, уви, срещу природата сме безсилни. Бог да дава сили на оцелелите! 
Радвам се, че твоите са добре.
)

някакво неизвестно нам ще да е.. и такова ще си остане!! 
може да знае?!, тя е романтична натура. Ако стане (по нужда) през нощта, нека да отговори!

...Грозде
,благодаря ви! 

В рода ни нямаме такива.Само баща ми на времето беше с мустаци(да почива в мир).Дори на сина понякога се карам,когато ни посети и няколко дни не се е бръснал.

Според мен Лукс или Николета (прес-аташето) трябваше да се намесят още вчера. А Джан дали ще мълчи, или ще реагира с някой пост, не знам кое ще е по-добре.. Кой знае как се чувства, толкова ми е мично........
днес ще има включване и от "тежката артилерия" Чачовите от Тийми-то, милата Инеса само трябва да им пусне поле за изява - един хубав провокативен пост (тази е за разстрел)

Тъпо е да им спират клиентопотока на магазините, платили наем, ама надали покрива приходите от продажбите. Жената сигурно се е изнервила и си отмъщава. Отделно Джан може и да се е ядосал на тази провокация. Сега четох коментари, че той не би направил това. Като цяло само Джан си знае колко е спокоен и дали вече не му е преляла чашата. Не го обвинявам, не го защитавам, общо взето тези статии и случката няма ми повлияят на мнението за него. Едно е сигурно, ще го направят на мармалад по сайтовете и форумите... нищо де, всяко чудо за три дни. 

благодаря за споделеното!
вчера ми оправихте настроението, благодаря ви! Препоръчани теми