Пролетта отново е дошла и орисва с безброй пухкави деца ! ~бебеправене 414~

• 32 267
  • 815
  •   1
Отговори
# 615
Лили, виждам я и аз, тихичко честито! Пожелавам ти да се насища тази седмица, ако те притеснява дали е изпарителна, кръвен тест ще може да ти каже със сигурност.

# 616
На мен чертичката не ми се вижда червена. Ако е Lady теста, то при тях се вижда къде трябва да е втората черта, но ако не е розова/червена, то няма бременност. Ако е 7 дни след О е твърде рано за тест.

Пожелавам ти да е станало и скоро да се вижда хубава чертичка.

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 17:45 от Пълнолуние

# 617
  • София
Анди, честито, изглежда си съвсем наред!
Да е до финал!

# 618
И при мен точно такава бледа чертичка беше, даже я хвърлих в коша.. след 2 минути я извадих да я огледам пак 😄 На следващия ден пуснах кръвен, чхг беше 138. Успех до финал! 🍀

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 14:29 от ^hope^

# 619
Засега ще се въздържа от кръвен и ще се опитам да го карам по-търпеливо, че грам не ми се ходи по лаборатории, пък каквото такова. Благодаря на отговорилите Yellow Heart

# 620
  • София
hope, Yvka, andi, честито момичета! Nature Sparkles

shantall стиснати палчета за скорошен успех!

През почивните дни ми се падаше 7-ми ден от ову и си пуснах прогестерон и използвах момента да си пусна щитовидните. Оставям резултатите в скрит текст, ако някой има съвети и насоки ще се радвам да сподели. Аз засега със сигурност знам, че трябва да си вдигна дозата на л-тироксина, който ендокриноложката сметна, че ще е добре да намали.

Скрит текст:
(tsh преди намалянето на дозата беше 0,721)

# 621
Ivka andi_bb Тихичко честито момичета! Лека бременност и до финал! Blush

shantall Много добре се развиват нещата засега, ще чакаме добри новини! Blush

Lilly1 Миналия месец имах дори по-видими черти няколко дни преди МЦ на два теста и се оказаха изпарителни.. Надявам се на теб да не ти дойде,  но според мен тази чертичка е изпарителна, просто защото е много рано за тест.

# 622
Ivka, andi_bb Честито момичета!

shantall-че Бройката е много добра, стискам палци за добра реколта Simple Smile Кога е пункцията?

Lilly1 И аз преди два месеца имах същата чертичка, едва забележима беше и много се радвах, но 2 часа по-късно ми дойде цикъла и то точно навреме. Дано все пак да се окаже положителен, но е още рано. Изчакай си закъснението.

# 623
момичета, моля за мнение, за първи път ни е и ще откача докато иде на доктор, май не е добре.

# 624
  • София
Salsera, нямаме точна дата още - събота или неделя, като май клони по-скоро за неделя. В четвъртък пак ще се виждаме.

Едитвам:
Лутропин (LH) - 2.12 mUI/mL    
Естрадиол (Estradiol) - 1884pmol/L
Прогестерон (Progesteron) - 0.77nmol/L

как да ги тъпкувам? 8ми ден от Ц, 7ми от стимулацията. изглежда наистина не са празни фоликулите?

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 17:41 от shan^tall

# 625
момичета, моля за мнение, за първи път ни е и ще откача докато иде на доктор, май не е добре.

и на моя мъж е толкова по Крюгер 5% и му казаха,че може да оплоди цял Китай. В Турция и България (Надежда и Афродита) проблем не виждат. Фрагмендация на ДНК не видях само. Знам,че е добре да е под 25%.

# 626
  • София
Karadzhova88, много съм боса в тези изследвания, но това, което ми прави впечатление е забележката отдолу, може би ще му изписаш разни добавки за подобряване на плувците

# 627

и на моя мъж е толкова по Крюгер 5% и му казаха,че може да оплоди цял Китай. В Турция и България (Надежда и Афродита) проблем не виждат. Фрагмендация на ДНК не видях само. Знам,че е добре да е под 25%.

Ето ги на моя мъж

Ние правихме консултация, мисля ,с уролог/ андролог.

# 628
Salsera, нямаме точна дата още - събота или неделя, като май клони по-скоро за неделя. В четвъртък пак ще се виждаме.

Едитвам:
Лутропин (LH) - 2.12 mUI/mL    
Естрадиол (Estradiol) - 1884pmol/L
Прогестерон (Progesteron) - 0.77nmol/L

как да ги тъпкувам? 8ми ден от Ц, 7ми от стимулацията. изглежда наистина не са празни фоликулите?

По 200 на яйцеклетка. Според мен ти е много добре. Моя беше 1521 имах 12 яйцеклетки от тях 7 ставаха. С какво те стимулират?

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 19:04 от Jakito999999

# 629
  • София
мериоферт 300 и цитротид 0,25

Общи условия

Активация на акаунт