Пролетта отново е дошла и орисва с безброй пухкави деца ! ~бебеправене 414~

• 32 902
  • 815
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ех Голди,съжалявам.Да минава всичко и скоро с нови сили,отново!
mommy ,прегръдки и кураж!Дано вземете възможно най-правилнито решение!

# 151
Благодаря ви, аз си знаех,че нещо не е наред, само се надявам да ми дойде и до понеделник да е станало 0 ЧХГ. Много е нисък и прогестерона. Дано да не е извънматочна отново. Въпреки че предния път бях с ЧХГ 2700 на 11 дни закъснение. Надявам се на биохимична, определено е по-добрия вариант.

# 152
Чудя се какво да напиша, започвам, спирам, трия и така от вчера на няколко пъти.
Само ще кажа, че съжалявам много. Наистина се надявах да сме счупили каръка и всеки положителен тест в темата да е бебе, но уви.
Бъдете, силни, смели и вярвайте в себе си.

# 153
Здравейте отново и от мен. Включвам се отново в играта. Много бързо минаха два месеца след биохимичната през февруари. Четох ви редовно. Изчистих се бързо сама и днес е първия ден от новия цикъл. Не можете да си представите как се радвах като ми идва и то напълно редовно. Беше една идея по-обилно и болезнено, но нищо нетърпимо. Първи ден днес 15. 04 и се надявам другия месец за рождения ден на ММ да го изненадам приятно.
За добро или зло реших да не си пускам изследвания. Не искам да се вкарвам във филма и искам да мисля, че това е било нещо еднократно, лош късмет. Ако се случи пак, тогава задължително.
Кураж момичета, най-доброто предстои. Бог ни изпраща предизвикателства и изпитания, защото знае, че можем да ги понесем. И защото после ще ни е още по-сладка така чаканата и заветна победа!

# 154
  • Бургас
Чета ви, момичета, изживявам го с всяка от вас, надявам се това да остане блед спомен пред хубавите неща, които предстоят на всички нас! Кураж и бъдете силни!

Моята дата за теста е за вторник, тогава ще бъде 10ти ден от трансфера на 4-дневно. Днес отидох да си направя тест на 7ми ден след трансфера, защото разбрах, че ще работи едната лаборатория в Бургас, а исках да знам преди вторник какво се случва и дали трябва от вторник да съм на работа или да излизам в болничен малко. Та, трудно ми е да се похваля, след тъжните новини от последните страници, защото знам колко е трудно да се радваш за успеха на друг, когато в момента си в това състояние.
Но все пак с вас си станах близка, затова ще споделя. Тестът ми излезе с хубава стойност, което за мен значи да си взема болничния, както си планирах. Вторник ще проверим как нараства (дано да нараства 🙏)

# 155
Таничка, резултатът ти е страхотен за 7-ми ден след трансфер, честито! Стискам ти палци резултатът във вторник да е до небето! Nature Star2

Тути, добре дошла отново, браво за нагласата, стискам ти палци и аз след месец да имаш готов подарък за ТМ! Gift Heart

# 156
Момичета, съжалявам за лошите събития последните дни! Знам, че сте силни жени и съм сигурна, че като мине най-лошото, после ви предстои най-хубавото! Прегръдки! ❤

Тути Успех, нека това да е вашият месец! 😊

Таничка Тихичко честито! Всичко да е наред и вторник да се утроило! 😊

# 157
Таничка, честито. Много се радвам за теб. Пожелавам ти безпроблемна бременност със здраво бебе на финал.
Приемаш ли някакъв прогестеронов препарат?

# 158
Момичета съжалявам, че минават през това. След всяка буря изгрява слънце кураж и сили! 😔💗🤗

# 159
Таничка, честито! Стискам ти палци да расте! Лека бременност и здраво бебе на финал!
На момичетата с трудности , сили и кураж да преминат бързо!
Светли и хубави празници Ви желая!

# 160
Честито, Таничка, пожелавам ти добро развитие на бременността и скоро да ни орисваш!

# 161
  • Бургас
Таничка, честито. Много се радвам за теб. Пожелавам ти безпроблемна бременност със здраво бебе на финал.
Приемаш ли някакъв прогестеронов препарат?
Благодаря ти. Да, приемам, в момента 3*2 утрогестан наред с другите чудесии, които пия Simple Smile надявам се засега да е ок като стойност прогестерона, поне като гледам по разни таблици. Ти как мислиш?

# 162
Таничка, аз не съм капацитет. Попитах само от любопитство, тъй като и при двата ми трансфера, бях на Кринон гел. Интересно ми беше да разбера ти как си?
Не съм целяла да те тревожа.

# 163
  • Бургас
Таничка, аз не съм капацитет. Попитах само от любопитство, тъй като и при двата ми трансфера, бях на Кринон гел. Интересно ми беше да разбера ти как си?
Не съм целяла да те тревожа.
На нас това ни е четвърти опит. В предната клиника ми изписваха циклогест 2*1, сега в тази клиника утрогестан 3*2. Замислих се кой вариант е по-добър, защото циклогеста е 800мг за ден общо, а утрогестана излиза 600мг за ден, но пък е по-скъп, дали е по-добре като вариант не знам.

# 164
таничка, тихичко честито! Да расте и ЧХГ-то и лека бременност до финал!

Общи условия

Активация на акаунт