар сериал.. мислех, че е някой нов, ама и италианците какво име са му сложили, въобще не предположих Joy Иначе заслужена награда, Курт Сеит и Шура ми един от най-любимите турски сериали и не само.

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 10:30 от Ели-Мели

# 664
  • На юг от тук
Доживяхме да видим целувката.
Злати,Ели:dizzy_face:

# 665
Даа, най-после целувка! Което значи, че не да брат и сестра! Е, то и това оставаше Grinning

Джан обаче е коментирал видеото.. не е хепи!

„Не харесвам тези, които тайно снимат и публикуват нашите сцени като тези, вие не сте ми фенове. Не зачитате работата ми, като ги публикувате и правите неуместни коментари.“

# 666
Добро утро,момичета!

Франческа Чилеми

Скрит текст:

и Грета Феро на кинофестивала

Скрит текст:

Приятен съботен релакс!

# 667
Още от червения килим Stuck Out Tongue Winking Eye малко смут да внеса в темата Joy Значи първите две дами са облечени потресаващо за мен... и това няма общо дали ги харесвам или не..  Хубави жени, загрозени с тези странни тоалети... Деметка все едно на плаж е тръгнала, показала е целия си корем, а Франческа се е покрило набързо с пердето от кухнята... No Mouth Само на Грета роклята е подходяща за филмов фестивал, поне тя държи фронта с грация и изящество.

# 668
  • Козлодуй
Преди малко Джан го качи в Инста

# 669
Ооп, нашия сладур се появи и се изказа.. Joy Joy Пич! Heart Eyes

Бум! Hands Punch

Продължаваме да поддържаме точния човек. Simple Smile

П.П. Рагаци, аз се завръщам на "ринга" в най-точния (тарикатски) момент Wink Joy
--------------
П.П. Сънчо, писали сме заедно Kissing Heart

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 21:01 от grozdence.

# 670
Грозде, хош гелдин, бонасера! Kissing Heart

Тоя Джано Joy Правел място за другите, без да им краде шоуто.. нИ мога просто Joy Яко наля масло в огъня с това изкаване хахах

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 22:56 от Ели-Мели

# 671
Добро утро,момичета!

Грозде,добре завърнала се,джанъм! Two Hearts

✅ Препратка към Венеция от #JanYaman: Този път няма да дойда във Венеция!

Трябва да се отбележи, че Яман, който преди това присъства на филмовия фестивал във Венеция, за да получи "Международната награда за най-добър актьор" и миналата година, за да рекламира сериала "Viola come il mare", не дойде на фестивала тази година.
Продължавайки актьорската си кариера в Италия, Джан Яман присъства на филмовия фестивал във Венеция през последните години подред. Атрактивният актьор получи "Международна награда за най-добър актьор" от Антонио Бандерас. Миналата година той участва във Венецианския филмов фестивал, за да получи почетна награда от името на асоциацията, която основа, и за да рекламира #ViolaComeİlMare, чийто първи сезон беше излъчен миналата година.
Тази година погледите отново търсеха Джан Яман.
Яман, който не можа да остане безразличен към коментарите на феновете защо не е дошъл във Венеция, сподели следното съобщение на италиански: „За да бъда ясен: „Няма да дойда във Венеция, за да направя място за други, без да пресрещам всички внимание…” За първи път във фестивала, който тази година се провежда за 80-ти път, участваха много известни турски актьори.

✍ Бирсен Алтънташ

От втората вечер тоалетите на партньорките  на Джан....

Франческа Чилеми

Скрит текст:

Грета Феро с тоалет на Армани

Скрит текст:

Демет Йоздемир с тоалет на Долче и Кабана

Скрит текст:

Желая ви щастлива неделя!

# 672
Когато ти подарят шоуто, но фотографите нямат особен интерес към теб Joy Joy

На Франческа втория тоалет ми харесва.

# 673
Привет, рагаци! Revolving Hearts
Ели, Злати, добре заварила! Hug Kissing Heart Kissing Heart

Има много други новини, но ще обърна внимание на последното събитие Simple Smile

Тази награда Кинео е толкова "престижна", че дори не знаят как да я надпишат Nerd Grinning
"Acress"….. Rolling Eyes Thinking на пръв поглед изглежда написано неохотно, без убеждение..
Няма нищо, може би Деметка ще напише липсващата буква с маркер Grinning

Скрит текст:
човек би си помислил, че тя сама си е надписала наградата (всеки знае за полиглотските й умения) Nerd Grinning

Лично проверих сторито на Парлак, не е фотошоп!
Скрит текст:

Някак абсурдно ми е всичко - надписа на наградата, нелепото й поведение, речта й на италЯнски Animal See No Evil абе не е за разправяне..

Без да намесвам симпатиите и предпочитанията си, ще изкажа кратко мнение за трите партньорки на нашия (Франческа, Демет и Грета)  Simple Smile
Франческа се представи повече от достойно. Тя винаги е много красива и елегантна, но разликата идва от там, че тя имаше стойка, походка, поведение и блясък на кралица!
Грета както винаги е симпатично скромна, показа своята естественост и елегантна простота.. Знае как да се държи на такива събития, без излишни гримаси и резки движения..
Демет беше с най-красивия тоалет от трите, но не ми хареса как й стои на фигурата (няма да изпадам в подробности). Гримьорката й трябва да бъде уволнена (взимам предвид снимките без филтри и фотошоп). А за поведението й.. е, то беше както винаги и както се очакваше (меко казано) не на място.........

В очакване на Йозге сме, няма да крия любимка ми е, но ще си  кажа и за нея безпристрастното мнение Grinning

Последните четири партньорки на Джан са във Венеция - случайност? случайността понякога е любопитен феномен.. Подозирам, че пренебрегнаха съвсем открито сладката червенокоска Ачелия Grinning Но аз мисля, че Джан все пак може да ни изненада и да се появи под ръка с онази актриса, с която се съдиха (Селен някоя си) Grinning

П.П. На моменти малко се шегувам.. дано да няма много засегнати. Не го правя с лошо (завист или злоба), а просто да създам настроение в темата Simple Smile

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 13:59 от grozdence.

# 674
Йозге и тя ли ще ходи на фестивала?

А това "Acress" е подигравка просто.. никой не заслужава такова нещоо.. WTF!?!?!?

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 14:27 от Ели-Мели

Общи условия

Активация на акаунт