Пролетта отново е дошла и орисва с безброй пухкави деца ! ~бебеправене 414~

• 32 884
  • 815
  •   1
Отговори
# 135
  • Замък сред облаците
Mommy, ужасно съжалявам за развоя! Много сила ти желая!

2402, кураж!

# 136
2402 , Мами съжалявам за това, през което се налага да минете! Сили и кураж 🤞❤️

# 137
2402, съжалявам, прегръдки! Heart

mommy, съжалявам за тази ситуация. Дано в бъдеще нещата се развият  по-добре отколкото изглеждат, вярвам, че ще вземете най-правилното решение. Кураж! Heart

# 138
2402, съжалявам мила, прегръдки и кураж!
Mommy, кураж и на теб!
Покрай празници винаги съм на тръни, но желая на всички светли и спокойни празници!

# 139
Отдавна не съм писала, но следя темата постоянно
Първо искам да честитя на всички с две чертички. А на останалите да дам кураж.
Не знам дали покрай празници надеждата ми се възвръща все по силно или.... Но днес след реклама (на някаква клиника за инвитру на животни.....) ми ексфолира надеждата. Така че щом успяват при тях ние всички ще имаме по нещо развиващо се в корема, което да гушкаме а след това да ни пили нервите.
Светли празници момичета и не губете надежда. Всичко се случва, защото трябва да се случи, макар и да не го желаем на моменти Heart

# 140
2402 Съжалявам за развоя на нещата. Прегръдки и кураж 💖

Mommy Надавам се да се подредят нещата при теб в най-скоро време и да се развият по най-добрия начин за теб! 🍀🍀🍀

# 141
  • София
2402, съжалявам,че се стигна до тук! Кураж!

mommy....нямам идея какво да ти кажа!

# 142
2402 Съжалявам за развоя при теб. Бързо да се възстановиш и дано имате успех и по естествен начин.

mommy Неприятна ситуация. Дано всичко се нареди по най-добрият начин при Вас.

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 21:09 от Пълнолуние

# 143
2402, много съжалявам за лошия развой. Пожелавам ти бързо възстановяване и съвсем скоро да имате успех по естествен начин. ❤️

mommy, дано всичко се нареди по най-добрият начин при Вас.

# 144
2402, много неприятно, съжалявам за развоя. Леко възстановяване и скоро да си пак в редиците!
Mommy, кураж и сила и много любов ви пожелавам!

# 145
Съжалявам момичета, за неприятните новини Sad кураж!!

# 146
Прогестерон 0.99
ЧХГ 66.70
6 дни закъснение и кафяво зацапване, дано да падне още в понеделник..

# 147
2402, Golden stone, mommy, съжалявам за лошите новини покрай вас.. Пожелавам ви много сила, всички трудности да са зад гърба ви и всичко да се нареди по възможно най-добрия начин, прегръщам ви! Heart

# 148
Golden stone, така се надявах на добри резултати при теб. Надявам се да падне бързо ЧХГ и скоро пак да подновите опитате.

Благодаря на всички за милите думи, надявам се да се наредят нещата при нас, но в момента не изглежда така. Истината е, че последното нещо, което искам е да съм бременна. Парадоксално, защото до скоро точно това исках. Просто не знам какво да мисля и не си представям как ще изглежда бъдещето за мен. Не искам да се занимавам и с прекъсване на бременност, просто не искам да съм бременна…

# 149
mommy , съжалявам за ситуацията,в която се намираш! Кураж!

golden stone, съжалявам за ниското ЧХГ. Стискам палци да падне и да е просто биохимична.

Още веднъж благодаря на всички за подкрепата Heart Heart Heart

Общи условия

Активация на акаунт