Пролетта отново е дошла и орисва с безброй пухкави деца ! ~бебеправене 414~

• 32 247
  • 815
  •   1
Отговори
# 645
  • Замък сред облаците
Скрит текст:
Привет и от мен! Пожелавам успех на всяка с положителен тест и стискам палци всяка от нас да се похвали и тя с положителен тест! 💖💖💖

Имам едно питане - не съм изследвала никакви витамини, не знам дали трябва, нито кои. Миналият месец бях на профилактичен при АГ и не ми каза, че трябва да изследвам витамини или каквото и да било (знае, че правим опити от известно време и досега не сме имали успешни, реално може и да е рано, правим опити от няколко месеца 🤷🏼♀)
Скрит текст:
Относно домашните любимци имаме куче, аз от малка винаги съм имала домашен любимец. Моят ММ беше инициатор на идеята за кучето и двамата го обожаваме, в началото беше трудно докато го научим, карали сме се дори, но и двамата полагахме много грижи и внимание. Не е ОК да се гледа куче ако единият не е съгласен, голяма отговорност и има много грижи.

- Витамини Б9, Б12, Б6 - могат да се изследват веднага, препоръчително след 14 дни без прием на витамини.
- Витамин Д - препоръчително след 10 дни без прием на витамина.
- изследвания от секрет при жената - цитонамазка, микробиология
- хормони и антитела на щитовидната жлеза - ТSH, FT3, FT4, ТАТ, МАТ - на чист ден, преди прием на Л-тироксин или Еутирокс, без прием на кафе. Препоръчва се нивото на ТСХ да се задържи под 2 преди забременяване.
- женски хормони - поне 3 нормални цикъла след аборта. FSH, LH, E2 се изследват на 2-3 ден от цикъла, Пролактин се изследва на чист ден, без стимулиране на гърдите в предните дни, след 30 мин почивка в лабораторията. Прогестерон - 7 дни след доказана овулация (с фоликуметрия при АГ). Тестовете доказват пик на ЛХ, но не са гаранция за случила се овулация.

# 646
Аз се включвам с добри новини, двата фоликула са се пукнали. Док каза да започваме терапията с доц Михайлова. Беше ад с тия хормонални лекарства.... 🤦‍♀️

# 647
  • София
След пет дневно закъснение ми дойде най-сетне!

Витамините са си важни според мен,просто тялото трябва да е в кондиция.
Скоро гледах и един подкаст с фармацевтката на болница Надежда,за храненето говориха ,много ми допадна.

Честно казано от известно време се старая да се храня разнообразно и по-здравословно,да хапвам повече пресни зеленчуци и плодове,овесени ядки,домашен хумус си правя.

# 648
  • Замък сред облаците
И на мен ми зацапа днес най-сетне, 50 дни след аборта, дано до утре пробие Simple Smile

# 649
  • София
Хайде да шурва момичета и после заедно двете в отчетни!

# 650
  • София
Маце, ти как си?

# 651
  • София

Бивам, броя дните до прегледа на 9ти Simple Smile

# 652
  • Бургас

Бивам, броя дните до прегледа на 9ти Simple Smile
Ооо и моя преглед е на 9ти. И аз нямам търпение.

# 653

Притесних се малко... ЧХГ знам, че е супер за 9ти ден след ЗЕТ, ама пустият му прогестерон... Имам два пъти на ден Прогестан декс (инжекции) и два пъти на ден прогестан 200(вагинални)..

# 654
  • Замък сред облаците
Я го повтори утре, да не е грешка някаква? Толкова нисък с такива дози…

# 655
Леко ми зацапа сутринта и Рамус ми е най-близо... Знаех си, че не трябва в таз смотана лаборатория...

# 656
  • София
Ивка, знам, че докторите никак не са фенове на рамус. Стискам палци!

# 657
Аз се включвам пак, вече с направена цветна снимка и всичко изглежда наред. Сега остава да ми дойде и да продължаваме от другия месец.
Доста се успокоих като направих снимката, ще пусна и тромбофилията. Започнах и прием на витамини като ще пусна и витамин д за го проверя как е. Този месец ми е за почивка и прием на добавки 😀

Честито на всички с положителен тест и стискам палци на момичетата в стимулация и тези сред трансфер, дано има много положителни тестове този месец 😊

# 658
Ивка, пожелавам ти прогестерона също да се вдигне и да имаш здрава и спокойна бременност! Nature Star2
Нека повлечеш крак за останалите момичета и до края на темата да се напълни само с плюсчета!

Мацето, Таничка, успех на прегледите на 9-ти, да чуете силни и здрави сърчица! Heartbeat Heartbeat

При мен за съжаление бременността приключи.. Утре сутринта постъпвам в болница за кюретаж. Golden stone, и на мен АГ-то ми каза да пусна тромбофилия, така че този месец и това ще направя. И после ще чакам цикъл и ще се събираме за нови опити..

# 659
  • София
Файонка сърцето ми се къса! Сила и кураж желая и съм тук по всяко време ако имаш нужда нещо!

Общи условия

Активация на акаунт